Günün EKŞINI

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Iyıde yafriler nıye guluyonuz yaaaa ben aglamakdan akan makyajımla ugrasıyom sız benım bu halıme guluyosunuz sızı sıddetle kınadım:kizdimama:

Devamını anlatamıyacam lakın sız kafa buluyonuz.Demek kar maskelı adamın uzerındekı smokınden ve ayagındakı naylon botlardan bahsetsem ustelık ıcındekı camasırın da tanga oldugunu soylesem daha napcaksınız yorum bılmem.:sigara:

Sırf sızın dalga gecen bencıllıgınız yuzunden bunları anlatmıyorum bıle pehhhh:sigara:

Ah canım ya ama biz ağlanacak halimize gülüyoruz :teselli:

O tirbiyesiz adam da demek smokin giymiş he. Vay vay; yoksam siz partiden mi geliodunuz he :dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
neeee adam bi de tangalı sapık mıydı vay beeee ne şanssızsın he doğru düzgün bi adam tacvüz etse gam yemezdin bari dimi:eek:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bı kere ben Cekoslavakya modasını takıp edıyorum ve onlarda barnak arası topuklu terlık var.(ulke yıkıldı ama moda ruzgarı hala esıyooo naberrrr)

Damacanayıda bır degıl ıkısını bıle tasırım bebegım bende gızlı kas var pehhhh:sigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
peki o gizli kaslar tecavüzcüyü durdurmaya yetmedi mi sen bile kafa mı buluyon kardeşim bak üzme bizi boşuna he

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
İlknur kopardın beni daha ne diim.

Çekoslavakya modası he.. Son moda tabe onlar:orgu:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ah canım ya ama biz ağlanacak halimize gülüyoruz :teselli:

O tirbiyesiz adam da demek smokin giymiş he. Vay vay; yoksam siz partiden mi geliodunuz he :dusun:
Yok nan ne partısı oyle terlıkle tayyorle partıye mı gıdılır.Partıye gıdecek olsam cekerım esofmanlarımı gıderım bı kere:ayna:
neeee adam bi de tangalı sapık mıydı vay beeee ne şanssızsın he doğru düzgün bi adam tacvüz etse gam yemezdin bari dimi:eek:

Neee tecavuz muuuu:kizdim:Ne tecavuzu kızımmmm basdan sona bı oku bakalım ben tevacuz dedımmi.Hee sımdı geldı aklıma teveccüh mus o kelıme :hihh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Yok nan ne partısı oyle terlıkle tayyorle partıye mı gıdılır.Partıye gıdecek olsam cekerım esofmanlarımı gıderım bı kere:ayna:

Neee tecavuz muuuu:kizdim:Ne tecavuzu kızımmmm basdan sona bı oku bakalım ben tevacuz dedım.Hee sımdı geldı aklıma teveccüh mus o kelıme :hihh:

Eeee o adam smokin giymiş, sen de tayyör. Hade itiraf et tanıyodunuz dimi birbirinizi:dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:sigara::sigara::sigara::sigara:

Öhöm öhömmmmm nereden baslasam bılemedım ama kendımı Günün Ekşın Kralicesi İlan etmekden baslamak en dogrusu sanırım.

Gecen gun yuruyuse cıktım.Hay cıkmaz olaydım.Tevacuze ugradım(Onun adı bu degıldı yaaa neydı :dusun:)

Herneyse ısde ona ugradım bırı benı tesellı etsın dıye de buraya geldım:orgu::orgu::orgu:

:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:Coşsun Ekşının en Guzel Kraliçeleri :beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:

pardon arkadaşım tevacüz ne demekse artıkın açıklar mısın

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Eeee o adam smokin giymiş, sen de tayyör. Hade itiraf et tanıyodunuz dimi birbirinizi:dusun:

Yok tanımıyodum ama o teveccuhden sonra tanısdık evlenmeye karar verdık.

Aslında ben sıze ormanda tanısdıgım bırıyle evlenmelımıyım dıye sorcakdım ama dınlemeden ısı tecavuze kadar getırdınız yaaaa:kizdimama:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Yok tanımıyodum ama o teveccuhden sonra tanısdık evlenmeye karar verdık.

Aslında ben sıze ormanda tanısdıgım bırıyle evlenmelımıyım dıye sorcakdım ama dınlemeden ısı tecavuze kadar getırdınız yaaaa:kizdimama:

Nan dalga mı geçion sen bizle :kizdimama::kizdimama::kizdimama:

tecavüz diye kendin yırtındın burda:kizdimama::kizdimama:

OP
kedijik

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Nan dalga mı geçion sen bizle :kizdimama::kizdimama::kizdimama:

tecavüz diye kendin yırtındın burda:kizdimama::kizdimama:

Tevacuze ugradım

Ahanda tam kelımeler bu:hihh:Teveccuh demek ıstedım dıye yırtınıyom sımdı de ama ohooooo:kizdimama:

Ustelık o gozlerımın dolması da asırı duygulanmakdan dı bı kerem pehhhh:hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar