Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir günlük resmi tatilden sonra yine birlikteyiz. Kombini hazırlamadan önce hava durumuna baktım: hafta sonunda yirmi dokuz derece olacakmış. Hafta sonu, yazın son demlerini yaşamak için bizi bekliyor!
Peki, hafta sonu gezintileri için hem rahat hem şık giyinmek istiyorsak; hangi parçaları seçmeliyiz? Işıltılı bir spor ayakkabı, bronz teni gösteren kot etek, renkli biz bluz, serinleyen akşamlar için penye ceket ve omuzdan asılan kalpli çanta ideal olacaktır…
Bugün, Topshop yeni sezon koleksiyonunu görmek üzere Nişantaşı mağazasına gittim. Her bir parçayı dikkatle inceledikten sonra siyah kalem etek beğendim, tam satın alıyordum ki kasadaki kuyruğu görüp vazgeçtim.
Valikonağı Caddesi üzerinde yürümeye başlamışken ihraç fazlası ürünler satan bir mağazaya denk geldim ve tıpkı Topshop mağazasındaki gibi bir kalem etek buldum, üstelik yarı fiyatına satılıyordu! Kasada sıra beklemeden hemen eteği aldım, eve gelip kombin yaptım ve sizinle de bu şahane örneği paylaşmak istedim!