Hamileler Kulubü

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
Aşkım ağlama lütfen yaaa,sen bayadır yoktun,bizi unuttun sandım.:gitme:
Birde bu sayfaya yazan arkadaşlarımın isimlerini yazmıştım ama tamam listeyi hemen güncelleştiriyorum ben,yeterki sen üzülme bebem:eek:

yok canım hıc unuturmuyum sizi ben.benım hamıleleıgım bıraz kötü geciyor.bebek cok asagıda bu ay gıttım dahada asagıya ınmış dedı dr.hep yatacaksın temızlık yapmıcaksın falan fılan bir sürü sey saydı.bebek asagıda oldugundan sanırım bel ve sag kalca agrımı anlatamam sıze.ınan bazen üzerine bile basamıyorum.yoksa hep aklımdasınız birsey yazmasamda arada acıp sızlere bakıp cıkıyorum

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
yok canım hıc unuturmuyum sizi ben.benım hamıleleıgım bıraz kötü geciyor.bebek cok asagıda bu ay gıttım dahada asagıya ınmış dedı dr.hep yatacaksın temızlık yapmıcaksın falan fılan bir sürü sey saydı.bebek asagıda oldugundan sanırım bel ve sag kalca agrımı anlatamam sıze.ınan bazen üzerine bile basamıyorum.yoksa hep aklımdasınız birsey yazmasamda arada acıp sızlere bakıp cıkıyorum

Ah kumsalım kıyamam ben sana,neler gelmiş başına hiç birinden haberimiz yokki birtanem.
Sen bol bol ıstırahatına bak canım.
sağlıklı bir şekilde geçer bu dönemlerimiz inşallah

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
hamişler nasılsınız:) birazdan doktora gidicem...dua edin görelim kesemizi:)

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
Ah kumsalım kıyamam ben sana,neler gelmiş başına hiç birinden haberimiz yokki birtanem.
Sen bol bol ıstırahatına bak canım.
sağlıklı bir şekilde geçer bu dönemlerimiz inşallah
sagol canım benim.hayırlısıyla dogum yaparız inşaallah hepimiz.cok otursam agrım oluyor cok yorulsam agrım oluyor şaşırdım kaldım zaten ne yapacam.hayırlısıyla gecse şu zamanlar.öptüm canım seni
hamişler nasılsınız:) birazdan doktora gidicem...dua edin görelim kesemizi:)

canım inşaallah hayırlı haberle gelirsin

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
sagol canım benim.hayırlısıyla dogum yaparız inşaallah hepimiz.cok otursam agrım oluyor cok yorulsam agrım oluyor şaşırdım kaldım zaten ne yapacam.hayırlısıyla gecse şu zamanlar.öptüm canım seni

canım inşaallah hayırlı haberle gelirsin

Benimde bel ve sırt ağrılarım arttı bu aralar:gitme:
Doktorum demişti,ilk doğumuna göre bu biraz daha sorunlu geçecek diye ama çok zorlanıyorum.
Cumartesi günü müşterim geldi,2 basamak merdiveni zorla çıktım resmen kesildim:gitme:
Bir an evvel atlarız bu günleri inşallah canım:eek:

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
Benimde bel ve sırt ağrılarım arttı bu aralar:gitme:
Doktorum demişti,ilk doğumuna göre bu biraz daha sorunlu geçecek diye ama çok zorlanıyorum.
Cumartesi günü müşterim geldi,2 basamak merdiveni zorla çıktım resmen kesildim:gitme:
Bir an evvel atlarız bu günleri inşallah canım:eek:

ayyy canım ya cok üzüldüm inanki.gecmiş olsun.ne yapalım öyle böyle gececek işte :dusun:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Gülbinim güzel haberler bekliyorum canım senden.Halen gelmedin merak ettim seni

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.860
hani benden haber beklemionmu bulamadım halen birini :gitme:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
canlar ben doktora gidemedim yaa..eşimin işyerinde işler karışmış gelemedi..yarına randevu aldım...yarın gidicez..vardır bundada bi hayır diyorum:)

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
Gülbinim güzel haberler bekliyorum canım senden.Halen gelmedin merak ettim seni

ay çok üzüldüm dün ağladım ağladım..sonra dedim dur gülbin napıosun yaa..allah nasib etmediyse vardır bir hayır..kend,ne gel:)bu arada dün gideceğim doktordan vazgeçtim.yengem aradı akşam kendi doktorunu önerdi..ona gidicem bakalım...aradım hemen de randevu verdi yarına..bakalım belki bu doktor daha ii olacak ondan gidemedim ötekine..:)

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
ayy kızlar keseyi gördükk..yaşasınn..şimdi doktordan geldim...meleğimin kalbi pıt pıt atıyor:))

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
ayy kızlar keseyi gördükk..yaşasınn..şimdi doktordan geldim...meleğimin kalbi pıt pıt atıyor:))

Oley oley be oley:teytey:
Ay nasıl sevindim canım
Ay tutmayın beni-kop-kop
Haydi canlar hep birlikte parti var coşalım:dj:dj

[DM]video/xaa9z3_candan-ercetin-melek_music[/DM]

:halay:halay

:eek:ynaa:eek:ynaa

:eek:yna4:eek:yna4:eek:yna4

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar