Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hayırlısı olsun canımevet yaa arzlar berbat, hevesim kaçtı Katıldıklarımı iptal ettim . Sinir oldum korkak insanlar giriyor herşeyi mahdeviyorlar
Hayırlısı olsun canımevet yaa arzlar berbat, hevesim kaçtı Katıldıklarımı iptal ettim . Sinir oldum korkak insanlar giriyor herşeyi mahdeviyorlar
zararım hiç yok ama hevesim kırıldı. Şu seçim geçsin de bi bakıcazHayırlısı olsun canım
Aldığın çikoları yaz sendekız sevgili günlüğüm boş kalmışsın ama halka arz hiç yok yemek işini de saldım
Geçen bi arkadaşla konuştum borsa filan dedi anam mayalı poğaçada orda dedim içimden manyaklar bi ev parası kaybetmişler dedim aferin devam edin arkadaşımız çok kazandı diyor herkese aynı olmuyor ki onun yerine bi yer alıp kiraya verse daha iyikız sevgili günlüğüm boş kalmışsın ama halka arz hiç yok yemek işini de saldım
sayfa yetmezAldığın çikoları yaz sende
yuhhh abartmışlarrrr. Risk almayı göze alamıyorsan girmiceksin ya da kaybetmeyi göze aldığını koycaksınGeçen bi arkadaşla konuştum borsa filan dedi anam mayalı poğaçada orda dedim içimden manyaklar bi ev parası kaybetmişler dedim aferin devam edin arkadaşımız çok kazandı diyor herkese aynı olmuyor ki onun yerine bi yer alıp kiraya verse daha iyi
günlük oldu dünlükMayalı kızçenin günlüğü
Olur ya normalgünlük oldu dünlük
Bi işe başlarken hevesli oluyorum sonrasında hevesim kaçınca bırakıyorum
Bu bengünlük oldu dünlük
Bi işe başlarken hevesli oluyorum sonrasında hevesim kaçınca bırakıyorum
Unuttun buralarıBu topiği de baya boşlamışım bu ara halka arzlar coştu neyse bir ara aktarırım .
evet ya alım yapıyorum da deftere not alıyorumUnuttun buraları
Heee doğru tahmin etmişim desene
Borsa da çok aktifim defter tutuyorum ama buraya yazmaya üşendimMayaaaaaaaaaaaa buralar bol amaaaaaaaaa
Susak aKız benim de günlüğüm vardı ya
Botların ne alemdeBugün sabah kalkıp işe gittim. Börek kurabiye yedik sonra işten çıktım eve geldim çamaşır attım yıkandı şimdi kurutmaya attım. Kahvem çikolatam eşliğinde youtubetan video izliyorum