OoooAdıyaman
Çok güzelmiş yaa
Çok merak ediyorum Adıyaman Mardin
OoooAdıyaman
Gel ❤Oooo
Çok güzelmiş yaa
Çok merak ediyorum Adıyaman Mardin
Bu neydi tam olarak okıym bakıym ne yapıyonuzGörevi ne yarının
Aaaa komşuuu zeytinburnu çocuğuyum ben deBağcılar
NiresindennAaaa komşuuu zeytinburnu çocuğuyum ben de
Zeytinburnu seyitnizam tarafında biliyor musun buralarıNiresindenn
Günün işi belirleniyor o yapılıyorBu neydi tam olarak okıym bakıym ne yapıyonuz
Anammm bilmem mi kız kardeşim orda oturdu benim kaynanası hala ordaZeytinburnu seyitnizam tarafında biliyor musun buraları
Ev işi kadar nankör bişi yokBen de yazıyorum ne yaptııım
Ev zaten hergün süpürülüp silinir yazmıyorum onu
Pazartesi
Çamaşır günü 4 mak yıkandı kurutuldu katlandı tüm çekmeceler düzenlendi
Ütü yapıldı 1,5 saat
Ütüm kazanlı rahat oluyor öncekiyle daha uzun sürüyordu
Yarın mutfak dolapları buz dolabı işi var alın size göreb
Ya bu mutfak avizelerim çok kötü oldu çıkmıyorlar da hepten söktüreceğim çözüm bulamazsam mutfak perdeleri de sökülecek 3 gündür eşime yakarıyorım
Ahh eski zeytinburnu şimdi oldu Suriyeli afgan yurduAnammm bilmem mi kız kardeşim orda oturdu benim kaynanası hala orda
Aaaa komşuuu zeytinburnu çocuğuyum ben de
Öğlen kadir ezildi izliyorum adam her ay perde yıkarmış onu izleyince bi heves geliyor hastalık derecesinde titiz değilim şükürEv işi kadar nankör bişi yok
Bnmde perdeler yıkanması gerek uff bitmiyor ki
Önceleri Zeytinburnu deyince akla arnavut gelirdi sonraları giresunlu sardı heryanı şimdide Suriyeli ben çok oldu gitmiyorum o tarafaAhh eski zeytinburnu şimdi oldu Suriyeli afgan yurdu
Bn bi ara haftalık yıkardım ama şimdi iyiden saldım kendime zaman ayıramıyorum ev işi hiç bitmiyorÖğlen kadir ezildi izliyorum adam her ay perde yıkarmış onu izleyince bi heves geliyor hastalık derecesinde titiz değilim şükür
Yaa bende bayrampaşa hha elit semtAaaa komşuuu zeytinburnu çocuğuyum ben de
Sen bana yakınsın hee bende gopluyum )Yaa bende bayrampaşa hha elit semt
Ay bırak yaa madalya mı takıcaklar, sağlığın daha önemli önce senBn bi ara haftalık yıkardım ama şimdi iyiden saldım kendime zaman ayıramıyorum ev işi hiç bitmiyor