Hamileler Kulubü

CLeOpaTRa

Daimi Üye
Tepki
459
aslında biraz da korkuorum biliomusun kötü bişey çıkarsa diye..rabbim korusun inşallah...

korkulcak bişi yok canım meraklanma içini ferah tut
asıl bebeğinin sağlıklı ve zekasının yerinde olduğunu öğrenince daha çok mutlu olucaksın için rahat olucak . müjdeli haberlerini bekliyoruz.
sen ikili test yaptırmaya karar verince dr bebeğinin ense kalınlığını ölçücek
onu öğren bakalım bebeğinin ense kalınlığı kaç mış? sonuçlar 1 haftada falan çıkıo zaten ama sen bebeğinin ense kalınlığını öğrenince anlarız zaten sonuçların ne çıkacağını ;)

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
korkulcak bişi yok canım meraklanma içini ferah tut
asıl bebeğinin sağlıklı ve zekasının yerinde olduğunu öğrenince daha çok mutlu olucaksın için rahat olucak . müjdeli haberlerini bekliyoruz.
sen ikili test yaptırmaya karar verince dr bebeğinin ense kalınlığını ölçücek
onu öğren bakalım bebeğinin ense kalınlığı kaç mış? sonuçlar 1 haftada falan çıkıo zaten ama sen bebeğinin ense kalınlığını öğrenince anlarız zaten sonuçların ne çıkacağını ;)

inşallah canım...hemen paylaşırım zaten :eek:

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
slm arkadaşlar bende geldiimmm hamişler arasına çok şükür bende katıldım ikiz gbelik olduğu için hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama inşallah yavrularıma kavuşunca bu sıkıntıları unutucaz Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
şimdilik bir oğlum vr ama artık ikincisini düşünüyom yakın zamandatakrar aranızda olabilrim
allah yardımcınız olsun arkadaşlar allah sağlık bir şekilde kuçağınıza almayı nasip etsin...

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
kızlar şimdi doktordan geldim...meleğim gayet sağlıklı..maşallahı var..39mm olmuş..başı gövdesi herşeyi belli maşallah..doktrumla ikili test için konuştuk..bana allah korusun olumsuz bişey çıkarsa bebeği aldırıp aldırmayacağımı sordu...ne olursa olsun dğuracağımı söyledim...o zaman bu testi yaptırmanın hiç gereği yok ben önermiyorum dedi..yaptırmaktan vazgeçtik..bir ay sonra tekrar gidicez..cinsiyetini öğrenicez:))

sevilay 15

Aktif Üye
Tepki
90
kızlar şimdi doktordan geldim...meleğim gayet sağlıklı..maşallahı var..39mm olmuş..başı gövdesi herşeyi belli maşallah..doktrumla ikili test için konuştuk..bana allah korusun olumsuz bişey çıkarsa bebeği aldırıp aldırmayacağımı sordu...ne olursa olsun dğuracağımı söyledim...o zaman bu testi yaptırmanın hiç gereği yok ben önermiyorum dedi..yaptırmaktan vazgeçtik..bir ay sonra tekrar gidicez..cinsiyetini öğrenicez:))

rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
senin adına sevindim sevilay allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin:kupa:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
slm arkadaşlar bende geldiimmm hamişler arasına çok şükür bende katıldım ikiz gbelik olduğu için hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama inşallah yavrularıma kavuşunca bu sıkıntıları unutucaz Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah

Aramıza hoşgeldin Sevilay'cım.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleklerini inşalah

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
şimdilik bir oğlum vr ama artık ikincisini düşünüyom yakın zamandatakrar aranızda olabilrim
allah yardımcınız olsun arkadaşlar allah sağlık bir şekilde kuçağınıza almayı nasip etsin...

Hayırlısı olsun inşallah Başak'cım.
Umarım en kısa zamanda sende aramıza katılırsın canım:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

Ay maşallah bizim küçük mucizemize 41 kere maşallah Gülbişim
Rabbim büyüdüğünüde göstersin bizlere inşallah birtanem:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
amanınn ne tuhaf oldun yazılarınızı okuyunca 10. haftalardan bahsediyosunuz öyle çabuk geçerki zaman bak göz açıp kapayıncaya kadar 15 gün oldu bizim

Darısı bizim başımıza Kayram:teselli:
Söylediğin gibi zaman su misali akıp geçiyor,bakalım:eek:
Minik Zeynebimi kocaman kocaman öpüyorum:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar