Hamileler Kulubü

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Merhaba canlarım,nasılsınız,keyifler nasıl bakalım.
Ben iyiyim çok şükür,yalnız oğlum rahatsızdı son 2 gündür onunla meşguldum.
Şimdi çok şükür iyi.
Eee sizler nerdesiniz bakalım:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
kizlar cok kotuyum.kanimi verdim virus cikdi.ya ilk bebekdede oyle olmustu 3 ayinda itirmirmisdim onu simdide boyle olursa yureyim patlar vala.doktor ilaclar yazdi 26 si ultrason yapacak yine.cok heyecanliyim korkuyorummmmm.insallah her sey iy olur allahin izniyle:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

Canımın içi üzülme ne olur.
Rabbimden hayırlısını dile ne olur.
Bak ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur.
Dilerim temiz çıkar ve dilerim iyi haberler alırsın birtanem:eek:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
merhaba benim tombis hamislerim.gulbinim sahim cok sukur her sey iy.ultrasona gitdim cocuk iyy.ama dikkatli olman gerekiyo.siz nasilsiniz.opdummmmmmmmm:eek:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
merhaba benim tombis hamislerim.gulbinim sahim cok sukur her sey iy.ultrasona gitdim cocuk iyy.ama dikkatli olman gerekiyo.siz nasilsiniz.opdummmmmmmmm:eek:

İyi olmana çok sevindim canım.
Demek meleğimizin kalbi pıt pıt atıyor,ne güzel.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Bende çok iyiyim,şükürler olsun.
Sadece bu aralar bel ağrısı yaşıyorum.
Son 3 gündürde bademcik ağrılarım olduı,inan hamiş iken hastalık hiç çekilmiyor bebem yaaa:aglayan:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
selam canlar nasılsınız? şahmaran geçmiş olsun bebem noldu öle sana..dikkat et kendine...kızlar benim hiç bulantım kusmam falan olmadı..bundan sonra olmaz herhalde değilmi?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
selam canlar nasılsınız? şahmaran geçmiş olsun bebem noldu öle sana..dikkat et kendine...kızlar benim hiç bulantım kusmam falan olmadı..bundan sonra olmaz herhalde değilmi?

Ay gülbişim sorma 3 gündürde öksürük varki nasıl:gitme:
Gece uyku falan tutmuyor beni:gitme:
Öksürmekten boğazım yırtıldı resmen:gitme:
Ne güzel bak sorunsuz bir gebelik geçiriyorsun demektir.
Senin adına çok ama çok sevindim,hep böyle devam eder inşallah balım:teselli:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
Son 3 gündürde bademcik ağrılarım olduı,inan hamiş iken hastalık hiç çekilmiyor bebem yaaa

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Son 3 gündürde bademcik ağrılarım olduı,inan hamiş iken hastalık hiç çekilmiyor bebem yaaa

Kuseyenim inan bademcik kadar kötü bir ağrı olamaz.Hamileyken bünye zayıf olur derlerdi de,inanmazdım ben!!Ama öyleymiş gerçekten.
Bu arada Umut Gemisinden haberiniz varmı kızlar,doğurdu sanırım hiç gelmiyor artık buraya:besik:

G

guzelcem

Misafir
Canlarım RABBİM şifa versin bademcik ve boğaz ağrısına vicks çok çok iyi geliyor boyun çevrenize sürün gece havluyu sarın sıcacık tutuyor sabaha kadar ALLAHIN izniyle ağrı diye birşeyiniz kalmaz ben hamileliğimde böyle yapmışdım çok rahatlamışdım ALLAHIM derman versin hamile anne adaylarına:besik::besik::besik::besik::besik:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Canlarım RABBİM şifa versin bademcik ve boğaz ağrısına vicks çok çok iyi geliyor boyun çevrenize sürün gece havluyu sarın sıcacık tutuyor sabaha kadar ALLAHIN izniyle ağrı diye birşeyiniz kalmaz ben hamileliğimde böyle yapmışdım çok rahatlamışdım ALLAHIM derman versin hamile anne adaylarına:besik::besik::besik::besik::besik:

Bu güzel dilek ve temenniler için teşekkür ederim güzelcem
Viks evde vardı bu akşam sürerim muhakkak,çünkü kaç gecedir deliksiz uyku uyumayı özledim:gitme:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
sahim nasil odun canim.benim bademciklerim aysuda bana ates vermisdi.sahim qaliba yine kizim olucak

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Canlarım sanırım hamişim bende hala regl olmadım sizcede öylemidir ki.Ayın 1 inde olmam gerekiyodu.Eğer öyleyse inşallah pazartesi aranızdayım yani hamişlerin arasındaaaaaaaaaa

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Canlarım sanırım hamişim bende hala regl olmadım sizcede öylemidir ki.Ayın 1 inde olmam gerekiyodu.Eğer öyleyse inşallah pazartesi aranızdayım yani hamişlerin arasındaaaaaaaaaa

Eczaneden bir test alıp yapsan yaa Ayparçam,valla ben sabırsızlanırım dayanamam.
Belirtin varmı,bel,kasık,göğüste ağrı gibi?
Haydi bakalım hayırlısı olsun inşallah

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Test yaptım çıkmadı ayın 3 ünde ama belirtileri var .Bel ağrısı gerginlik mide ekşimesi bulantı.Bu arada hala oğlumu emziriyorum ve nasıl keseceğimi bilemiyorum

G

guzelcem

Misafir
:besik::besik::besik:Benim de adetim gelmedi:kizdim: şimdiye kadar gelmezi lazımdı çıldırcam eşim çok istiyor kızım olsun diyor RABBİM hayırlı evlat versin:besik: bende şu an istemiyorum vallahi ne yapacağımı bilmiyorum:dusun: ayın 8.ini bekliyorum:kizdim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar