mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 9.448
Buldum seni ödev vercek olan sendin degilmiYa da perde yıkama
Buldum seni ödev vercek olan sendin degilmiYa da perde yıkama
Benmiydim o Ablanın eli öpülmez dedim sen daha güzel veriyorsun yaaaBuldum seni ödev vercek olan sendin degilmi
Bende gözlerinde öpüyorum ❤Benmiydim o Ablanın eli öpülmez dedim sen daha güzel veriyorsun yaaa
Bu saat olmuş niye yapmıyorsunAy daha kahvaltı yapmadım gideyim de ekmek alayım ekmek yok evde birde pazar gidilecek komşularla
Canım istemedi yaBu saat olmuş niye yapmıyorsun
Olur gelirim benSiz kendinize meşgale arıyorsunuz galiba kızlar ben felçliyim benim işimi yapacak insan yok gelin bana dip doru temizleyin olma mı
Geç saatte açlık krizi oluyor bu sefer bari önden kuruyemiş kuru meyve atıştır ablaCanım istemedi ya
Günaydın hadi bende vereyimKızlar ödev vereyim belkim bende yaparım1 cam sileme olsun benim mutfak camı kirlenmiş
Hoş geldin ya nerdesin iyisin inşallah seviyorum seni ❤❤Günaydın hadi bende vereyim
1-Evde kullanılmayan ilaçlar hastanedeki doktora verilecek belki işe yarar
2- ordan eyüpsultana gezmeye gidilecek
Tabi canım çekerse son anda amaaan yarın giderim demezsem şayet
Hoşbuldum şekercim bilmukabele evdeyim nerde olayım doktorlardaydım bu hafta hepHoş geldin ya nerdesin iyisin inşallah seviyorum seni ❤❤
Cam kirli dışarıyı göremiyorumGünaydın hadi bende vereyim
1-Evde kullanılmayan ilaçlar hastanedeki doktora verilecek belki işe yarar
2- ordan eyüpsultana gezmeye gidilecek
Tabi canım çekerse son anda amaaan yarın giderim demezsem şayet
Yapayim abla@Elif_Eylul kız yeni gelen üyeleride buraya etiket yap gelsinler temizlik sayfasına ben yanlış etiket yapıyorum ya