Hamilelikte kilo normal canımBugün saglıkocagna gittim esim öglen gelince tartıldım 58 kilo olmusum moralim cok bozukyılbası icin aldıgım elbisede dar geldi zaten
Diger gebeligimde kontrollüydüm bunda kontrol edemedim galiba şok geçirtti banaHamilelikte kilo normal canım
Hastalım değil ya önemli değil
Yılbaşında nereye gidiyorsunuz
2. Gebelikte Daha hızlı oluyor herşeyDiger gebeligimde kontrollüydüm bunda kontrol edemedim galiba şok geçirtti bana
Kız evdeyizzz nere gitcem cocugnan
Yok ya çocukla bişey olmuyor evde daha rahat evde masa hazırlıcam2. Gebelikte Daha hızlı oluyor herşey
Çocukla çıkılmaz mı kıznasıl bişey aldın
senin ilkinde gebelik şekeri vardı bunda da ona göre mi beslenceksinBugün saglıkocagna gittim esim öglen gelince tartıldım 58 kilo olmusum moralim cok bozukyılbası icin aldıgım elbisede dar geldi zaten
ben de 57 kiloyuum veririzz bişey olmazBugün saglıkocagna gittim esim öglen gelince tartıldım 58 kilo olmusum moralim cok bozukyılbası icin aldıgım elbisede dar geldi zaten
Çocuk yokken gecelere akılıyırdu demekGünaydın .
Bende yılbaşında evde masa hazırlıcam
Evde kutlucaz.
malum çocuklu olduk.
Kismetse ogün oruca niyetlencem bende Allah izin verirse,bizde yılbaşı denen bisey yokBiz kutlamıyoruz 12den önce hopişşş
Sahura kalkcan mıKismetse ogün oruca niyetlencem bende Allah izin verirse,bizde yılbaşı denen bisey yok
Yaa sevabı için insaAllah kalkar yogurt hurma yaparimSahura kalkcan mı
KayfeYaa sevabı için insaAllah kalkar yogurt hurma yaparim
Eee yani a
Ay bi ara borçları tutuyordum birlikte sahurda kayfe içip yatıyorduk hatırladın mıEee yani a
Ayy o borclar baya borçlandı aAy bi ara borçları tutuyordum birlikte sahurda kayfe içip yatıyorduk hatırladın mı
3 ay mı tutsak ne yapsakAyy o borclar baya borçlandı a
Tamam tutak hadi a
Evet aynenÇocuk yokken gecelere akılıyırdu demek