gülümse_kaderine
İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
- Tepki
- 1.400
Merhaba çok şükür atlatmışsın kötü günleriBende küçük ve hareketli bir çocuk olunca oturma odam her gün süpürülüyor
Toz alma ise 2 yada 3 günde bir çünkü toz lar eve nagatif enerji yayıyor ayrıca saglık açısından da sıkıntılı toz çok çabuk olulan birşey
Wc hergün suyla hafta da 1 wc temizleyici ve çamaşır suyuyla yıkarım
Perdeler de ayda 1 yıkanıyor
Mutfak dolapları da 2 3 haftada 1 siliniyor
Diğerleri günlük işler
Temizlik yapmadıgım dönemler oldu hastaydım ve depresyon geçiriyordum ama inan evimin bereketi ve kalp huzurum gitti
Eşim ses etmezdi hiç düşün 2 sene ses etmedi ama bir gün çok kötü patladı
"Evime misafir çağıramıyorum ,biri geleceğim deyince kalbim şıkışıyor ya kendine çeki düzen ver yada boşanalım"dedi
2 sene sürekli yemek yaptı ütüsü kendi yaptı
Ama tabiki seçimler kişilere özel
Her zaman beklerim sevgiyle ...
Yalnız şu ayda 1 perde yıkanıyorsa ayda 1 de cam siliyorsun sanırım senin temizlik potansiyelin baya yüksek anlaşılan evinde her zaman cıncık gibidir senin
En çok özendiğim kadın şekli ama bende 3 + 1,5 çocuk var 1,5 olanı hiç büyümeyecek koca oluyor
Sabah 7 de uyanırım her gün ev süpürürüm silerim 3 öğün yemek yaparım ama her akşam yatmadan önce evimde it düşse bacağını kırar o şekilde dağınıklar ne yaptıysam eğitemedim bunları çok vahim durumum
Haaa şöyle bişey var yazlığımız var orada herkes temiz düzenli kurallara uyuyor ama eve gelince kiöse sorumluluk almıyor bizde
Varmı bi çözüm öneriniz hatunlar
Sizinde diğer aile fertleri nasıllar acaba