aynen tam da öyle al yat YTDYatiriyosun karpuz gibi büyüyormu
Son düzenleme:
aynen tam da öyle al yat YTDYatiriyosun karpuz gibi büyüyormu
Hadi bir karpuzda bize kesersin artık aaynen tam da öyle al yat
maalesef 36 lot (583tl) verdi. Geri kalan miktar hesaplara iade oldu. Diğer 2 halka arz tavan tavan gidiyor. Bereketli olsun . YTDDün limak halka arzına 50 lot (810₺) katılım sağladım. Umarım hepsini verir çok iyi arz YTD
Hayırlısı olsun mayalı ponçikmaalesef 36 lot (583tl) verdi. Geri kalan miktar hesaplara iade oldu. Diğer 2 halka arz tavan tavan gidiyor. Bereketli olsun . YTD
yeni halka arzlara katılmak için maalesef erken bozmak zorunda kaldım çünkü param bitti 196 tlcik karla sattım. YTDmaalesef bu da 16 lot verdi (424,64tl)
Alves halka arzına 12 lot (233,40tl) talep girdim.
Oba halka arzına 18 lot (706.32tl) talep girdim.
Pazartesi açıklanır sonuçlar, iadeler yapılır çünkü bu kadar vereceğini asla sanmıyorum. YTD
Hımm anladimElimde şu an arzlardan sadece Limak ve Patek kaldı. Tavan tavan gidiyor inşallah böyle gider ama tabii ömür boyu sürmez.
Tamam aynisını banada şeyetsene aArtemis halı ve mogan enerji geçtiğimiz hafta halka arz onayı almıştı. Artemis halı 27-28 şubat talep toplamaya başlayacak. Mogan enerji ise 28-29 şubat talep toplayacak. Ptesi kaçar lot gireceğimi hesaplayıp bakacağım.
Tamam hisse hesabı aç YTDTamam aynisını banada şeyetsene a
Alves 11 lot verdiAlves halka arzına 12 lot (233,40tl) talep girdim.
Oba halka arzına 18 lot (706.32tl) talep girdim.
Pazartesi açıklanır sonuçlar, iadeler yapılır çünkü bu kadar vereceğini asla sanmıyorum. YTD
186₺ ödüyordum tahattütümü yeniledim 10 gün önce 350₺Dün telefon faturamı ödedim 171 tl. 2 ay sonra taahhütüm bitecek ve fiyatlar şaka gibi Sizler aylık kaç tl telefon faturası veriyorsunuz?
Anladım sen de Türkcelllisin186₺ ödüyordum tahattütümü yeniledim 10 gün önce 350₺
Çok mu belli olduAnladım sen de Türkcelllisin
evet kaderdaşımÇok mu belli oldu
228tlDün telefon faturamı ödedim 171 tl. 2 ay sonra taahhütüm bitecek ve fiyatlar şaka gibi Sizler aylık kaç tl telefon faturası veriyorsunuz?
Yeni mü yaptın