Azcık ağladıİşini hallettiysen iyi canım ağlamıştır pıtırcık
Azcık ağladıİşini hallettiysen iyi canım ağlamıştır pıtırcık
işte ziyaret böyle oluyor normal deBugünde öğleden sonra saat 2 de misafirim vardı .
Binamdaki bi komşu teyze bebek görmeye geldi.
kekiyle beraber gelmiş.
şaşırdım.
ayrı hediye zaten getirmiş.
İşte işi biliyor kadın ne güzelBugünde öğleden sonra saat 2 de misafirim vardı .
kekiyle beraber gelmiş.
şaşırdım.
ayrı hediye zaten getirmiş.
Adıyamanlı aslen.İşte işi biliyor kadın ne güzel
Kvdene deseydin örnek alsın
Başka şehir değil aslında usul böyledirAdıyamanlı aslen.
başka şehirli olmasına rağmen bilmiş evet
Evet .Başka şehir değil aslında usul böyledir
Yeni doğuma yapana lohusaya yük olmamak için
Bi başka örneğide
Bizim milletimiz cenaze evine bişe yemek yemeye gider halbuki ev halkı için yapılır yemek
Ayy bilmezmiyim o cenazeci tayfayıBaşka şehir değil aslında usul böyledir
Bi başka örneğide
Bizim milletimiz cenaze evine bişe yemek yemeye gider halbuki ev halkı için yapılır yemek
Helal bak kadına düşünceliymiiş sağolsunBugünde öğleden sonra saat 2 de misafirim vardı .
kekiyle beraber gelmiş.
şaşırdım.
ayrı hediye zaten getirmiş
Evet.Helal bak kadına düşünceliymiiş sağolsun
Ben annemden biliyorum komşu da akraba da bi cenaze bişi olsun hemen 3 çeşit yemek yapıp götürürlerdi ekmeğine kadar. Gidip yemek yemek rezalet kepazelikBaşka şehir değil aslında usul böyledir
Bi başka örneğide
Eskiden beri bizde böyledir,yemek yapılır götürülür,bebekte olsa yapılir,ev sahibine zahmet vermesin diye,birde gelen gidene ikram etsin diyeBen annemden biliyorum komşu da akraba da bi cenaze bişi olsun hemen 3 çeşit yemek yapıp götürürlerdi ekmeğine kadar. Gidip yemek yemek rezalet kepazelik
Evet evet yenmeden bile kalkılır onlara kalsın diyeEskiden beri bizde böyledir,yemek yapılır götürülür,bebekte olsa yapılir,ev sahibine zahmet vermesin diye,birde gelen gidene ikram etsin diye
Rezil kepaze tayfaAyy bilmezmiyim o cenazeci tayfayı
Aynen öyle çok bile durulmaz ama nerde öyle anlayışlı insanlarBen annemden biliyorum komşu da akraba da bi cenaze bişi olsun hemen 3 çeşit yemek yapıp götürürlerdi ekmeğine kadar. Gidip yemek yemek rezalet kepazelik