Anladım9 M months 9 aylık demekburnumu sokim bende
Anladım9 M months 9 aylık demekburnumu sokim bende
EvetBazen kalıbı küçük olur 9 aylıkta olur
Yada bebek iri olur
Tam 4 aylık mı kıyafet giyiyor
Evet evett canım bavulumuz da hazır depend falan aldım onu koycam. Kaşık biberon vs kaynatıcam. Pompa alsam mı bilemedim. Korbell aldım o gelcekOlmadı ama![]()
Ne yaptın sen bebe kıyafetleri hazır mı
İyi yapmışsınEvet evett canım bavulumuz da hazır depend falan aldım onu koycam. Kaşık biberon vs kaynatıcam. Pompa alsam mı bilemedim. Korbell aldım o gelcek
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahEvet evett canım bavulumuz da hazır depend falan aldım onu koycam. Kaşık biberon vs kaynatıcam. Pompa alsam mı bilemedim. Korbell aldım o gelcek
Ya ben şu eller serbest olanlar var ya onlardan istiyorum aslındaaİyi yapmışsın
Pompayı duruma göre eşinide yollarsın aldırırsın
Ya da kiralarsın
Yağdııı dün gece baya yerler arabalar tuttu ama sabah yağmur vardı hepsi gittiSizin oralara kar yağdımı?
Bizim buraya azcık ufak atıştırıp duruyor.
çarşamba yağmur yağmıştı .
Evet ben de böyle olmasına çok mutluyummm
İlk günler annen kalacak mı?Ya ben şu eller serbest olanlar var ya onlardan istiyorum aslındaa
Yağdııı dün gece baya yerler arabalar tuttu ama sabah yağmur vardı hepsi gitti
Kız bende sensörlü çöp kocası alcamda oorbell almicam onun bide kendine ait çöp torbası barmis kim ugrascakEvet evett canım bavulumuz da hazır depend falan aldım onu koycam. Kaşık biberon vs kaynatıcam. Pompa alsam mı bilemedim. Korbell aldım o gelcek
Ya ben şu eller serbest olanlar var ya onlardan istiyorum aslındaa
Mochi mi ne o muYa ben şu eller serbest olanlar var ya onlardan istiyorum aslındaa
2 gündür azıcık tutuyor sonra eriyorSizin oralara kar yağdımı?
Bizim buraya azcık ufak atıştırıp duruyor.
çarşamba yağmur yağmıştı .
Başkada oluyor koyan var sankiKız bende sensörlü çöp kocası alcamda oorbell almicam onun bide kendine ait çöp torbası barmis kim ugrascakbenim alcagım muadil
Sizin binada çöp odası yok mu?Evet evett canım bavulumuz da hazır depend falan aldım onu koycam. Kaşık biberon vs kaynatıcam. Pompa alsam mı bilemedim. Korbell aldım o gelcek
nasıl binada çöp odasımı oluyor bizim kapıcımız neimiz yokSizin binada çöp odası yok mu?
Bizim öyle bn günlük atıyordum gerek olmadı korbele
Benim arkadas almişti o söylemişti beb birebir bilgim yok maya gelsin bahsederBaşkada oluyor koyan var sanki
Evet oraya çöp kutusuna atıyorsunnasıl binada çöp odasımı oluyor bizim kapıcımız neimiz yok![]()