eyvah sana da oyle mi dediydim amanin karisti ortalik:kahkaha::kahkaha:
:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
eyvah sana da oyle mi dediydim amanin karisti ortalik:kahkaha::kahkaha:
kız seni mahvederim pataklarım seni popona popona vururum[/QUOT
nayır nolamaz nolur wurma totoşuma zuzuuummm men suçsuzum lakinn suçlancak bir şahsiyet warsa noda naslıdır :kahkaha:
hee ya öle dememişmiydin banane madurum madurumda madurum:kahkaha::kahkaha:eyvah sana da oyle mi dediydim amanin karisti ortalik:kahkaha::kahkaha:
nurum kendi aranizda iyi gidiyodunuz yaw o vuruyodu sen bagiriyodun falan niye araya beni sokuyon simdi napcan sucluyu ye dayagini sen otur
tesekkur ederim maren abla cok sagolAsli gitmedigine ben sevindim iyiki burdasin
Gitmediğine sevindim bir daha böyle bir düşünce kapılma.
evet haklisinizben gerçek hayatta tahammül edemediğim kişilerle aynı ortamı paylaşamam.
kaçar giderim ama
sanalda niye böyle bişey olsun.
okumazsın olur biter.sana laf mı sokacak okumadığını bildiği halde
sila ablacim yok uulme gecti gitti gelenler gelmisti dun bana ama bugun iyiyim cook sukur. kaliyorum daOhhhh çok şükür aslıcım siteye gelirgelmez konunu okudum ve çok üzüldüm dedim şimdi bu kız neden gidiyor diye sayfaları okudukca sevindimki vazgeçmişsin böyle şeyler birdaha düşünme canım eğer bir sorun olduysa konuşarak çözmeye çalış haaa yok konuşarak anlaşamıyorsan bir daha muhattap almazsın olur biter canım bir mod olarak selamı aldım ve asla banlamıyacağımı belirtmek isterim:sirin::sirin:
tamam canim kapatalim tesekkur ederim canim yorumlarin icinaslı istersen konuyu kapatayım..
kalıyorsun. olayı güzel bir sonla bitirdik ,konuyu da kapatalım ha ne dersin??
aslım ben yeni gördüm ve okuyunca çok şaşırdım ve korktum canım yaa.neyseki vazgeçmişsin.seninki resmen afedersiniz gavura kızıp oruç bozmak gibi olmuşboşver hiç takma canım seni sevmeyen kendi gitsin sen niye kendini cezalandırıyorsun.seni aramızda görmek güzel...