Elif_Eylul
Daimi Üye
Iste zenginlikElma 15
Iste zenginlikElma 15
Tüm lot kot satmış nerde zenginlikIste zenginlik
düz mavi 15Hayırlı olsun canim ne aldin hele a
sağol canımmmm bugün yarın gelirHadi gözünaydın güle güle kullan
Elma 15
nerdeeeee zenginlik değil de alışkanlıkIste zenginlik
aynen ya tüm varlığımı sattım bes im hariç ona dokunmam inşallahhhTüm lot kot satmış nerde zenginlik
Güle güle kullan canımdüz mavi 15
sağol canımmmm bugün yarın gelir
nerdeeeee zenginlik değil de alışkanlık
aynen ya tüm varlığımı sattım bes im hariç ona dokunmam inşallahhh
sağol canımm geldi sonunda . sen imessage kapadın mııGüle güle kullan canım
Yok kapamadım bi ara kendi kapanmıştı ayarlardan mi kapanacaksağol canımm geldi sonunda . sen imessage kapadın mıı
Evet ayarlar-mesajlar-imessage kapatYok kapamadım bi ara kendi kapanmıştı ayarlardan mi kapanacak
He yaptımEvet ayarlar-mesajlar-imessage kapat
sağol canımHayırlı olsun canım güle güle kullan
490 tl kar ile elden çıkartmıştım bunu. (entra) YTDBu arz 85 lot verdi (850tl) yarın işleme başlayacak bakalım.
Rönesans zamanından maya zengo olmak yolunda ilerliyordu Halka arzlarını sunar10 lot (1350tl) ile rönesans gy halka arzına katıldım bakalım kaç lot verecek. YTD
keşkeee bu ufak karlar bunlar bi hisseden bi zararım var onu kapamak için girdim buna yoksa girmicektim gerçi daha satmadım zarardaki hissemi belki o zararda kapanırRönesans zamanından maya zengo olmak yolunda ilerliyordu Halka arzlarını sunar
Ulan ne anlatıyosun sen hele ben ne anlarim bundan akeşkeee bu ufak karlar bunlar bi hisseden bi zararım var onu kapamak için girdim buna yoksa girmicektim gerçi daha satmadım zarardaki hissemi belki o zararda kapanır
içimi dökesim geldi kimse anlamıyor anlayanlarla reelde sohbet ediyoruz da burada anlayan yok keşke olsaUlan ne anlatıyosun sen hele ben ne anlarim bundan a
Kusura bakma anlamadıgım iciniçimi dökesim geldi kimse anlamıyor anlayanlarla reelde sohbet ediyoruz da burada anlayan yok keşke olsa
Cahallarla takılmak zor işiçimi dökesim geldi kimse anlamıyor anlayanlarla reelde sohbet ediyoruz da burada anlayan yok keşke olsa
11 lot dağıttı ama ben 10 lot talep ettiğim için 10 düştü (rönesans) YTD10 lot (1350tl) ile rönesans gy halka arzına katıldım bakalım kaç lot verecek. YTD
Tatil mi bugün11 lot dağıttı ama ben 10 lot talep ettiğim için 10 düştü (rönesans) YTD