Hamileliği sevmenin 10 nedeni

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Benimde hamileliğim çok zor geçti depresyona girdim doğum sonrası hatırlamak bile istemiyorum o günleri.
Ama karnında bir mucize taşımak gerçekten olağanüstü bişi.
Erkekler bu duyguyu bilmdikleri için çok şansızlar:cokkomik:

Oy canım ya :teselli: doğum sonrası depresyonu çok zordur , geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.

Tobe gözünüz aydın

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Tebrik ederim canım demek hamilesin istiyor muydunuz peki?

Oy canım ya :teselli: doğum sonrası depresyonu çok zordur , geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.

Tobe gözünüz aydın

ay canım tebrik ederim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim :hamis:

canım tebrik ederim çok sevindim :teselli:

Canım çok sevindim tebrik ederim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah :hhhhhh:

canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum pazartesi doktora çıkacağım inşallah...
Sabah sadece gebelik testi yaptım ne olacağı belli olmaz ..
Allahım hayırlısını versin....İnşallah...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
hamileligi sevmenin böylesi 10nedeni disinda
bence cok daha özel
tarif edilemez ki anca yasanir
bir bedende iki can olmasi
onu daha görmeden hissetmeden tanimadan koruma duygusu
verilen en güzel emaneti tasimak apayri birsey
Rabbim kalpten dileyen herkeze yasatsin insaAllah

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
bi kaç maddesi tamam ama çalışan bayanlar için onlar geçerli değil canım mesela şu maddeler

3. Hamileliğinizin boyunca kimse sizden yemek yapmanızı iş yapmanızı beklemez. Sabah erkenden kalkıp işe gitmek bir şeyleri ay sonuna kadar yetiştirmek için stres yapmanıza gerek yoktur

ben çalışıyorum ve çalışmak zorundayım ve eşim yemek yapmayı bilmez bende yapmazsam hem ben hem eşim hemde çocuğumuz aç kalır acaba devlet bi yardımcımı atıyor benim haberim yok

9. Alışverişten eve dönerken her zaman elinizdeki poşetlere yardım edecek birileri olacaktır.

külliyen yalan bırakın hamilelere yardım etmeyi yaşlı ninelere bile bu zamanda yardım edilmiyor

10. Saçlarınız hiç olmadığı kadar kalın ve parlaktır.

saçlarım zaten çok yağlı hiç düşünemiyorum

2. Hiç tanımasanız bile etrafınızdaki insanlar size gülümser kapıları sizin için açabilir toplu taşımalarda size yer verirler. Böylelikle kendinizi her zaman özel ve önemli hissedersiniz.

kaç kere şahit oldum karnı burnunda hamilelere yer verilmediğini unutmayınki istanbulda yaşıyoruz

yani bence yalan benim fikrim şekerparem

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bir çoğu uymuyor hamileyken metroda çoğu kez ayaktaydım yer verende olmadı:zopa:tanıdık dışında kimse poşetini taşımıyor yine işlerini yapmak zorundasın yemek yapmak zorundasın ama cildim çok güzelleşmişti o ayrı -ciko

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
bence de bunlar hamileliğin güzel yanları,en güzelide hamile elbiseleri....hamilelik çok zor aynı zamanda bi okadarda güzel bi dönem.ben doğuma kadar yatarak geçirdim hamileliğimi düşük tehlikemden dolayı ama ona rağmen güzeldi...

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
bir çoğu uymuyor hamileyken metroda çoğu kez ayaktaydım yer verende olmadı:zopa:tanıdık dışında kimse poşetini taşımıyor yine işlerini yapmak zorundasın yemek yapmak zorundasın ama cildim çok güzelleşmişti o ayrı -ciko

bi kaç maddesi tamam ama çalışan bayanlar için onlar geçerli değil canım mesela şu maddeler

3. Hamileliğinizin boyunca kimse sizden yemek yapmanızı iş yapmanızı beklemez. Sabah erkenden kalkıp işe gitmek bir şeyleri ay sonuna kadar yetiştirmek için stres yapmanıza gerek yoktur

ben çalışıyorum ve çalışmak zorundayım ve eşim yemek yapmayı bilmez bende yapmazsam hem ben hem eşim hemde çocuğumuz aç kalır acaba devlet bi yardımcımı atıyor benim haberim yok

9. Alışverişten eve dönerken her zaman elinizdeki poşetlere yardım edecek birileri olacaktır.

külliyen yalan bırakın hamilelere yardım etmeyi yaşlı ninelere bile bu zamanda yardım edilmiyor

10. Saçlarınız hiç olmadığı kadar kalın ve parlaktır.

saçlarım zaten çok yağlı hiç düşünemiyorum

2. Hiç tanımasanız bile etrafınızdaki insanlar size gülümser kapıları sizin için açabilir toplu taşımalarda size yer verirler. Böylelikle kendinizi her zaman özel ve önemli hissedersiniz.

kaç kere şahit oldum karnı burnunda hamilelere yer verilmediğini unutmayınki istanbulda yaşıyoruz

yani bence yalan benim fikrim şekerparem

hamileyken eşim benden yemek yapmamı asla beklemezdi.Bende çalışırdım işten eve geldiğimde yemekler hazır olurdu.Yerdik masayı toplardık ve hiçbişey yaptırmazdı daha bi üstüme titrerdi.Bacaklarımın altına yastıklar koyar böyle daha rahat ediyorsun derdi.kimbilir pervincim belki sende hamileyken eşin yemek yapmanı istemez-rgulu

alışveriş konusuna gelince ; hamileyken kendi başıma alışveriş yapıp dolu dolu poşetler asla taşımamışımdır.Tek başıma gittiysem mutlaka bikaç hafif bişey alır gelirdim ki eşimle markete gittiğimizde arabaya taşırken eşim hepsini alamazdı yardım olsun diye bikaçını ben almıştımda hemen bir market görevlisi gelip yardım etmişti.

bir keresindede pikniğe gitmiştik epey kalabalık.Karnım burnumda benim.Son bir ay bile yoktu.Üniversite öğrencileri vardı kalabalık bir grup.Daha malzemelri yerleştiremeden 2-3 kız öğrenci gülümseyen yüzlerle ellerinde dolu dolu bir tabak buyrun yaptıklarımızdan sizede getirdik belki kokusunu duyar canınız ister demişlerdi.

Konudaki her şık her kişiye uymak zorunda değil güzelim ama bi çoğu bana uyuyordu.O dönemde gerçekten çok farklı daha değerli,kıymetli,özel biri olarak görürdüm kendimi.

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
ne güzel şekerparem bakalım Allahın izniyle benimki nasıl geçicek ama eşimin o konuda yardım edeceğinden eminim şimdiden bile yardım ediyor :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar