Günün Modası

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
pembe-tonlarda-calisan1.jpg

Sonbahar-kış modası trendlerine yer verirken, pudra pembesinin siyahın tahtına göz diktiğini söylemiştim. Markalar pudra pembesini bize sevdirdi, bu kış da giymeye devam edeceğiz.

Biri zamansız modanın rengi siyah, biri yeni modanın rengi pudra pembesi… Bir araya geldiklerinde nasıl da uyumlu görünüyorlar değil mi? İşe giderken ne giysem sorusuna pek güzel bir cevap olabilir bu kombin özellikle de siyah kalem etek!

pembe-tonlarda-calisan2.jpg

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
fusya-topuklar-kombini1.jpg

Dün akşamüzeri İstanbul’da yağmur yağdı, şimşek çaktı ve internet bağlantısı kesildi. Ödevini yapmamış çocuklar “elektrik kesikti öğretmenim” derler ya ben de internet kesik olduğu için Perşembe günü için kombin hazırlayamadım. Şimdi bu satırları yazabildiğime göre şükür ki bağlantı sorunu giderildi.

Bir günlük internet arasında H&M ve Topshop markaları; yeni sezon ürünlerini web sitelerinde yayınlamaya başlamış. Kombin için hangi parçayı seçsem diye saatlerce düşündüm. Elemelerden sonra siyah üzerine beyaz, pembe kalp desenli şifon bluzu; yüksek belli siyah şifon etek, pembe topuklu ayakkabı, yeşil küpeler ve yeşil-mavi el çantasıyla ile kombinledim.

fusya-topuklar-kombini2.jpg

Biliyorsunuz yazdan bu yana uyumsuzlukların uyumu trendi var. Mavileri yeşillerle, pembeleri kırmızılarla karıştırıyoruz. Sonbahar sezonunda da bu etki devam ediyor.

Kombindeki Parçalar,

Etek, Bluz, Ayakkabı: H&M
Çanta: Dorothy Perkins
Küpe: Topshop

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225

greyblack-kombini2.jpg

"Senin tarzın nedir?" diye sorulduğunda "ruh halime göre değişir" cevabını verenlere anlamlı gelecek bir kombin hazırladım. Bugün ruh halim tam İstanbul'un hava durumu gibi... Gri ve siyah bulutlar, sisli bir hava...

Gri renkli, siyah kemerli şifon etekten ilham alıp kombinin tüm parçalarını gri ve siyah tonlarında seçtim. Hani bazen iki renk giyinmek isteriz de o renkler hep koyu olur ya bu kombin de öyle...

H

Hera

Misafir
Hiç giymedim şifon etek güzel bir havası var Dün Etetek aldım Kotondan Diz Üstü fitilli kadife kabarık çok sevimli duruyor zaman bulabilirsem Yeni Cicilerin resimlerini eklemye çalışacağım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar