Hamileler Kulubü

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Canlarım çok fazla kendinizi yormayın,
Hafta sonu bizde pikniğe gittik,inanın bende yerde oturdum ayaklarım toprak değsin,enerjimi atayım dedim ama demez olaydım..Bende de inanın 4 gündür kasık ağrısı varki nasıl:gitme:
Azıcık otursam popişimin üzerine kitleniyorum resmen,oturduğum yerden kalkamaz oldum.
Hatta pc başında bile azıcık oturayım hemen kalkıp geziniyorum azıcık sonra yeniden oturuyorum..
Ne çok fazla oturun,nede çok fazla yorun kendinizi.
Çok dikkat edin kendinize,meleklerinize.Seviyorum sizleri:eek::besik::bebek:

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
geçmiş olsun şahmarancığım benimde çok kasıklarımda ağrı vardı doktora sormuştum normal demişti 4 buçuk aylık hamileyim halen daha var sonuçta bedenimizde bir can büyüyor ister istemez sıkntılar oluyor vücuda yabancı bir varlık olduğu için tepkiler oluyor bedenimizde Rabbim mutlulukla tamamlasın inşallah :besik: :besik:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
şahım geçmiş olsun kuzum..aslında ben kendimi yormuyorum ama galiba soğuk aldım sırtımdan yaa..gece üstümü çok açıyorum..uyandığımda üşümüş oluyorum..malum bu aralar biraz havalar kötü gidiyor..biraz sıcak tuttum hafifledi ağrım..kasıklarımda falanda başlamıştı korktum..hele ki biçimsiz oturmaya hiç gelmiyor belim hemen ağrıyor..bu yüzden pc başındada fazla kalamıyorum...allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasib eder inşallah.. :eek:

muju

Üye
Tepki
47
selam hamişler ne zamandır giremiyordum siteye bayağı muhabbet yoğunlaşmış umarım hamilelğiniz hepinizin iyi gdiyordur ben 31. haftayı bitiyorum şükürler olsunki sağlıkla sizlerin nasıl gidiyor?hepinize sağlıklar hayırlı doğumlar hamişlerim

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
az kalmış muju cum allah kolaylıklar versin inş bu arada bizde üçlü tarama souçlarını aldık çok şükür iyi çıktı

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
geçmiş olsun şahmarancığım benimde çok kasıklarımda ağrı vardı doktora sormuştum normal demişti 4 buçuk aylık hamileyim halen daha var sonuçta bedenimizde bir can büyüyor ister istemez sıkntılar oluyor vücuda yabancı bir varlık olduğu için tepkiler oluyor bedenimizde Rabbim mutlulukla tamamlasın inşallah :besik: :besik:
Evet birtanem,doktorumda söyledi,ilk gebeliğine göre bu gebeliğinde sorun yaşayabilirsin dedi.Ki ben bu gebeliğimden öncede bir düşük yaptım ve şimdi daha da dikkatli olmaya çalışıyorum..
Rabbim sorunsuz bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallah

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
şahım geçmiş olsun kuzum..aslında ben kendimi yormuyorum ama galiba soğuk aldım sırtımdan yaa..gece üstümü çok açıyorum..uyandığımda üşümüş oluyorum..malum bu aralar biraz havalar kötü gidiyor..biraz sıcak tuttum hafifledi ağrım..kasıklarımda falanda başlamıştı korktum..hele ki biçimsiz oturmaya hiç gelmiyor belim hemen ağrıyor..bu yüzden pc başındada fazla kalamıyorum...allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasib eder inşallah.. :eek:
Gülbişim ay sorma,gece bende aynı senin gibiyim canım..Bir üşüyorum nevresimi örtüyorum üzerime,bir ateş basıyor açıyorum üzerimi.
Ay hele gece uykum hiç kalmadı desem yeridir inan..Hele gece o uyku içinde tuvalete kalkmak çok büyük eziyet geliyor bana:uyku:
Bir an evvel atlatırız sağlıcakla inşallah birtanem.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
selam hamişler ne zamandır giremiyordum siteye bayağı muhabbet yoğunlaşmış umarım hamilelğiniz hepinizin iyi gdiyordur ben 31. haftayı bitiyorum şükürler olsunki sağlıkla sizlerin nasıl gidiyor?hepinize sağlıklar hayırlı doğumlar hamişlerim

Muju maşallah sanaçoğu gitmiş azı kalmış birtanem..
Sıcaklar,ağrılar,top gibi tuvarlanaraktan gidiyor bir şekilde işte canım :hamis:

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
0a0aaa.gif

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
Evet birtanem,doktorumda söyledi,ilk gebeliğine göre bu gebeliğinde sorun yaşayabilirsin dedi.Ki ben bu gebeliğimden öncede bir düşük yaptım ve şimdi daha da dikkatli olmaya çalışıyorum..
Rabbim sorunsuz bir şekilde geçirmeyi nasip etsin inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
kızlar benim akıntım bugün biraz farklı gibi geldi bana tuvalette yıkanırken farkettim akıntım sümük gibi çektikçe uzanıyo acaba bu normalmi sizdede böyle oluyormu birde hafif bir kabızlık var tuvalette oturunca vajinamın alt kısmında sanki içerden birşey varmış gibi yada şişmiş gibi geldi çok korkuyorum bilgilerinizi paylaşırmısınız lütfeeeeeeeeeeeennn

bariszeynep

Yeni Üye
Tepki
4
evet olabiliyor hamilelikte özellikle son günlerinde daha yoğun akıntı olur diye biliyorum.. bendede olmustum ilk bebeğimde... bundada sona yaklasıyoruz aynı durum gene var...
sen kaç haftalık hamilesin sevilay ?:gulbis:

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
canım 20 haftalık hamileyim akıntının normal olduğunu öğrendim bahsettiğim şişlik daha çok canımı sıkıyor

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Bu aralar aşırı sıcaklardan dolayı sanırım benim ayaklarımdada şişlikler olmaya başladı:gulbis:
Aman hamişler dikkat edin çok fazla ne oturun nede ayakta kalın,inanın acısı çok fena çıkıyor

bariszeynep

Yeni Üye
Tepki
4
evet sevilaycım havalar fazla sıcak cok fazla dışarda olmamak lazım.... tuzlu gıdalardan uzak dur olurmu sislerin en aza inmesine yardimci olur... yediklerin gercekten onemli
ben 31 haftalık hamileyim hamur islerinden uzak duruyorum cok fazla tuzu tuketmemeye calısıyorum... ilk hamileliğimde cok tecrübesizdim sürekli yedim :) cok yemek cocugu geliştirmiyor faydalı şeyler bebegin büyümesine yardımcı oluyor.. şimdi daha bilinçliyim galiba.. :hamis: iyi bak kendine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar