Oley oley be oley:teytey:
Ay nasıl sevindim canım
Ay tutmayın beni
Haydi canlar hep birlikte parti var coşalım:dj:dj
[DM]video/xaa9z3_candan-ercetin-melek_music[/DM]
:halay:halay
ynaaynaa
yna4yna4yna4
canımsın yaa bitanem benim şarkı cuk oturmuş ağlattın beni çok sağol canım arkadaşım benim ...
Az bile bu sana.
Ne kadar çok yolunu gözledik ama değili
Ay bugünü unutulmazlara aldık artık-hmm
sağol canım benim...çok teşekkür ederim...evet çok bekledik ama değdi sonunda şükürler olsun
Rabbime binlerce şükürler olsun,Rabbim kimsenin elini boş çıkarmasın inşallah
gülbin gözün aydınn canımmm
ayy kızlar keseyi gördükk..yaşasınn..şimdi doktordan geldim...meleğimin kalbi pıt pıt atıyor)
ayyyy canım ya senın adına ne kadar cok sevındıgımı anlatmam canım.gözünüz aydın.allah tamamına erdırsın allah kurtarsın inşaallah canım benim.gel öpeyim seni
canlarim doktora gitdim.benim bebisiminde yureyi pit pit atiyo teyzeleriiiii.10 haftalikkkkkk.allllahhhhh hepimizin yardimcisi olsun gordummmmm bebisimi.ama daha cok kucukkkkkkkkkkkkkkk
canlarim doktora gitdim.benim bebisiminde yureyi pit pit atiyo teyzeleriiiii.10 haftalikkkkkk.allllahhhhh hepimizin yardimcisi olsun gordummmmm bebisimi.ama daha cok kucukkkkkkkkkkkkkkk
Kumsalım hoşgeldin canım
kuseyenim meleğimizi gördün demek ay kıyamam ben yaaa-hmm
Gülbinim sende hoşgeldin canımın içi
Nasılsınız kızlar,bulantılarınız ne durumda.
canım maşallah hiç bulantım yok biliyormusun..bi tek dün akşam biraz bulandı o da geçti..inşallah bütün hamileliğim böyle rahat geçer.. sen ne durumdasın kumsal?
Aman aman maşallah diyelim o zaman
Rabbim kolaylıklar versin bizlere inşallah.
Bende arada bir geliyor bulantı ama geldiği gibi gidiyorçok şiddetli olmuyorşükürler olsunki
aman ne güzel sanada maşallah..kaç haftalık oldunuz şimdi..hala bulanmıyorsa sende rahat geçireceksin demekki