Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Aa evet maşallahKola içenleride gördüm ne cesaret
Şende gazlı mısın
Bn soğuk havada tozlar yutunca şişiyorum gazım olur bizden bebeye geçiyor maalesef
Aa evet maşallahKola içenleride gördüm ne cesaret
Ben bu gebeligimde bir şişkinliğim oldu bi ödem oldum sormaa kendimi tanıyamıyorum çok moralim bozuluyor 14 haftalıgım ama göbegim 5 aylık gibi desem yeri yaani maalesef bende gaz sıkışması yaşadıgım günlerimi biliyorum ben hala rahatça kurufasulye yiyemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum karbonhidrat olan yiyecekler yemekler çok dokunuyor ve ben kola vs asitli içecekte tüketmiyorum okadar dikkat etmeme ragmen herşey geliyor başımaAa evet maşallah
Şende gazlı mısın
Bn soğuk havada tozlar yutunca şişiyorum gazım olur bizden bebeye geçiyor maalesef
Ama 2. Gebelikte vücut hafızasından dolayı göbek daha çabuk çıkarmış bu arada bazı sebzelerde gaz yapıyormuşBen bu gebeligimde bir şişkinliğim oldu bi ödem oldum sormaa kendimi tanıyamıyorum çok moralim bozuluyor 14 haftalıgım ama göbegim 5 aylık gibi desem yeri yaani maalesef bende gaz sıkışması yaşadıgım günlerimi biliyorum ben hala rahatça kurufasulye yiyemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum karbonhidrat olan yiyecekler yemekler çok dokunuyor ve ben kola vs asitli içecekte tüketmiyorum okadar dikkat etmeme ragmen herşey geliyor başıma
Bnde aynıyım işte bizdeki gaz geçiyor bebeğeBen bu gebeligimde bir şişkinliğim oldu bi ödem oldum sormaa kendimi tanıyamıyorum çok moralim bozuluyor 14 haftalıgım ama göbegim 5 aylık gibi desem yeri yaani maalesef bende gaz sıkışması yaşadıgım günlerimi biliyorum ben hala rahatça kurufasulye yiyemiyorum sebze agırlıklı besleniyorum karbonhidrat olan yiyecekler yemekler çok dokunuyor ve ben kola vs asitli içecekte tüketmiyorum okadar dikkat etmeme ragmen herşey geliyor başıma
Evet sade Türk kahvesi ve bitter olacak dediler zaten bayılırdım iyi olduSezaryendan sonra kahve mi veriyorlar
Ayvayı kim seviyoronların evi çarşı tarafın da benim evim uzak bi semtte ta ordan buraya kayınvalidegile ayva getirmeye günü birlik gündüz oturmaya gelmişler.
kayınvalide de baş başa olduğumuzda kusura bakma bilsek böyle olduğunu direk bize çıkarlardı dedi.
Bende kısmet dedim.
Evet onuda duydum vala bilemedim ben öyle kiloya şişkinlige falan alışkın değilim inşAllah dogumdan sonra pilates milates toplicazAma 2. Gebelikte vücut hafızasından dolayı göbek daha çabuk çıkarmış bu arada bazı sebzelerde gaz yapıyormuş
Brokoli çok çok tüketmiyorum zaten ayda bir iki öyle sıra gelmiyor ona pek evde kimse sevmedigi icinBnde aynıyım işte bizdeki gaz geçiyor bebeğe
Karnıbahar brokoli de beni etkiliyor mesela
Gluten hassasiyeti vardır beni de çok şişirir
Bn doğumda çok ödemli oldum narkozla birlikte
Normaldede ödem tutuyordu vucüdım ama bu sefer daha çok tutuyor
Birde bn 2. Doğumdan sonra üşümeye başladım normalde hiç üşümezdim
Dün biraz uzanıp dinlenmeyi planlamıştım, umut uyurken öğlen vakti
Kısmet kayınvalide aradı sana misafir gelecek. Dedi bende kim dedim.
eşimin halası ve kuzeniymiş.
tamam dedim.
oturma odam müsaitti .
Oraya buyur edecektim zaten.
Etraf topladım ..
çay yaptım pasta tabaklarını hazırladım.
Her ihtimale karşı fazladan servis koydum . Bide kahve sunum fincan tepsi hazırladım.
İlk kayınvalide ve kayınpeder geldi
sonra hala ve kızı geldi.
İki kişiymiş sadece normalde yukarıya öylesine oturmaya gelmişler.
kayınvalide gil telefonda yanlış anlamış bana bebek görmeye geliyolar sanmış.
Kadında ben diğer kızımla gelinimle oğlumla toplu şekilde akşam bi gün haber verip gelecez ayrı dedi.
İşte misafirin bile maceralısı bende
Ayva sembol canım bana öyle geldiAyvayı kim seviyor
Ayva bahane olmuşAyva sembol canım bana öyle geldi
kaynanası işi biliyor bence hazırlığı sedaya yaptırmışAyva bahane olmuş
Aynen öyle inerken bişeyler indirim demekte yokkaynanası işi biliyor bence hazırlığı sedaya yaptırmış
Niye bu kadar hazırlık yaptınki bi kahve ver yolla ne gereksiz şeyler kendini yoruyorsun sen doğum yapmış ve bebeği olan birisin bana göre çok saçma geliyor bende doğurdum ama gelen tatlısı yemeği böreğiyle geldi ve gelen kendi yaptı çayını kahvesini
Meyve getirdiler.Aynen öyle inerken bişeyler indirim demekte yok
uyanık napcak işte bulmuş sedayı öpsün başına koysun yılan soyu bana denk gelecek ceviz gibi dokurum bak benim kaynanaya adımı anamazAynen öyle inerken bişeyler indirim demekte yok
Ya boşversene sedacım antebi adanası istanbulumu var anlayışlı saygılı olamanınya bizim bu antepte tek bi
Kahveyle olmuyorki.
illaki
Çay servisi oluyor.