Hamileler Kulubü

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Gülbinim sağlıcakla gelsin meleğimiz:hamis:
Doğduğu günleride bizlere göstersin inşallah
Ay içim kıpır kıpır oldu birden-kop

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Oley oley be oley:teytey:
Ay nasıl sevindim canım
Ay tutmayın beni-kop-kop
Haydi canlar hep birlikte parti var coşalım:dj:dj

[DM]video/xaa9z3_candan-ercetin-melek_music[/DM]

:halay:halay

:eek:ynaa:eek:ynaa

:eek:yna4:eek:yna4:eek:yna4

canımsın yaa bitanem benim şarkı cuk oturmuş ağlattın beni çok sağol canım arkadaşım benim ...:eek:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
canlarim doktora gitdim.benim bebisiminde yureyi pit pit atiyo teyzeleriiiii.10 haftalikkkkkk.allllahhhhh hepimizin yardimcisi olsun gordummmmm bebisimi.ama daha cok kucukkkkkkkkkkkkkkk

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
canlarim doktora gitdim.benim bebisiminde yureyi pit pit atiyo teyzeleriiiii.10 haftalikkkkkk.allllahhhhh hepimizin yardimcisi olsun gordummmmm bebisimi.ama daha cok kucukkkkkkkkkkkkkkk

canımm gözün aydın bitenem..siz bizden üç hafta büyüksünüz:) biz de 7. haftamızdayız:) dün ben de gördüm kalp atışlarını tir tir titredim :)çok güzel birşy değilmi..maşallah:)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396

Kumsalım hoşgeldin canım:eek:
kuseyenim meleğimizi gördün demek ay kıyamam ben yaaa-hmm
Gülbinim sende hoşgeldin canımın içi:eek:
Nasılsınız kızlar,bulantılarınız ne durumda.

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Kumsalım hoşgeldin canım:eek:
kuseyenim meleğimizi gördün demek ay kıyamam ben yaaa-hmm
Gülbinim sende hoşgeldin canımın içi:eek:
Nasılsınız kızlar,bulantılarınız ne durumda.

canım maşallah hiç bulantım yok biliyormusun..bi tek dün akşam biraz bulandı o da geçti..inşallah bütün hamileliğim böyle rahat geçer.. sen ne durumdasın kumsal?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
canım maşallah hiç bulantım yok biliyormusun..bi tek dün akşam biraz bulandı o da geçti..inşallah bütün hamileliğim böyle rahat geçer.. sen ne durumdasın kumsal?

Aman aman maşallah diyelim o zaman
Rabbim kolaylıklar versin bizlere inşallah.
Bende arada bir geliyor bulantı ama geldiği gibi gidiyor:Dçok şiddetli olmuyorşükürler olsunki

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Aman aman maşallah diyelim o zaman
Rabbim kolaylıklar versin bizlere inşallah.
Bende arada bir geliyor bulantı ama geldiği gibi gidiyor:Dçok şiddetli olmuyorşükürler olsunki

aman ne güzel sanada maşallah..kaç haftalık oldunuz şimdi..hala bulanmıyorsa sende rahat geçireceksin demekki:)

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
hoşbulduk şahmarancım.nasılsın canım benim.bebişimiz nasıl.biz iyiyiz şimdilik sorun yok cok şükğr haftaya kontrole gıdecez bakalım ne kadar büyümüşüz.

kuseyencım hayırlı ugurlu olsun canım allah tamamına erdirsin inşaallah canım.

gülbin canım inşaallah bu zamanları hafif atlatırsın bulantısız gecer umarım.ben cok şükür rahatladım artık 6.ayımın son haftasındayım.bel vs agrılarımın dışında canım.
öptüm hepinizi....

ayyy derincim senı unuttum canım nasılsın bebişimiz nasıl.kendıne ve ona ıyı bak öptüm canım...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
aman ne güzel sanada maşallah..kaç haftalık oldunuz şimdi..hala bulanmıyorsa sende rahat geçireceksin demekki:)

10 hafta bitti bilem:findik:
Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor valla:hamis:
Şimdi doktorum bana vitamin verdi onu kullanıyorum,birde magnesıum verdi bunları kullanıyorum canım.
Birde karın çatlakları için krem verdi ama eczanede doktorumun reçeteye yazdığı kremden yoktu ve bana başka bir krem verdi,ismi şu an aklıma gelmiyor.
Eve gidince not edip sitede de paylaşmayı düşünüyorum:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar