Elif_Eylul
Daimi Üye
Offf offf yaşlılar bunlardan anlarmıGünlüük bugün Enterra enerjiye 100 lot(1000tl) talep ettim. 5 lot şişecam, 5 lot avrupa gyo (maliyet düşürmeye çalışıyorum) 3 lot vesbe aldım. YTD
Offf offf yaşlılar bunlardan anlarmıGünlüük bugün Enterra enerjiye 100 lot(1000tl) talep ettim. 5 lot şişecam, 5 lot avrupa gyo (maliyet düşürmeye çalışıyorum) 3 lot vesbe aldım. YTD
Benim annem de halka arzlara katılıyor ama yaşlı değil benceOfff offf yaşlılar bunlardan anlarmı
Halka arz ederim gibimi aBenim annem de halka arzlara katılıyor ama yaşlı değil bence
onlar ediyor biz halkızHalka arz ederim gibimi a
Bazı gençler var onlarda anlamıyormuşOfff offf yaşlılar bunlardan anlarmı
Evet olcak aBugün bahar gelmiş günlük Tekrardan her şey çok güzel olacak günlüüük
Bahar geldi en sevdiğim mevsimler geldii güzel olacak tabiiiEvet olcak a
Alerjiler başlar polenlerleBahar geldi en sevdiğim mevsimler geldii güzel olacak tabiii
hapşırık dünyası dünden başladıAlerjiler başlar polenlerle
Alerji ilacını içhapşırık dünyası dünden başladı
ay yok düzenli ilaç kullanmayı sevmem hapşırırım daha iyi vücuduma gereksiz kimyasal almamAlerji ilacını iç
Hapşır tıksır o zmnay yok düzenli ilaç kullanmayı sevmem hapşırırım daha iyi vücuduma gereksiz kimyasal almam
Bu arz 85 lot verdi (850tl) yarın işleme başlayacak bakalım.Günlüük bugün Enterra enerjiye 100 lot(1000tl) talep ettim. 5 lot şişecam, 5 lot avrupa gyo (maliyet düşürmeye çalışıyorum) 3 lot vesbe aldım. YTD
13-14-15 mart Odin teknoloji halka arzı var. Yarın 10 lot(300tl) ile katılım sağlayacağım.YTD
380 tl kar ile elden çıkarttım. 5 lot ereğli, 9 lot şişecam aldım. Damlaya damlaya göl olur inşallah. YTD8 lot verdi
ManyakSevgili günlük seninle baştan başlayacağız ama şu an değil tüm hisselerimi fonlarımı satmak zorundayım çünkü telefon aldık günlük. Evet beraber aldık senin de suçun var. Neyse bunu da hallederiiiz
Hayırlı olsun canim ne aldin hele aSevgili günlük seninle baştan başlayacağız ama şu an değil tüm hisselerimi fonlarımı satmak zorundayım çünkü telefon aldık günlük. Evet beraber aldık senin de suçun var. Neyse bunu da hallederiiiz
Hadi gözünaydın güle güle kullanSevgili günlük seninle baştan başlayacağız ama şu an değil tüm hisselerimi fonlarımı satmak zorundayım çünkü telefon aldık günlük. Evet beraber aldık senin de suçun var. Neyse bunu da hallederiiiz
Elma 15Hayırlı olsun canim ne aldin hele a