Günün Yakışıklısı

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
yakışıklı diye buna denir:gul::gul:
images

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.110
Ayy alğım bozulucek ferah ablacim yaa sendede nasil bir göz zevki varmış ayol bunuda testimizde görmüş olduk :kahkaha: Secici oluceksin ablacim one öle punkçılar gibi haha çakmasi ama ıııyy hic sevmedim o tarzlari erkek dediğin erkek gibi olacak! Gömlek giyecek jilet gibi pantolon giyicek birde rugan kundura tamamdır işte! uleyn ben muhammede gömlek diyince cocun aklı cıkıyor delü olcam cok pis moralım bozuk zaten beni zıvanadan çıkarıyor kaşınıyor koycam kapıya!!!! :cirla:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayy alğım bozulucek ferah ablacim yaa sendede nasil bir göz zevki varmış ayol bunuda testimizde görmüş olduk :kahkaha: Secici oluceksin ablacim one öle punkçılar gibi haha çakmasi ama ıııyy hic sevmedim o tarzlari erkek dediğin erkek gibi olacak! Gömlek giyecek jilet gibi pantolon giyicek birde rugan kundura tamamdır işte! uleyn ben muhammede gömlek diyince cocun aklı cıkıyor delü olcam cok pis moralım bozuk zaten beni zıvanadan çıkarıyor kaşınıyor koycam kapıya!!!! :cirla:

Oooooowwww yeooowwww Bitterim Muhammed ine kızmış:zopa:bu zopa cadımı kızdıran Muhammed e-kizgin

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
Adam zaten tescilli laf etmek olmaz şimdi :eek: kız boşnak deyince aklıma boşnak böreği geldi her yerden de yemek çağrışımı alıyorum ben :ne: mesleki deformasyonuma sağlık :kptmya:

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.110
Bende onu düsündüm şimdi sılam nede olsa bayan bayanı beğenipte yorumlamiyor birde ünlüyse vay haline :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar