Mutlaka soracam.Anladım İstersen Dr gittiğinde sor ne yapılması gerektiğini
Bakalım ne diyecek
Sütüm çok az olduğunda vede geç geldiğinde mecburen hastanede ilk baştan başladık mamaya sarılık olmasın aç kalmasın diye.
Mutlaka soracam.Anladım İstersen Dr gittiğinde sor ne yapılması gerektiğini
Bakalım ne diyecek
Annen veya ablan tutsaydı keşke göğsünebide benim bu ilk gün doğum yaptıktan sonra
sol kolumdan damar yolu açtıklarında
sanırım damara gidecek aparat deri altına gitmiş ondan dolayı kolum çok ağrıdı.
ağrıdığı için sol göğsümden veremedim emzirmek için.
serum çıksada o aparat çıkmadı .
Ertesi gün sabahına çıktı.
Elimde şişti.
Eve geldiğimde kolum mordu 1, hafta sonra geçti.
Bol su iç artar suyu aksatma 2-3 litre içMutlaka soracam.
Sütüm çok az olduğunda vede geç geldiğinde mecburen hastanede ilk baştan başladık mamaya sarılık olmasın aç kalmasın diye.
Sağ göğsüme tutabildiler.Annen veya ablan tutsaydı keşke göğsüne
Evet o taburcu olmadan çıkmıyor
Epey içiyorum suyu.Bol su iç artar suyu aksatma 2-3 litre iç
Sezaryendan sonra kahve mi veriyorlarBol su iç artar suyu aksatma 2-3 litre iç
Ver arada az az içir ama kaynamış soğutulmuş su olsun yada hazır su alabilirsin bebek suları satılıyor file ve e bebekte falan var reklamdegilArada veriyorum
Evet canım mama yakar hem dilini hem içini bebekte pamukçuk olmasınıda engellerMama verince su vermek mi gerekiyor
aha motivasyon bizim işimiz @BitterçikilataAy ne güzel şeylerden konuşmuşsunuz gebeleri yeni anneleri ne güzel motive ediyonuz sağolun hha
İnşAllah canı gayret edersen biraz kimisi yok memem yara oldu yok acııd gibisine pes ediyorİnşallah emer ya beni uğraştırmasın
Ben alarm kurardım uyuya kalırım korkusuna 2 saatte bir kalkardımKaç aya kadar 2 saatte bir
2 2,5 ayına kadar 2 saatte bir emzirdim ama süt dolulugun iyiyse zaten sagıp dolabada atabilirsin gögsün şişmesin40 çıkana kadar gerekli hatta 2 aya kadar bile diyen oluyor
Sonra uzar süre
Sonra Tabi bazı bebek hiç uyanmaz gece sabaha karşı emer
Kimi de yenidoğan gibi uyanır emer
@bitter_im dimi kız
@Çikocan sende de bakim nasıl oluykr
Evet saglıkocagınada gidiyor musun? Oradanda bilgi verirler kilosu mama için falanMutlaka soracam.
Ben bebe bisküvisi ve kremalı bisküvi çok yedim meyvesuyu komposto ile sütüm aşırı artmıştıBol su iç artar suyu aksatma 2-3 litre iç
aha içmesen olmazmı ama veriyorlarSezaryendan sonra kahve mi veriyorlar
Ben iki kızımdada yemeğime dikkat etmedim desem yeridir ikisininde gaz sorunu yoktuBir sorum daha var
Oda şu kırkınız çıktıktan sonra yemek çeşitlerinde yine dikkat ediyormuydunuz ? Yoksa diğer çeşitleri yemeye başladınız mı ?
Mercimekli pilav falan çorba gibi .
Ben şuanda zaten yemiyorum.
sonrasında nasıl olacak onuda bari bi sorsam dedim. Sonrası için bebekler fazla gazlı olmuyor belki diye tahmin ediyorum.
Tabi bilmiyorum yinede.
Ohh mis vala allah senin şansından versin ikincide banaBen iki kızımdada yemeğime dikkat etmedim desem yeridir ikisininde gaz sorunu yoktu
Büyük kıza hastameden çıktıöında verdim hemen alıştı emdi 2 yaşında bırakmıştık emziği. ama küçük emmedi bi süre bende vermedim . 1 aylık falandı verdim emdi bence bebeği sakinleştiriyor kolaylık sağlıyor. diş çıkarma döneminde normalde sadece uyurken emiyordu ama şimdi ağzından düşmüyor çıkarınca huzursuzlaşıyor.Dişi çıkarsın rahatlasın yine sadece uyurken vericem inşaAllahBir soru soracaktım sadece merak ettiğim için siz emzik vermişmiydiniz zamanı geldiğinde ?
bebeklerinize
bide hangi ay dönem verdiniz ?
benim ablam vermişti ama pek hatırlamıyorum zamanını .
Benim kız 3 aya kadar 2 en fazla 3 saat uyurdu ilk günler ne zaman uyansa verirdim sütüm artsın diye40 çıkana kadar gerekli hatta 2 aya kadar bile diyen oluyor
Sonra uzar süre
Sonra Tabi bazı bebek hiç uyanmaz gece sabaha karşı emer
Kimi de yenidoğan gibi uyanır emer
@bitter_im dimi kız
@Çikocan sende de bakim nasıl oluykr
Bendede vardı o morluk sanki dövmüşler gibi mosmordubide benim bu ilk gün doğum yaptıktan sonra
sol kolumdan damar yolu açtıklarında
sanırım damara gidecek aparat deri altına gitmiş ondan dolayı kolum çok ağrıdı.
ağrıdığı için sol göğsümden veremedim emzirmek için.
serum çıksada o aparat çıkmadı .
Ertesi gün sabahına çıktı.
Elimde şişti.
Eve geldiğimde kolum mordu 1, hafta sonra geçti.
Amin inşaAllah canım küçükken usluyduya yaa büyüde bi haller oldu bebişe dellendiOhh mis vala allah senin şansından versin ikincide bana
Evet kimisinde 0 gaz sorunuBen iki kızımdada yemeğime dikkat etmedim desem yeridir ikisininde gaz sorunu yoktu
Folik asittendir o bi delirme güncellemesi geliyor bebelereAmin inşaAllah canım küçükken usluyduya yaa büyüde bi haller oldu bebişe dellendi
Kola içenleride gördüm ne cesaretE
Evet kimisinde 0 gaz sorunu
Bizim topikte doğumdan 20 gün sonra portakal mandalina yiyenler vardı ne pişik ne gaz