Günün Fıkrası... (;

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
kızlar suppersınızz:eek: ınanın cok guldum :gul::gul: emeklerınıze saglık ozellıkde senın fındıgımm:eek:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Tahlil

Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:

"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"

Adam:

"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:

"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:

"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."

ulaa temell sen yokmusun senn :gul::gul::gul:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
kızlar suppersınızz:eek: ınanın cok guldum :gul::gul: emeklerınıze saglık ozellıkde senın fındıgımm:eek:

:eek::eek::eek:

Tahlil

Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:

"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"

Adam:

"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:

"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:

"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."

ulaa temell sen yokmusun senn :gul::gul::gul:

:kptmya::kptmya::kptmya:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Yangın

Bir mühendis, bir fizikçi ve bir matematikçi bir oteldedir. Derken mühendis burnuna gelen duman kokusuyla uyanır, hole çıkar, bir de bakar ki bir yangın var. Eline geçirdiği bir kovaya su doldurarak yangını söndürmeye çalışır.

Daha sonra fizikçi uyanır, aynı yangını görür ve yangın hortumunu bulur ve başlar hesap yapmaya. Su basıncı, alevin şiddeti, aradaki mesafe falan derken hesaplara göre eldeki miktarda suyla ve minimum enerjiyle yangını söndürmenin imkanı olmadığını hesaplar ve yatağına döner.

Daha sonra matematikçi kalkar kokunun etkisiyle hole koşar. Bir de bakar ki yangın var. Derken çözüm aramaya koyulur. Yangın hortumunu bulur ve;

"Çözümü buldum!" diye bağırarak yatağına geri döner.

sızın sondurecegınız yangında ancak bu kadar olur zaten.. :gul::gul::gul:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kadınları memnun etmek

İki genç kadın otel bakıyorlarmış tam kapısının önünden geçerken bir oteldeki not dikkatlerini çeker "sadece kadınlar içindir" yazmaktadır.
Hemen içeri girerler ve resepsiyondaki çok yakışıklı görevli:
"evet sadece bayanları alıyoruz fakat tek bir şartımız var 1. kattan başlayarak bir kat seçmelisiniz ve üste kata çıktığınız zaman alt kata inme şansınız yok"
Kadınlar şartı kabul ederler ve asansöre binerler.
1. kata basarlar ve karşılarına bir tabele çıkar
"bu kattaki tüm erkekler kısa boylu ve vasaat tiplidir"
kadınlar burun kıvırır ve 2. katta şanlarını denemeye karar veriler 2. kata gelirler ve tabelada
"bu kattaki tüm erkekler yakışıklı fakat kısa boyludur"
bunuda pek beğenmezler ve şanslarını 3. katta denemeye karar veriler 3. katta karşılarına şu tabela çıkar
"bu kattaki tüm erkekler yakışıklı ve uzun boyludur"
kadınlar sevinirler çığlık ata ata bir birlerine sarılırlar fakat biraz tartıştıktan sonra 4. katta da şanslarını denemek isterler öyle ya üst kata çıktıkça erkekler daha yakışıklı olmaktadır.
4. kata basarlar ve 4. kata geldiklerinde bir tabela çıkar karşılarına:
"bu katta erkek falan yoktur bu kat sadece kadınların memnun edilemeyeceğini kanıtlamak için hazırlanmıştır!"

Alıntı.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
brand.gif

Bir gün Hoca eşeğini kaybetmiş. Aramadık yer, sormadık insan bırakmamış ama ne olmuşsa olmuş, bulamamış eşeği.

Oturup derdine yanacak yerde, bu hale de şükretmeye başlamış. Komşuları:

- Bre Hoca, canın sağ olsun ama, neticede eşekten oldun, şükredecek ne var bunda?" demişler.

Hoca cevap vermiş:

- A komşular, ben şükretmeyim de, kimler şükretsin, ya ben de eşeğin üstünde olsaydım!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270

geburtstag3006ta.gif

Dogum Günü

Çiçekçiye giren adamin kolunda siyriklar, sol gözünde büyük bir morluk vardi.
- Bir düzine kirmizi gül istiyorum, dedi ve hemen ekledi : Karimin dogum günü
için... Tazesinden rica ediyorum.
Çiçekçi :
- Basüstüne, dedi. Hangi gün için?
Adam koluyla gözünü isaret etti :
- Dündü...

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
Temel komutanının karşısına çıktı izin istedi.komutan sebep sordu:Efendum karim çocuğumuzun çok hasta oldiğini yazmiş da.Komutan Yalan söylüyorsun.Çünkü sana gelen mektubu ben de okunum hiç öyle bir şey yazmıyordu. Temel selam verdi,tam kapıdan çıkarken,döndü ve samimiyetle :Komutanım dedi.İkimizde yalancıyiz anlaşilan çünkü ben evli değulum.

güllerdiyari

Daimi Üye
Tepki
2.410
CIA Rusya'daki çok gizli bir görev için seçmece adaylarını bir imtihana tabi tuıtar. Başarılı olan adayları son bir sınav olarak sır tutma sınavına alır. Her birine bir sır verirler ve bunu söyleyip söylemeyecekleri konusunda işkenceye başlarlar. Ajanların çoğu çözülür fakat Temel ne yaparlarsa yapsın sırrı vermemektedir. En ağır işkenceleri geçtikten sonra tamam derler Temel bu işe uygun.Yalnız uykusunda konuşup konuşmadığını öğrenmek için birde odasına kamera koyalım onu izleyelim.Ve Temel'in odasına gizlice kamera koyarlar. Temel odya döner dönmez kafasını duvarlara vurmaya başlar ve bir taraftan da söylenir;
-Hatırla oni..hatırla oni. Boşuboşuna işkence görüyorsun hatırla oni...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
şeftali ve kayısı

bir şirkette şef vardır.şefin adı tali'dir.arkadaşları onu şef tali bey diye çağırırlar.bir gün şef tali bey işe gelmez ve arkadaşları onu merak edip evine telefon ederler.şef tali beyin karısı "r" harflerini söyleyememektedir.şef tali beyin arkadaşları:biz şef tali beyle görüşecektik,derler.karısı:buyrun ben kayısıyım,der

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Küçük Temel’in sınıfında hoca öğrencilerin birer birer tahtaya gelip bir cisim çizmelerini ve tarif etmelerini istemiş.

İlk olarak Dursun kalkmış tahtaya ve….

… yatay bir cizgi cizip : “Bu, yeryüzü” demis.
Hoca tesekkür etmis ve yerine gondermis.

Ikinci olarak Fadime kalkmis tahtaya ve ...

… cizgi üzerine bir dikdortgen cizip : “Bu, yeryüzündeki bir kutu” demis.
Hoca, ona da tesekkür edip yerine yollamıs.

Üçüncü olarak Ismail kalkmış tahtaya ve...

… bir sekil cizip : “bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran bir evcik” demis.
Cocukların hayalgücü karşısında şaşıran hoca ona da tesekkür edip yerine yollamış.

Dördüncü olarak Ayse kalkmıs tahtaya ve...

… resmi devam ettirerek: “bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran evcigin catısında eriyen kar” demis.
Artık cocukların oyunu gayet iyi anladıklarından emin olan hoca ona da teşekkür edip yerine yollamis.

Besinci olarak Hıdır kalkmis tahtaya ve...

… bi ekleme yapip: “bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran evcigin catısında eriyen karı eriten günes” demis.
Durumdan çok memnun hoca, ona da tesekkür edip yerine yollamıs.

… tam bu sirada Temel parmak kaldırıp tahtaya kalkmak istemis.
Temel’in sakalarını bilen hoca önce tereddüt etmiş ama masum resme bakıp kötü bir sey olamayacagından emin gönül rahatlıgı ile Temel’i tahtaya kaldirmış.

Temel kalkmis ve ...

… resmi tamamlayarak: “Bu, dusakabinde yerdeki sabunu alan babam” demis.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
İşte Kadın Zekası (Günün fıkrası)

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur.

Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
-"Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir
işarettir" der.

Müthis¸ heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla.

-"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır.

Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri
uzatır.

Bunun üstüne adam sorar:
-"Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap verir:

- "Hayır ben polisi bekleyeceğim"

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kel,Topal,kör

bir gün kel Topal ve Kör yolda yürüken araba hızlıca suyun üzerinden geçer ve kel derki saçlarım bozuldu Topal ben bi koşu yakalıyıp gelıorm kör plakasını aldım

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Neden Kaçmış?
Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.

Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:

- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"

Kısa bir ara ve Sürücü:

- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…"

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
Otoyoldaki teyze

ABD'de 22 no'lu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu izlerken bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve en az 50 km hızla gidilmesi gereken bu yolda aracın tam 22 km hızla gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. Aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş. Aracın peşinden gidip aracı durdurmuş. Bir de ne görsün? Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. Aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var. Polisi görünce yaşlı sürücü endişeyle:
-Polis bey,çok mu hızlı gidiyordum?
Polis:
-Hanımefendi, hızlı değil, tersine çok yavaş gidiyorsunuz ve bu tüm otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadarı ile 22 km hızla gidiyorsunuz. Yaşlı teyze:
-Ama otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve ben de bu kurala uymak istedim!
Polis:
-Teyzeciğim; o 22 otoyolun numarası. Bu yolda en az 50 km hızla gitmelisiniz.
Yaşlı teyze:
-Tamam,bundan sonra hızlanacağım.
Polis tam kendi arabasına giderken,gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış ve sürücüye sormaya karar vermiş:
-Teyzeciğim bir şey sorabilir miyim? Bu arkada oturanların nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!
Yaşlı teyze:
-Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar