Ellerine saglık abla@Anne karınca bende yemek yaptım
Sende haklısın abla ama temizlik olmadan da olmuyor ev kokuyor negatif enerji yayılıyor insana miskinlik hali geliyor gün gelir bende tek iş yapmam ama sonraki günler işler 2 kat zorlaşıyor@mügü sen ev işiyle bozmuşsun bacım bu hayatta ev işinden başka şeyler de var ben gün gelir hiç iş yapamam mesela burda ben bugun bunu yaptım şunu yaptım diye yazmak birilerine rapor verir gibi bana göre değil ben fikrimi yazdım ayrıca ben tv izlemem hiç görmesem hiç aklıma gelmez ödev konusuna gelince bu işlere beni bulaştırmayın kendiniz belirleyin olurmu
Beklerim abla her zaman ama ilk amaç temizlik ve düzen@Anne karınca canlandırmak için neler yapabiliriz dedin bende fikrimi söyledim sohbet olur gene katılırım seve seve
HoşgeldinizMrb arkadaslar burayi okuyunca karsi komsum geldi aklima oda hergün evi siler süpürür banyolari elden gecirir mutfak falan bide cocugu var ev de kücük birsürü esya toplu olsada degil gbi )
Ben şahsen haftada 1-2 evi süpürürm 2 haftaya 1 toz alirim. Camasir da haftada en fazla 2 olur. Malüm sadece esimle ben variz. Yani arada bir yapilcaklar olunca yazabilirm bende buraya )
Bende küçük ve hareketli bir çocuk olunca oturma odam her gün süpürülüyorMrb arkadaslar burayi okuyunca karsi komsum geldi aklima oda hergün evi siler süpürür banyolari elden gecirir mutfak falan bide cocugu var ev de kücük birsürü esya toplu olsada degil gbi )
Ben şahsen haftada 1-2 evi süpürürm 2 haftaya 1 toz alirim. Camasir da haftada en fazla 2 olur. Malüm sadece esimle ben variz. Yani arada bir yapilcaklar olunca yazabilirm bende buraya )
Ödevler sende ablam bekliyorum@Teyzos selam ben seviyorum ev işin ya birde evde 5 kişiyiz
malum yapmasam olmaz günlük yoksa ev çok kirlenir
gelenim gidenim de var mesala bu akşam kızım geldi dayısını ğörmeye
malum torunda var wc yıkanmasa olmaz bulaşık yıkanmasa olmaz
ev süpürmesen olmaz
Bende küçük ve hareketli bir çocuk olunca oturma odam her gün süpürülüyor
Toz alma ise 2 yada 3 günde bir çünkü toz lar eve nagatif enerji yayıyor ayrıca saglık açısından da sıkıntılı toz çok çabuk olulan birşey
Wc hergün suyla hafta da 1 wc temizleyici ve çamaşır suyuyla yıkarım
Perdeler de ayda 1 yıkanıyor
Mutfak dolapları da 2 3 haftada 1 siliniyor
Diğerleri günlük işler
Temizlik yapmadıgım dönemler oldu hastaydım ve depresyon geçiriyordum ama inan evimin bereketi ve kalp huzurum gitti
Eşim ses etmezdi hiç düşün 2 sene ses etmedi ama bir gün çok kötü patladı
"Evime misafir çağıramıyorum ,biri geleceğim deyince kalbim şıkışıyor ya kendine çeki düzen ver yada boşanalım"dedi
2 sene sürekli yemek yaptı ütüsü kendi yaptı
Ama tabiki seçimler kişilere özel
Her zaman beklerim sevgiyle ...
bize katıl yapa bildigin kadar ödev verdim yıkayınca yıkadım yaz yeterTabi haklisin cocuk oldumu farkli illaki kirinti bisiler dökülür bende genelde yemeklerden sonra aldiriyorm kirintilari ama onun disinda haftada 2 kere süpürünce evimi yetiyor. Wc yide her kötu gördügümde elden geciririm. Esim bana hatta cok temizsin der ama sizi görünce kendimi pis pasakli gbi hissettm )
Toz almayi genel olarak sevmiyorm o yüzden 2 haftaya 1 yaparm ama yazin mecburen haftada 1 yapiyorm cnkü cok tozlaniyor.
Ama yinede bütün gün hic oturmuyorm ben aslinda evi hep toparli tutarm mesela biyerde bisey atik olmasini hic sevmem. Ama perdedir camdir mutfak dolabidir bunlari ihmal ediyorm genelde. 2 senede perdeleri sadce 3 kere yikadm camlarida senede 3 kere falan siliyorm sevmedigm icin sanirm ama artirmaliyim bunlari biraz.
Esinin öyle patlamasinida anliyabiliyorm aslinda cnkü erkeklere zor geliyor ev isi yapmak bide calisiyorlar
bize katıl yapa bildigin kadar ödev verdim yıkayınca yıkadım yaz yeter
İstiyorsanız bebişiniz olur inşallah bende çok tembedim hatta çöp ev gibiydi evim ama geçti şükür her zaman sohbete beklerim hem buraya hemde geyik bölümündeki konumaTabi haklisin cocuk oldumu farkli illaki kirinti bisiler dökülür bende genelde yemeklerden sonra aldiriyorm kirintilari ama onun disinda haftada 2 kere süpürünce evimi yetiyor. Wc yide her kötu gördügümde elden geciririm. Esim bana hatta cok temizsin der ama sizi görünce kendimi pis pasakli gbi hissettm )
Toz almayi genel olarak sevmiyorm o yüzden 2 haftaya 1 yaparm ama yazin mecburen haftada 1 yapiyorm cnkü cok tozlaniyor.
Ama yinede bütün gün hic oturmuyorm ben aslinda evi hep toparli tutarm mesela biyerde bisey atik olmasini hic sevmem. Ama perdedir camdir mutfak dolabidir bunlari ihmal ediyorm genelde. 2 senede perdeleri sadce 3 kere yikadm camlarida senede 3 kere falan siliyorm sevmedigm icin sanirm ama artirmaliyim bunlari biraz.
Esinin öyle patlamasinida anliyabiliyorm aslinda cnkü erkeklere zor geliyor ev isi yapmak bide calisiyorlar