Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Aa evet maşallah
Şende gazlı mısın
Bn soğuk havada tozlar yutunca şişiyorum gazım olur bizden bebeye geçiyor maalesef
Ben bu gebeligimde bir şişkinliğim oldu bi ödem oldum sormaa kendimi tanıyamıyorum çok moralim bozuluyor 14 haftalıgım ama göbegim 5 aylık gibi desem yeri yaani maalesef bende gaz sıkışması yaşadıgım günlerimi biliyorum ben hala rahatça kurufasulye yiyemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum karbonhidrat olan yiyecekler yemekler çok dokunuyor ve ben kola vs asitli içecekte tüketmiyorum okadar dikkat etmeme ragmen herşey geliyor başıma :D

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.940
Ben bu gebeligimde bir şişkinliğim oldu bi ödem oldum sormaa kendimi tanıyamıyorum çok moralim bozuluyor 14 haftalıgım ama göbegim 5 aylık gibi desem yeri yaani maalesef bende gaz sıkışması yaşadıgım günlerimi biliyorum ben hala rahatça kurufasulye yiyemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum karbonhidrat olan yiyecekler yemekler çok dokunuyor ve ben kola vs asitli içecekte tüketmiyorum okadar dikkat etmeme ragmen herşey geliyor başıma :D
Ama 2. Gebelikte vücut hafızasından dolayı göbek daha çabuk çıkarmış haha bu arada bazı sebzelerde gaz yapıyormuş

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.243
Bnde aynıyım işte bizdeki gaz geçiyor bebeğe
Karnıbahar brokoli de beni etkiliyor mesela
Gluten hassasiyeti vardır beni de çok şişirir

Bn doğumda çok ödemli oldum narkozla birlikte
Normaldede ödem tutuyordu vucüdım ama bu sefer daha çok tutuyor

Birde bn 2. Doğumdan sonra üşümeye başladım normalde hiç üşümezdim

Seda28

Daimi Üye
Tepki
9.885
Dün biraz uzanıp dinlenmeyi planlamıştım, umut uyurken öğlen vakti
Kısmet kayınvalide aradı sana misafir gelecek. Dedi bende kim dedim.
eşimin halası ve kuzeniymiş.
tamam dedim.
oturma odam müsaitti .
Oraya buyur edecektim zaten.
Etraf topladım ..
çay yaptım pasta tabaklarını hazırladım.
Her ihtimale karşı fazladan servis koydum . Bide kahve sunum fincan tepsi hazırladım.
İlk kayınvalide ve kayınpeder geldi
sonra hala ve kızı geldi.
İki kişiymiş sadece normalde yukarıya öylesine oturmaya gelmişler.
kayınvalide gil telefonda yanlış anlamış bana bebek görmeye geliyolar sanmış.
:D
Kadında ben diğer kızımla gelinimle oğlumla toplu şekilde akşam bi gün haber verip gelecez ayrı dedi.
İşte misafirin bile maceralısı bende

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.243
onların evi çarşı tarafın da benim evim uzak bi semtte ta ordan buraya kayınvalidegile ayva getirmeye günü birlik gündüz oturmaya gelmişler.
:koptum:kayınvalide de baş başa olduğumuzda kusura bakma bilsek böyle olduğunu direk bize çıkarlardı dedi.
Bende kısmet dedim.
Ayvayı kim seviyor haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Ama 2. Gebelikte vücut hafızasından dolayı göbek daha çabuk çıkarmış haha bu arada bazı sebzelerde gaz yapıyormuş
Evet onuda duydum vala bilemedim ben öyle kiloya şişkinlige falan alışkın değilim inşAllah dogumdan sonra pilates milates toplicaz :D
Kız yapmazmı domates salatalık ödem yapıyor bende asitli yiyecekler şekerde varya bide bende hamilelik şekeri oluyor çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor bana bilemedim :(

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Bnde aynıyım işte bizdeki gaz geçiyor bebeğe
Karnıbahar brokoli de beni etkiliyor mesela
Gluten hassasiyeti vardır beni de çok şişirir

Bn doğumda çok ödemli oldum narkozla birlikte
Normaldede ödem tutuyordu vucüdım ama bu sefer daha çok tutuyor

Birde bn 2. Doğumdan sonra üşümeye başladım normalde hiç üşümezdim
Brokoli çok çok tüketmiyorum zaten ayda bir iki öyle sıra gelmiyor ona pek evde kimse sevmedigi icin :)
Ben dogumda ayaklarımı ellerimi falan tanıyamadım ödemden şiştim davul gibiydim çocuk çıkmamış gibiydi karnım falan ayy onlarda hep piskoloji bozuyor varya

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Dün biraz uzanıp dinlenmeyi planlamıştım, umut uyurken öğlen vakti
Kısmet kayınvalide aradı sana misafir gelecek. Dedi bende kim dedim.
eşimin halası ve kuzeniymiş.
tamam dedim.
oturma odam müsaitti .
Oraya buyur edecektim zaten.
Etraf topladım ..
çay yaptım pasta tabaklarını hazırladım.
Her ihtimale karşı fazladan servis koydum . Bide kahve sunum fincan tepsi hazırladım.
İlk kayınvalide ve kayınpeder geldi
sonra hala ve kızı geldi.
İki kişiymiş sadece normalde yukarıya öylesine oturmaya gelmişler.
kayınvalide gil telefonda yanlış anlamış bana bebek görmeye geliyolar sanmış.
:D
Kadında ben diğer kızımla gelinimle oğlumla toplu şekilde akşam bi gün haber verip gelecez ayrı dedi.
İşte misafirin bile maceralısı bende

Niye bu kadar hazırlık yaptınki bi kahve ver yolla ne gereksiz şeyler :) kendini yoruyorsun sen doğum yapmış ve bebeği olan birisin bana göre çok saçma geliyor bende doğurdum ama gelen tatlısı yemeği böreğiyle geldi ve gelen kendi yaptı çayını kahvesini :)

Seda28

Daimi Üye
Tepki
9.885
Niye bu kadar hazırlık yaptınki bi kahve ver yolla ne gereksiz şeyler :) kendini yoruyorsun sen doğum yapmış ve bebeği olan birisin bana göre çok saçma geliyor bende doğurdum ama gelen tatlısı yemeği böreğiyle geldi ve gelen kendi yaptı çayını kahvesini :)

ya bizim bu antepte tek bi
Kahveyle olmuyorki.
illaki
Çay servisi oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar