kizlar cok kotuyum.kanimi verdim virus cikdi.ya ilk bebekdede oyle olmustu 3 ayinda itirmirmisdim onu simdide boyle olursa yureyim patlar vala.doktor ilaclar yazdi 26 si ultrason yapacak yine.cok heyecanliyim korkuyorummmmm.insallah her sey iy olur allahin izniyle:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:
merhaba benim tombis hamislerim.gulbinim sahim cok sukur her sey iy.ultrasona gitdim cocuk iyy.ama dikkatli olman gerekiyo.siz nasilsiniz.opdummmmmmmmm
selam canlar nasılsınız? şahmaran geçmiş olsun bebem noldu öle sana..dikkat et kendine...kızlar benim hiç bulantım kusmam falan olmadı..bundan sonra olmaz herhalde değilmi?
İyi olmana çok sevindim canım.
Demek meleğimizin kalbi pıt pıt atıyor,ne güzel.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
Bende çok iyiyim,şükürler olsun.
Sadece bu aralar bel ağrısı yaşıyorum.
Son 3 gündürde bademcik ağrılarım olduı,inan hamiş iken hastalık hiç çekilmiyor bebem yaaa
Canlarım RABBİM şifa versin bademcik ve boğaz ağrısına vicks çok çok iyi geliyor boyun çevrenize sürün gece havluyu sarın sıcacık tutuyor sabaha kadar ALLAHIN izniyle ağrı diye birşeyiniz kalmaz ben hamileliğimde böyle yapmışdım çok rahatlamışdım ALLAHIM derman versin hamile anne adaylarına:besik::besik::besik::besik::besik:
sahim nasil odun canim.benim bademciklerim aysuda bana ates vermisdi.sahim qaliba yine kizim olucak
Az evvel yine öksürük neöbetleri içindeyim,inan nefesim kesildi resmen yaa:gitme:
Hayırlısı olsun kuseyenim,sağlıklı olsunda canım benim
balin varmi ha bide qar qara bilirmisin bademcikleri yuyosun hani
Canlarım sanırım hamişim bende hala regl olmadım sizcede öylemidir ki.Ayın 1 inde olmam gerekiyodu.Eğer öyleyse inşallah pazartesi aranızdayım yani hamişlerin arasındaaaaaaaaaa