Sen önce koca bul evlen,sonra sıra sana da gelir inşallah
vallahamııııııııııııııııııııı
hemen arayışa cıkıyorum
Sen önce koca bul evlen,sonra sıra sana da gelir inşallah
Aşkım ağlama lütfen yaaa,sen bayadır yoktun,bizi unuttun sandım.:gitme:
Birde bu sayfaya yazan arkadaşlarımın isimlerini yazmıştım ama tamam listeyi hemen güncelleştiriyorum ben,yeterki sen üzülme bebem
yok canım hıc unuturmuyum sizi ben.benım hamıleleıgım bıraz kötü geciyor.bebek cok asagıda bu ay gıttım dahada asagıya ınmış dedı dr.hep yatacaksın temızlık yapmıcaksın falan fılan bir sürü sey saydı.bebek asagıda oldugundan sanırım bel ve sag kalca agrımı anlatamam sıze.ınan bazen üzerine bile basamıyorum.yoksa hep aklımdasınız birsey yazmasamda arada acıp sızlere bakıp cıkıyorum
hamişler nasılsınız birazdan doktora gidicem...dua edin görelim kesemizi
sagol canım benim.hayırlısıyla dogum yaparız inşaallah hepimiz.cok otursam agrım oluyor cok yorulsam agrım oluyor şaşırdım kaldım zaten ne yapacam.hayırlısıyla gecse şu zamanlar.öptüm canım seniAh kumsalım kıyamam ben sana,neler gelmiş başına hiç birinden haberimiz yokki birtanem.
Sen bol bol ıstırahatına bak canım.
sağlıklı bir şekilde geçer bu dönemlerimiz inşallah
hamişler nasılsınız birazdan doktora gidicem...dua edin görelim kesemizi
sagol canım benim.hayırlısıyla dogum yaparız inşaallah hepimiz.cok otursam agrım oluyor cok yorulsam agrım oluyor şaşırdım kaldım zaten ne yapacam.hayırlısıyla gecse şu zamanlar.öptüm canım seni
canım inşaallah hayırlı haberle gelirsin
Benimde bel ve sırt ağrılarım arttı bu aralar:gitme:
Doktorum demişti,ilk doğumuna göre bu biraz daha sorunlu geçecek diye ama çok zorlanıyorum.
Cumartesi günü müşterim geldi,2 basamak merdiveni zorla çıktım resmen kesildim:gitme:
Bir an evvel atlarız bu günleri inşallah canım
Gülbinim güzel haberler bekliyorum canım senden.Halen gelmedin merak ettim seni
ayy kızlar keseyi gördükk..yaşasınn..şimdi doktordan geldim...meleğimin kalbi pıt pıt atıyor)
gözün aydın canım :besik:
ayy kızlar keseyi gördükk..yaşasınn..şimdi doktordan geldim...meleğimin kalbi pıt pıt atıyor)