ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Az cahalsın benim gibi tam değilHeee doğru tahmin etmişim desene
Az cahalsın benim gibi tam değilHeee doğru tahmin etmişim desene
Git kendine ayrı günlük alKızın günlüğünü batırdım sorry mayaliş
Hele parayla işim olmaz dedimya bana bedava lazım bedavaGit kendine ayrı günlük al
Aç aç herşey için açılır yani maksat kendini takip etmek. Defter tutamıyorum burdan kontrol ederm napmışım diyeKız bende kendime günlük açacaktım şimdi kopya çekmiş gibi olcam
Ama benim lotum kopum yok
İyi yapmışsın canım bol kazançlarTeşekkür ederiim canım defter tutamıyorum, buraya sürekli girdiğim için kendimi takip edebilirim dedim blog gibi
Yalnız değilsinAnlamadiģım şeyler bunlar
MAya iste dünyada o yasıyor biz uzaydaYalnız değilsin
Bizde yeni bi başlangıç yapıp aylık bir gram altın alalım maya sayesinde bizde yatırım yaparız hemdeMAya iste dünyada o yasıyor biz uzayda
Valla ne yalan söyleyim okadar gelirim yokki benim,eskiden olsa belki ama şuanda anca kredi kartıni ödüyoruzBizde yeni bi başlangıç yapıp aylık bir gram altın alalım maya sayesinde bizde yatırım yaparız hemde
Ne kadar arttırırsan canım yarım gram bile var tabi bn diyorum da Bnde hiç almıyorum anca eksiklere gidiyorValla ne yalan söyleyim okadar gelirim yokki benim,eskiden olsa belki ama şuanda anca kredi kartıni ödüyoruz
Artırmaya sadece bozuklar oluyor doğruya dogruNe kadar arttırırsan canım yarım gram bile var tabi bn diyorum da Bnde hiç almıyorum anca eksiklere gidiyor
Öyle valla eksik zaten hiç bitmiyorArtırmaya sadece bozuklar oluyor doğruya dogru
Bir yumurta 80 tl verdim misal en ufak şey
Cocuk okuyor eylul zaten para adimi
Eksikler çok
Ben de gram alacak kadar arttıramadığım için 30-40 tl lik hisselerden lotlar alarak başladım işte böyle böyle büyüyorrrValla ne yalan söyleyim okadar gelirim yokki benim,eskiden olsa belki ama şuanda anca kredi kartıni ödüyoruz
Kız ne cok biriktirmişsin@Elif_Eylul, @Bitttoooo, olmadı bankada dolar altın hesabı açın az az bi dünya şey olur. Ben de mesela dolar hesabı açtım 5 küsür dolar yaptım
Damlaya damlaya göl olur. Bes hesabım var orda da birikiyor sonra hisseler var bi şekilde birikiyor ufak ufakKız ne cok biriktirmişsin