Gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Arkadaslar merhaba!
Geldigim ilk gun burdan ayrilcagimi hic dusunmezdim ama ozel sebeblerden oturu gidiyorum, bundan sonra girmiycem siteye. ayrilmak istemezdim ama oyle olmak zorunda...
Tanistigim gorustugum herkesin yeri bende apayri ozellikle belli kisiler var ki onlar kendilerini biliyorlar. hakkinizi helal edin eger kirdiysam uzduysem incitcek soz soylediysem ozur dilerim Allaha emanet olun.:uzgun:
selametle...

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim siteye girmiycem iste rahatsizlik verdigim kisiler var o kisi rahatsiz olmasin diye ben cikiyorum

M

madesam

Misafir
aslım mantıklı ol bitanem yaa burada hepimiz aynıyız kimsenin kimseye rahatsızlık verdin deme hakkı yok.. biz sensiz ne yapcaz? sensiz boş olur buralar.. senin kelamlarını okuyup kendimize geiyorduk..

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aslım mantıklı ol bitanem yaa burada hepimiz aynıyız kimsenin kimseye rahatsızlık verdin deme hakkı yok.. biz sensiz ne yapcaz? sensiz boş olur buralar.. senin kelamlarını okuyup kendimize geiyorduk..

sagol canim benim bende istemedim ama napalim boyle gerekiyo demek ki arkadaslar kelamlarimi tamamlar merak etme cok guzel kelamlari var

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Kararına saygı duyuyorum Aslı'cım ama ben olsam başkası yüzünden sevdiğim bir ortamı terketmem , o kalksın gitsin :D
sagol canim yok o zaten sen git demedi Allah var kavga sonucu gorusmek istemedigimiz icin gitmeye karar verdi benim yuzumden o mahrum olsun istemedim sitede sevilen bir arkadas nun gitmesindense benim gitmem daha dogru olur
neden gittiğini anlamadım:acep:
bence kalmak istiyorsan kal

kalmak isterdim ama bu sefer benim yuzumden o gidicek hulya ablacm istemem oyle birseyi

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
canim ne diyim ki aslinda gormek istemeyen ben degilim ben bundan sonra gorusmeyelim dedim arkadas gitmeye kalkti napiyim ben devam ederdim yoksa

sende kendinimi feda ediyorsun. çok yanlış. sen rahatsızmısın onun varlığından burada. sanırım hayır. o rahatsızsa o gider aslı..sen önce şunu söyle bize. gönülden gitmek istiyor musun. ha istiyorsan birşey demem mümkün değil. ama sırf o gidecek yoksa ben kalırsam diye gideceksen bu kadar fedakarlığa gerek yok. bu ssiteyi seviyorsan kalmalısın.o zaten çok sevseydi ben gidiyorum demezdi.. onun için o kadar mühim değil demek bu site. ama senin için önemliyse asla gitmemelisin.

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sende kendinimi feda ediyorsun. çok yanlış. sen rahatsızmısın onun varlığından burada. sanırım hayır. o rahatsızsa o gider aslı..sen önce şunu söyle bize. gönülden gitmek istiyor musun. ha istiyorsan birşey demem mümkün değil. ama sırf o gidecek yoksa ben kalırsam diye gideceksen bu kadar fedakarlığa gerek yok. bu ssiteyi seviyorsan kalmalısın.o zaten çok sevseydi ben gidiyorum demezdi.. onun için o kadar mühim değil demek bu site. ama senin için önemliyse asla gitmemelisin.
benim ondan bir rahatsizligim yok canim gitmeyi de istemiyorum dedigin gibi yalnizligima ilac gibi burasi ne yalan soyliyim gitmek benim de icimden gelmiyo onun da burayi sevdigini biliyorum napim giderse sucluluk hissedicem bu sefer benim yuzumden gitti diye

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Aslı bence kimsenin gitmesine gerek yok , birbirinize laf atmayın olsun bitsin.Her ikiniz de mahrum kalmamış olursunuz gerek yok böyle şeylere.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
benim ondan bir rahatsizligim yok canim gitmeyi de istemiyorum dedigin gibi yalnizligima ilac gibi burasi ne yalan soyliyim gitmek benim de icimden gelmiyo onun da burayi sevdigini biliyorum napim giderse sucluluk hissedicem bu sefer benim yuzumden gitti diye

yoo asla suçluluk hisetme.. çünkü senin kadar bu sitede kalmak istese asla ve asla gitmezdi. bunu sakın unutma.

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yoo asla suçluluk hisetme.. çünkü senin kadar bu sitede kalmak istese asla ve asla gitmezdi. bunu sakın unutma.

inan napsam bilemedim sende haklisin dediklerin dogru yani
biraz kafasini toplasin o karar versin o zaman napcagina cunku Allah var ben hepinizi seviyorum ayrilmak da zor geliyo acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar