Günün Modası

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225

2012 kış modası; renkli ayakkabılar, desenli elbiseler ve dantel çoraplara ev sahipliği yapıyor. Yeni sezon; canlı renkleri sevenler ve romantik stile sahip olanlar için hazine değerinde…

Bugünün modasında; dönemin trendlerini uygulamalı görmek için tozpembe renkli dantel çorabı ana parça olarak seçtikten sonra tamamlayıcı parçaları belirledim. Aslında ilk olarak elbise ve ayakkabı seçimi yapılır ama bu kez sondan başlamak istedim

dantel-corap-modasi2.jpg

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225

Markalar; yeni yıl hazırlıkları için vitrin tasarımlarını değiştirmeye başladılar. Kırmızılar, beyazlar, yeşillerle; yılbaşı havası Nişantaşı sokaklarında hissediliyor. Yüksek Topuklar’da neden olmasın ki?

Mango’nun 2012 kış koleksiyonunda en güvendiği parçalardan biri olan kırmızı elbise; yeni yıl partisinin en ilgi çekici kadını olmak isteyenlere göre! Kırmızı varken siyah olmaz mı? Yılların dostlarını birbirinden ayırmayalım değil mi? Parti mekânına girişte vestiyere bırakmak için vizon tonlarında bir kürk giymek havalı olmaz mı? Bence olur!
furyeniyil-kombini2.jpg

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
herşey de fiyonk var artık dükkanda en çok sattığımız taç modelleri de fiyonklu olanlar

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225

2011 yaz modasının en sevdiğiniz trendi hangisiydi? Tulumlar mı? Peki, tadına doyamadığınızı düşünüyor musunuz? İşte, size yeniden tulum giymek için fırsat: yılbaşı partileri!

İç mekânların sıcaklığından faydalanıp, sadece gideceğiniz yere kadar soğuktan koruyacak bir kürk ya da kaşe kaban eklemesi yapın: parti kıyafetiniz hazır olsun! 2012 kış modasının ışıltılı akımına uygun sağlamak için de en uygun zaman yılbaşı partisidir… Olabildiğince parlak giyinebilir, içinizdeki dişi kadını dışarı çıkabilirsiniz!

uzun-tulum-kombini2.jpg

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ben seviyorum tulum giymekte istiyorum ama yakışmaz diye düşündüm hep hiç denemedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar