Takı takmadımıMeyve getirdiler.
Koyacaktımda
Onlar erken kalktı hava erken karardığı için .
Bide biraz geç geldiler 2 buçuktu saat.
Takı takmadımıMeyve getirdiler.
Koyacaktımda
Onlar erken kalktı hava erken karardığı için .
Bide biraz geç geldiler 2 buçuktu saat.
ben de bu hafta bi anda 1,3 kilo almışımEvet onuda duydum vala bilemedim ben öyle kiloya şişkinlige falan alışkın değilim inşAllah dogumdan sonra pilates milates toplicaz
Kız yapmazmı domates salatalık ödem yapıyor bende asitli yiyecekler şekerde varya bide bende hamilelik şekeri oluyor çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor bana bilemedim
idolümsün bitterNiye bu kadar hazırlık yaptınki bi kahve ver yolla ne gereksiz şeyler kendini yoruyorsun sen doğum yapmış ve bebeği olan birisin bana göre çok saçma geliyor bende doğurdum ama gelen tatlısı yemeği böreğiyle geldi ve gelen kendi yaptı çayını kahvesini
anteple alakası yok canım sen de bitiyor yani naza çek biraz, ne saçma adetler reddet bunlarıya bizim bu antepte tek bi
Kahveyle olmuyorki.
illaki
Çay servisi oluyor.
Ama öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.ben de bu hafta bi anda 1,3 kilo almışım
idolümsün bitter
anteple alakası yok canım sen de bitiyor yani naza çek biraz, ne saçma adetler reddet bunları
ben katlanamıyorum böyle şeylere ya zaten seni geçtekten seven deger veren bunları düşünüp senden önce yapıyorben de bu hafta bi anda 1,3 kilo almışım
idolümsün bitter
anteple alakası yok canım sen de bitiyor yani naza çek biraz, ne saçma adetler reddet bunları
Evine kabul etme demiyoruz ki canım uyanık olAma öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.
Dedikodu yapabiliyorlar.
canım kabul et kahve yap yolla bitti. Sen daha lohusasınAma öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.
Dedikodu yapabiliyorlar.
hee çok şükür çevrem böyle insanlarla dolu o yüzden hiç zorluk çekmicem. Hepsine nazım geçiyor ki zaten ben demeden yapan insanlar seviyorum hepsini. Öbür türlüsünü yanımda barındırmam. Ki biz de öyle duyarlıyızdır, tek taraflı olmaz zaten. hep bana hep bana olmazben katlanamıyorum böyle şeylere ya zaten seni geçtekten seven deger veren bunları düşünüp senden önce yapıyor
Gerisi gelmesede olur
Eh denerim..Evine kabul etme demiyoruz ki canım uyanık ol
Kaynanan birimi gelcek diyor ayy cocuk gece boyu huysuzdu bugünde böyle sen bi kek yap senin kekin güzel oluyor ben çayı koyarım de geç kız ondan önce davran
Yapsınlar ki kim dost kim değil görünür mesafe koyarsın oh oldu bittiAma öteki türlü istememiş bi evine kabul etmemiş olurum.
Dedikodu yapabiliyorlar.
Ohh en güzeliii mis gibi öyle rahat oluyorki öyle insan candır cancanım kabul et kahve yap yolla bitti. Sen daha lohusasın
hee çok şükür çevrem böyle insanlarla dolu o yüzden hiç zorluk çekmicem. Hepsine nazım geçiyor ki zaten ben demeden yapan insanlar seviyorum hepsini. Öbür türlüsünü yanımda barındırmam. Ki biz de öyle duyarlıyızdır, tek taraflı olmaz zaten. hep bana hep bana olmaz
Böylr şeylerde zaten tanıyorsun çevreyi bir dogum iki cenazeYapsınlar ki kim dost kim değil görünür mesafe koyarsın oh oldu bitti
Aman o bunu diyecek bu şunu diyecek çok üzülürsün böyle
E öyle birde abi bunu yapıyorsa el bazen daha çok yapıyorAbimin bebegi oldu pazartesi günü aramız biraz limoni, ben dogum yaptıgımda 20 dk geldi gelirken 1 kg elma 1 kg armut 1 kg muz almış hatta etiketleri üzerindeydi bide dedi ki muz ne kadar pahalıymış
Akşama bebek görmesine giderken bende birer kilo ne getirdiyse onlardan götürcem intikam soguk yenen yemek
DoğruYapsınlar ki kim dost kim değil görünür mesafe koyarsın oh oldu bitti
Aman o bunu diyecek bu şunu diyecek çok üzülürsün böyle
ayy allahım kıyamam yavruma nasıl rahatladı
Bu Bnm bebeler gibi hava
aaaaa eldiven hiç mi takmamak lazııımmışşş
İlk 1 hafta tak yeter ortama alışır sonra çıkarırsınaaaaa eldiven hiç mi takmamak lazııımmışşş
bak yeni bişey öğrendiiimm
Mandalina gaz yapar şimdiE öyle birde abi bunu yapıyorsa el bazen daha çok yapıyor
Etiketleri bırakma sen onun gibi olma
Sen mandalinada koy