bize gerek kalmamış elleyen ellemişYa bu musterı kısmıda derdım var ama anlamıyo ha bıre benı mesgul edıyolar :kizdimama:
Burdayım nan ellemeyın guyrumu gulaaamı :kizdimama:
bize gerek kalmamış elleyen ellemişYa bu musterı kısmıda derdım var ama anlamıyo ha bıre benı mesgul edıyolar :kizdimama:
Burdayım nan ellemeyın guyrumu gulaaamı :kizdimama:
Fındukk ben guzel toplarım bıze gelseneeeee
bize gerek kalmamış elleyen ellemiş
evet arinaya katılıyorum siz bu konuyu polemik yaratmak için mi açtınız ayrıntılı olarak anlatır mısınız lütfen
Amaaaannn Arişi yakaladık bak ,irkek bu:biyik:
yüzde dörtyüz hemi de-yardim
çah banı yavrirotesto:
Ayrıntılı olarak anlatıyım ....
Sımdı gıydım tayyorumu topuklu parmak arası terlıklerımı
ormana dogru yurumeye basladım.
Malum yuruyus esnasında susarım dıye de omzuma bı damacana su almısdım
Sonra bırı yaklasdı yuzunde maske vardı.Bacım bı bardak su versen de ıcsem dedı.Ardından basladı susadım cesmeye gelmez olaydımmmm demeye.Bende ben cesmemıyım kardes dedım gerısını anlatmıyım hala aglayasım gelıyooo:uzgun::uzgun::uzgun:
Sonra bırı yaklasdı yuzunde maske vardı.Bacım bı bardak su versen de ıcsem dedı.Ardından basladı susadım cesmeye gelmez olaydımmmm demeye.Bende ben cesmemıyım kardes dedım gerısını anlatmıyım hala aglayasım gelıyooo:uzgun::uzgun::uzgun:
Sen mi banlarsın ben mi banliim :biyik:
ayyyy krize girdim ya eee sonra noldu anlat çabuk
Şimdi hanfendü,
Tayyör ve barnah arasu derlüklerlen ormanda ne işiniz vardı:dusun:
Ayrıcana maşallah ne susak bir gacıymışsınız:sok
damacanayla yürüyüşe çıkmak nerden aklınıza geldi bunu da öğrenmek istiyorum konunun gidişatı yönünde çok önemli
Bir de beni düşün Fındık işyerinde saf saf gülen bir tip
Gözümden yaş geldi
bu konu gülmek için açılmadı özellikle fındık arkadaşımızın ciddiyetsizliğine bi dur deme zamanı gelmedi mi
neyse gülmem geçti,şimdi mesajınızı incelemeye alalım
bir:Barnah arası topuklu terlik varda biz mi duymadık
ayrıca o terlikle ormana gidilir mi
iki:bi damacana suyla koşmak mümkünmü,hatta bi bayanın o suyu kaldırması mümkünmü,
adam iyiki sana kaldıramazsan kaldırırlar gülüüüüüüümmm dememiş yatt kalk dua et
bu konu gülmek için açılmadı özellikle fındık arkadaşımızın ciddiyetsizliğine bi dur deme zamanı gelmedi mi