Günün Yakışıklısı

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
bitter'imin isteği üzerine Günün Yakışıklısı benden geliyor :buyrun:

resim

Karl Urban

Ülke:YeniZelanda
Doğum Tarihi: 7 Haziran 1972
Burcu: İkizler
Boyu: 1.85 m

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) filmininde "Eomer" karakterini canlandıran aktörümüz Star Trek, Pathfinder , Riddick, The Bourne Supremacy daha birçok önemli filmde de rol aldı.Bazılarımız onu "Xena: Warrior Princess (Zeyna : Savaşçı Prenses)" dizisinden de hatırlayabilir.
karl-urban_110728.jpg

karl_urban.jpg

OP
bitter_im

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.110
waşşşşşş one nan :bayil: Artizzzzzz! eyyyss bayıltdım amaaaaa :1::1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bitter'imin isteği üzerine Günün Yakışıklısı benden geliyor :buyrun:

resim

Karl Urban

Ülke:YeniZelanda
Doğum Tarihi: 7 Haziran 1972
Burcu: İkizler
Boyu: 1.85 m

The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) filmininde "Eomer" karakterini canlandıran aktörümüz Star Trek, Pathfinder , Riddick, The Bourne Supremacy daha birçok önemli filmde de rol aldı.Bazılarımız onu "Xena: Warrior Princess (Zeyna : Savaşçı Prenses)" dizisinden de hatırlayabilir.
karl-urban_110728.jpg

karl_urban.jpg

Ohhyyyyyy anam buneee:bayil::bayil yakışıklı dediğin böyle olur işde baktığın anda düşüp bayılırsın:nazo::nazo:

Yalnız benim adam bu yazdığımı ne görsün nede duysun ozaman obeni bayıltır:kahkaha:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Neoldu kız gözlerini öyle pörtlettin:kahkaha::kahkaha:Sılandan böyle bir mesaj beklemiyodun dimi:kahkaha::kahkaha:adamın gözlerini böyle pörtlettiririm işde:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
Ohhyyyyyy anam buneee:bayil::bayil yakışıklı dediğin böyle olur işde baktığın anda düşüp bayılırsın:nazo::nazo:

Yalnız benim adam bu yazdığımı ne görsün nede duysun ozaman obeni bayıltır:kahkaha:

Sılam iyimisin tansiyonuna bakayım mı bitter kolonya tut ablana :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
İyiydim Nkcım iyiydim sen bu yakuşukluyu ekleyeseye kadar adamı görünce bu hale geldim
Ve size bir süprizim var sizinde bayılacağınız bir erkek resmi buldum bayılıcaksınız ekleyimmi?:eek:sakın haa çirkin bir erkek olarak düşünmeyin çünkü çirkin değil aşkından eriyeceğiniz bir resim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar