Elif_Eylul
Daimi Üye
Bende bor tuza katıldim aBugün bor şeker arzına 32 lot (850tl) ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak. YTD
Bende bor tuza katıldim aBugün bor şeker arzına 32 lot (850tl) ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak. YTD
hayırlı olsun bol kazançlarBende bor tuza katıldim a
Sağol poğça ahayırlı olsun bol kazançlar
maalesef 8'er (280tl) lot dağıtıldıBugün 14 lot (490tl) ile patek kodlu halka arza katıldım. YTD
Puhhh yaziklar olsinmaalesef 8'er (280tl) lot dağıtıldı
Düştü mü fiyatı yanimaalesef 8'er (280tl) lot dağıtıldı
Anam bunla kafa yorma altın al aylık 1 gram daha kârlımaalesef 8'er (280tl) lot dağıtıldı
vallah yaa bir de herkes korkup kaçmıştı güyaaaPuhhh yaziklar olsin
katılım çok oldugu için dağıtım az oldu yaniiDüştü mü fiyatı yani
bu uzun vadeee, hem 280 tl ye ne gramıAnam bunla kafa yorma altın al aylık 1 gram daha kârlı
maalesef bu da 16 lot verdi (424,64tl)Bugün bor şeker arzına 32 lot (850tl) ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak. YTD
Şimdi sen 850 koyup 424 mü aldın? Zarardasın yani?? Bi cahal varda o soruyormaalesef bu da 16 lot verdi (424,64tl)
yok kız ben 850 tl lik adet istedim ama katılım çok olunca 424 tl lik veriyor. Geri kalanı sana iade ediyorŞimdi sen 850 koyup 424 mü aldın? Zarardasın yani?? Bi cahal varda o soruyor
Bugün işleme başlayacak. Hayırlısı olur inşallahBugün 14 lot (490tl) ile patek kodlu halka arza katıldım. YTD
perşembe günü işleme başlayacak. Bu da hayırlısı olur inşallahhBugün bor şeker arzına 32 lot (850tl) ile katıldım, bakalım sonuç ne olacak. YTD
Hmmyok kız ben 850 tl lik adet istedim ama katılım çok olunca 424 tl lik veriyor. Geri kalanı sana iade ediyor
Dün limak halka arzına 50 lot (810₺) katılım sağladım. Umarım hepsini verir çok iyi arz YTD
Bu ne beeeeeee anlamiyorumBu 3 halka arzdan gelen kârlarımla fon yatırımı yapmayı düşünüyorum. Bugün de bes hesabıma 600₺ yatırdım. YTD
yatırım matırım borsa işleriBu ne beeeeeee anlamiyorum
Yatiriyosun karpuz gibi büyüyormuyatırım matırım borsa işleri