Gidiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
anlamadım ben sanal ortam burası birbirimizi görmüyoruzki görüşmek istemediğini söylesin,konuşmak sohbet etmek istemezseniz muhatap olmazsınız biter ne yani birine kızdım diye sevdiğim bir ortamdan mı uzak kalıcam, hiçte bile...mesajlaşmam olur biter ...

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
amannn aslım ya boşver... beni bu siteden banlanmadan kimse uzaklaştıramaz:) moderatör arkadaşlara selam ederim gözlerinden öperim:)
alemsin canim ya guldurdun beni :) insallah banlanmazsin da hic uzaklasmazsin canim

anlamadım ben sanal ortam burası birbirimizi görmüyoruzki görüşmek istemediğini söylesin,konuşmak sohbet etmek istemezseniz muhatap olmazsınız biter ne yani birine kızdım diye sevdiğim bir ortamdan mı uzak kalıcam, hiçte bile...mesajlaşmam olur biter ...

bende oyle dusunmustum dedigim gibi mesajlasmayiz iki tarafda kirilmamis olur diye ama degisik bir hal aldi iste....
ama dedikleriniz dogru hepinizin kalicam bir iki gun o da kafasini toplar doner heralde o da seviyo cunku burayi ki umarim doner

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
hiç kimse için senin sewdiğin şeylerden mahrum olmaya değmez güzelim bunu sen daha iyi biliyosun biz seni aramızda görmekten gayet memnun mesrur we mutluyuz canım benim:cokkomik: yani kısacası otur oturduğun yere getirtme beni bedewi arap çöllerine:zopa::huhuu:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
aslı canım saçmalama benim yaptığım hatalara düşme bende zamanında böyle durumlar yaşadım anlaşamadığım kişi yüzünden gitmek istedim şimdi düşünüyorumda çok saçmaymış defalarca kere gitmeyi çok istedim üyeliğimi sildirmek bile istedim ama sağolsun arkadaşlarım sayesinde vazgeçtim bu kararımdan onların çok etkisi oldu onlar olmasaydı bazılarının gazına gelip gidicektim varsın bana tükürdüğünü yaladı siteye geri döndü desinler oyunlara gelmem artık ...ama sen sen ol benim gibi kimin ne olduğunu bil ondan uzak dur paylaşımlarına devam et kimse için siteden ayrılma rahatsız olan çıkıp gitsin ben senin gibi tatlı bir arkadaşı kaybetmek istemem...

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aslı canım saçmalama benim yaptığım hatalara düşme bende zamanında böyle durumlar yaşadım anlaşamadığım kişi yüzünden gitmek istedim şimdi düşünüyorumda çok saçmaymış defalarca kere gitmeyi çok istedim üyeliğimi sildirmek bile istedim ama sağolsun arkadaşlarım sayesinde vazgeçtim bu kararımdan onların çok etkisi oldu onlar olmasaydı bazılarının gazına gelip gidicektim ama sen sen ol benim gibi kimin ne olduğunu bil ondan uzak dur paylaşımlarına devam et kimse için siteden ayrılma rahatsız olan çıkıp gitsin ben senin gibi tatlı bir arkadaşı kaybetmek istemem...
canim iste seni mi ornek aliyorum ne bilmiyorum artik az once bi gelenler geldi yani...
canim benim ya ben de seni kaybetmeyi hic istemem... iyi ki varsin... canim iste bazen insan sinirle sacma seyler yapabiliyo ama merak etme canim gitmicem vazgectim (arkadaslar sagolsun vazgecirdiler)

OP
Aslı Oktay

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
nasıl anlaştığımız gibi hee nasıl yani kıskandım şimdi aslı çabık söyle ne oluyo burda beni ihmalmi ediyosun aldatıyormusun beni:kptmya:

tuh yaw yakalandim kiz ishenur ben sana uluortalik soyleme demedim mi :zopa:
zuzum bitanem ben seni hic ihmal eder miyim senin ustune gul koklar miyim kuzum ben :kahkaha::kahkaha:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
tuh yaw yakalandim kiz ishenur ben sana uluortalik soyleme demedim mi :zopa:
zuzum bitanem ben seni hic ihmal eder miyim senin ustune gul koklar miyim kuzum ben :kahkaha::kahkaha:

yok be canım şaka yaptım sen beni biliyosun ben böyle saçma kıskançlıklar yapmam :) ama ıshenuru dövsemmi acaba:kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar