Ofisim gopun hepten dibi artıkSen bana yakınsın hee bende gopluyum )
Son düzenleme:
Ofisim gopun hepten dibi artıkSen bana yakınsın hee bende gopluyum )
Ben Pierre lotiye birkaç sokak ötede bekleriz kahveyeOfisim bereçte gopun hepten dibi artık
Zaten istesemde yapamıyorum koala gibi yapışık biri varAy bırak yaa madalya mı takıcaklar, sağlığın daha önemli önce sen
Aaa süper bi yerdesinizBen Pierre lotiye birkaç sokak ötede bekleriz kahveye
Bravo o koalaya ahha. Vallah bak işin şakası. Benim yengem falan hep dizlerinin üstünde yer silerdi şimdi dizlerinden duramıyor kadın keşke yapmasaydım diye dövünüyor. Kuzenim öyle temizlik hastası, deterjanlar onlar bunlar çok severdi. Sonuç şu an hepsi yasakZaten istesemde yapamıyorum koala gibi yapışık biri var
Doğma büyüme akın akın gelen turistleri görüp kızardım içten içten derdim arkadaş bunca yerli yabancı turist bizim göremediğimiz ne görüyor burda Cidden ne görüyorlar ben o kadar bakıyorum birşey göremiyorumAaa süper bi yerdesiniz
Yerleşik olanlar gitse keşkeDoğma büyüme akın akın gelen turistleri görüp kızardım içten içten derdim arkadaş bunca yerli yabancı turist bizim göremediğimiz ne görüyor burda Cidden ne görüyorlar ben o kadar bakıyorum birşey göremiyorum
Derken?Yerleşik olanlar gitse keşke
Ben 57 den beri buralıyım soyum sopum burada mezarlık akrabalarımla dolu elin afganı suriyelisi yerleşsin ben gideyim He mi?Yerleşik olanlar gitse keşke
Yanlış anladınız buraya yerleşen suriyelilerden veya öbür yerlerden gelenlerden bahsettim.Ben 57 den beri buralıyım soyum sopum burada mezarlık akrabalarımla dolu elin afganı suriyelisi yerleşsin ben gideyim He mi?
Önceleri Zeytinburnu deyince akla arnavut gelirdi sonraları giresunlu sardı heryanı şimdide Suriyeli ben çok oldu gitmiyorum o tarafa
KimdiKızlar hani burda ödev vercek olan vardı nirde o
Kimdi acaba gelsin bakim neyse ben vereyim banyo havluları olsun ödev
Yıkıcazmı katlıcazmıKimdi acaba gelsin bakim neyse ben vereyim banyo havluları olsun ödev
Yıkamak kızYıkıcazmı katlıcazmı