Bebeğin boyu kaç 9 m diyormuş 9 ay olmalıMerhaba bu giyside bu beden yazıyor. Kaç aylık?Ekli dosyayı görüntüle 44244
Evet hediye gelmiştide.Bebeğin boyu kaç 9 m diyormuş 9 ay olmalı
9 ay 74 cm boyutu. Ama olduğu zaman giydir çok takılma bedene bence her markanın bedeni farklı oluyorMerhaba bu giyside bu beden yazıyor. Kaç aylık?Ekli dosyayı görüntüle 44244
Bebenin boyu 74 oluyor kıyafetin değil kız ponçik anası9 ay 74 cm boyutu. Ama olduğu zaman giydir çok takılma bedene bence her markanın bedeni farklı oluyor
Oğlum şimdi 4 aylık9 ay 74 cm boyutu. Ama olduğu zaman giydir çok takılma bedene bence her markanın bedeni farklı oluyor
Bazen kalıbı küçük olur 9 aylıkta olurOğlum şimdi 4 aylık
4 ay en kıyafet sıkıtılı ay benceBazen kalıbı küçük olur 9 aylıkta olur
Yada bebek iri olur
Tam 4 aylık mı kıyafet giyiyor
Öğrenecek oda doğsunda dedigi gibi ayına takılmamak lazımBebenin boyu 74 oluyor kıyafetin değil kız ponçik anası
9 M months 9 aylık demekMerhaba bu giyside bu beden yazıyor. Kaç aylık?Ekli dosyayı görüntüle 44244
Onu demek istedim zaten anlar diye düşündümBebenin boyu 74 oluyor kıyafetin değil kız ponçik anası
Biliyorum zatenÖğrenecek oda doğsunda dedigi gibi ayına takılmamak lazımne oluyorsa giydircen
Ne bilim bnmkiler hiç ayı ayına giymedi ondan tam mı giyiyor dedim4 ay en kıyafet sıkıtılı ay bence3-6 aylık benim oglana kücük geliyordu 6-9 büyük geliyordu
h&m sadece 4 aylık üretiyor
reklamdegil
Olmadı amaOnu demek istedim zaten anlar diye düşündümbebe 9 aylık 74 cm demek istedim yani
Ne bilim bnmkiler hiç ayı ayına giymedi ondan tam mı giyiyor dedim
Genelde de tam giyen yok öyle
Biliyorum zatenhhahha
Sordu ama biz atlamadık@Seda28 instadada böyle bebeklilerin falan postlarının altında herbokologlar varya yorum yazan he onlarda biziz![]()
Ne carliyosun kızSordu ama biz atlamadık
Sorma ya öylede böylede olcazNe carliyosun kızsende kaynana olacaksın bende mayada
yapacak bişey yok yükleme yapıldı bize hamileyken