Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.930
Evet onuda duydum vala bilemedim ben öyle kiloya şişkinlige falan alışkın değilim inşAllah dogumdan sonra pilates milates toplicaz :D
Kız yapmazmı domates salatalık ödem yapıyor bende asitli yiyecekler şekerde varya bide bende hamilelik şekeri oluyor çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor bana bilemedim :(
ben de bu hafta bi anda 1,3 kilo almışım :eyvah:
Niye bu kadar hazırlık yaptınki bi kahve ver yolla ne gereksiz şeyler :) kendini yoruyorsun sen doğum yapmış ve bebeği olan birisin bana göre çok saçma geliyor bende doğurdum ama gelen tatlısı yemeği böreğiyle geldi ve gelen kendi yaptı çayını kahvesini :)
idolümsün bitter haha
ya bizim bu antepte tek bi
Kahveyle olmuyorki.
illaki
Çay servisi oluyor.
anteple alakası yok canım sen de bitiyor yani naza çek biraz, ne saçma adetler reddet bunları

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
ben de bu hafta bi anda 1,3 kilo almışım :eyvah:

idolümsün bitter haha

anteple alakası yok canım sen de bitiyor yani naza çek biraz, ne saçma adetler reddet bunları
:D ben katlanamıyorum böyle şeylere ya zaten seni geçtekten seven deger veren bunları düşünüp senden önce yapıyor :kalp:
Gerisi gelmesede olur :bayrak:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Ama öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.
Dedikodu yapabiliyorlar.
Evine kabul etme demiyoruz ki canım uyanık ol :seniseni:
Kaynanan birimi gelcek diyor ayy cocuk gece boyu huysuzdu bugünde böyle sen bi kek yap senin kekin güzel oluyor ben çayı koyarım de geç kız ondan önce davran :D

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
40.930
Ama öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.
Dedikodu yapabiliyorlar.
canım kabul et kahve yap yolla bitti. Sen daha lohusasın
:D ben katlanamıyorum böyle şeylere ya zaten seni geçtekten seven deger veren bunları düşünüp senden önce yapıyor :kalp:
Gerisi gelmesede olur :bayrak:
hee çok şükür çevrem böyle insanlarla dolu o yüzden hiç zorluk çekmicem. Hepsine nazım geçiyor ki zaten ben demeden yapan insanlar seviyorum hepsini. Öbür türlüsünü yanımda barındırmam. Ki biz de öyle duyarlıyızdır, tek taraflı olmaz zaten. hep bana hep bana olmaz

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
canım kabul et kahve yap yolla bitti. Sen daha lohusasın

hee çok şükür çevrem böyle insanlarla dolu o yüzden hiç zorluk çekmicem. Hepsine nazım geçiyor ki zaten ben demeden yapan insanlar seviyorum hepsini. Öbür türlüsünü yanımda barındırmam. Ki biz de öyle duyarlıyızdır, tek taraflı olmaz zaten. hep bana hep bana olmaz
Ohh en güzeliii mis gibi öyle rahat oluyorki öyle insan candır can :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.976
Abimin bebegi oldu pazartesi günü :) aramız biraz limoni, ben dogum yaptıgımda 20 dk geldi gelirken 1 kg elma 1 kg armut 1 kg muz almış :D hatta etiketleri üzerindeydi bide dedi ki muz ne kadar pahalıymış :kriz:

Akşama bebek görmesine giderken bende birer kilo ne getirdiyse onlardan götürcem :kriz: intikam soguk yenen yemek haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
90.204
Abimin bebegi oldu pazartesi günü :) aramız biraz limoni, ben dogum yaptıgımda 20 dk geldi gelirken 1 kg elma 1 kg armut 1 kg muz almış :D hatta etiketleri üzerindeydi bide dedi ki muz ne kadar pahalıymış :kriz:

Akşama bebek görmesine giderken bende birer kilo ne getirdiyse onlardan götürcem :kriz: intikam soguk yenen yemek haha
E öyle birde abi bunu yapıyorsa el bazen daha çok yapıyor
Etiketleri bırakma sen onun gibi olma
Sen mandalinada koy haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar