Elif_Eylul
Daimi Üye
Ayy keske tutsak borçlarda biter a3 ay mı tutsak ne yapsak

Ayy keske tutsak borçlarda biter a3 ay mı tutsak ne yapsak
Aslında bebişi annen veya kayınvalidene 2-3 saat bıraksan sana da iyi olurEvet aynen
Aynen öyleAyy keske tutsak borçlarda biter a
Bunda daha şeker testi olmadı canım ben ötekinde kilomu korumak için dikkat ettimsenin ilkinde gebelik şekeri vardı bunda da ona göre mi beslenceksin
Hadi bakalım paylaşırsın özel masanıGünaydın .
Bende yılbaşında evde masa hazırlıcam
Evde kutlucaz.
malum çocuklu olduk.
Çocuk yokken gecelere akılıyırdu demek
İyi uykular canımBiz kutlamıyoruz 12den önce hopişşş
Allah kabul etsin canımKismetse ogün oruca niyetlencem bende Allah izin verirse,bizde yılbaşı denen bisey yok
Kaç kilo doğdu senin oğlan 5 doğmuştur dimiBunda daha şeker testi olmadı canım ben ötekinde kilomu korumak için dikkat ettimama kilo oglanda hep oglana gitmişti 62 kiloyla doğurdum dogumdan 5 gün sonra tartıldığımda 51 kiloydum
Hadi bakalım paylaşırsın özel masanı
İyi uykular canım
Allah kabul etsin canım
Bnm bi arkadaş gebelikte 5 kilo aldıBunda daha şeker testi olmadı canım ben ötekinde kilomu korumak için dikkat ettimama kilo oglanda hep oglana gitmişti 62 kiloyla doğurdum dogumdan 5 gün sonra tartıldığımda 51 kiloydum
Hadi bakalım paylaşırsın özel masanı
İyi uykular canım
Allah kabul etsin canım
Yok 4 kilo doğdu ama 15 gün sonra doktora gittigimizde tartıda 5.500 gelmişti doktor çokmu emziriyon falan demiştiKaç kilo doğdu senin oğlan 5 doğmuştur dimi
Bende öyle çocuga kilo suyuydu eşiydi derken pırt inceciktimBnm bi arkadaş gebelikte 5 kilo aldı
3,5 kilo bebek doğdu gerisi de suyu plesentası filan
Erkekler öyle oluyorYok 4 kilo doğdu ama 15 gün sonra doktora gittigimizde tartıda 5.500 gelmişti doktor çokmu emziriyon falan demiştieşimde kızmıştı yolda hatta nazar edecekler oğluma beş kilo neki süt bidonu demişti
normalde şişi iner kilosu düşer deniyordu ama maşallahı vardı 3 aylıkken 8 kiloydu
Evet erkek kız boy olsun kilo olsun değişiyor hiç bir çocugu kıyaslama yapmican ondan canımErkekler öyle oluyor
Kızlarda biraz narin ilerliyor
Tabi bazen değişkenlik gösteriyor
Kızlar ne kadar iri de olsa erkek cüssesiyle aynı olmuyorEvet erkek kız boy olsun kilo olsun değişiyor hiç bir çocugu kıyaslama yapmican ondan canım
Kızlar ne kadar iri de olsa erkek cüssesiyle aynı olmuyor
İkizler bile aynı olmuyor başkalarımı aynı olacak
Evet genetik faktörler çok etkiliYoo ben geçen parkta gördüm 2 yaşındaydı kız gayette dana gibiydi benim oglandan boyluydu ve çatır çatır konuşuyordu, yani biraz cüssesi kalıbı boyu ailedende geliyor.
Evet kızlar daha konuşkan ama bide yanında birinin olmasıda önemli anneanne babanne yanında büyüyen çocuklar kalabalık aile içinde olan çocuklar daha girişken daha atılganlar sanırım bizimki yalnız oldugu için henüz konuşmuyor :/Evet genetik faktörler çok etkili
Kızlar maşallah çok konuşkan
O değilde çocuk içine çıkması gerek çocuğun akranları çok etkiliEvet kızlar daha konuşkan ama bide yanında birinin olmasıda önemli anneanne babanne yanında büyüyen çocuklar kalabalık aile içinde olan çocuklar daha girişken daha atılganlar sanırım bizimki yalnız oldugu için henüz konuşmuyor :/