Kalça çıkıklığı filmi sonucu olmadan böyle hareketleri doktor yapabilir evde denenmesin
Bu Bnm bebeler gibi
Kalça çıkıklığı filmi sonucu olmadan böyle hareketleri doktor yapabilir evde denenmesin
Bu Bnm bebeler gibi
Ben hiç takmadım gibi bişey sürekli tırnaklarını kestimaaaaa eldiven hiç mi takmamak lazııımmışşş
bak yeni bişey öğrendiiimm
Abin mi doğurdu gızzz o yesinMandalina gaz yapar şimdi
Ya yerim zaten onun parmaklarını parmaklarını özlerim kiBen hiç takmadım gibi bişey sürekli tırnaklarını kestim
a ayy yok genede ben vicdansız olamadımAbin mi doğurdu gızzz o yesin
Ouu yersin bize atarsın bizde yerizYa yerim zaten onun parmaklarını parmaklarını özlerim ki
İyi yapmışsın canıma ayy yok genede ben vicdansız olamadım
2 paket bez götürdüm zıbınla hastane çıkışı falan aldım çok bile ama napcaksın el kızı var arada kötü görümce demesin
DemekkiAha vala @Seda28 bebek görmeden geliyorum 40 dk durmadık, çay vardı sadece içmedim bile Gelinin annesi, kız kardeşi var evde bide yani. Dedikoduları mı yapayım simdi herkese
bitmiyorduuuu
0 dan başlıyor normal dimibitmiyorduuuu
bi çeyiz alışverişi bide bebek alışverişi yarışırbitmiyorduuuu
Oh maşallahBugün oğlum 1 aylık oldu.
Zaman çabuk geçti
SağolOh maşallah
Ay çeyiz çok daha zordubi çeyiz alışverişi bide bebek alışverişi yarışır
Ben geç evlendigim için çok zorlanmadım 20li yaşlarımdan çeyiz düzmeye başladımAy çeyiz çok daha zordu
Ben senden daha geç evlendim ama modası geçer cart curt hiç bişi almadımBen geç evlendigim için çok zorlanmadım 20li yaşlarımdan çeyiz düzmeye başladım