elasu
Daimi Üye
Pozitif:elis::elis:
Tebrik ederim canım demek hamilesin istiyor muydunuz peki?
Benimde hamileliğim çok zor geçti depresyona girdim doğum sonrası hatırlamak bile istemiyorum o günleri.
Ama karnında bir mucize taşımak gerçekten olağanüstü bişi.
Erkekler bu duyguyu bilmdikleri için çok şansızlar
Tebrik ederim canım demek hamilesin istiyor muydunuz peki?
Oy canım ya :teselli: doğum sonrası depresyonu çok zordur , geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Tobe gözünüz aydın
ay canım tebrik ederim inşallah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
canım tebrik ederim çok sevindim :teselli:
Canım çok sevindim tebrik ederim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Eşim çocuk istiyordu ben de Allahıma hayırlı zamanda ver diye dua ediyordum... Belki hayırlı zaman budur inşallah...
İnşallah canım hayırlısıyla gönlünüze göre versin Rabbim
Teşekkür ederim canım sağol Allah sendende hepinizden de razı olsun...
Oy canım ya :teselli: doğum sonrası depresyonu çok zordur , geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Tobe gözünüz aydın
tobeeee hayırlı olsun canımmmm görmeye gelirim bebeğini
bir çoğu uymuyor hamileyken metroda çoğu kez ayaktaydım yer verende olmadı:zopa:tanıdık dışında kimse poşetini taşımıyor yine işlerini yapmak zorundasın yemek yapmak zorundasın ama cildim çok güzelleşmişti o ayrı -ciko
bi kaç maddesi tamam ama çalışan bayanlar için onlar geçerli değil canım mesela şu maddeler
3. Hamileliğinizin boyunca kimse sizden yemek yapmanızı iş yapmanızı beklemez. Sabah erkenden kalkıp işe gitmek bir şeyleri ay sonuna kadar yetiştirmek için stres yapmanıza gerek yoktur
ben çalışıyorum ve çalışmak zorundayım ve eşim yemek yapmayı bilmez bende yapmazsam hem ben hem eşim hemde çocuğumuz aç kalır acaba devlet bi yardımcımı atıyor benim haberim yok
9. Alışverişten eve dönerken her zaman elinizdeki poşetlere yardım edecek birileri olacaktır.
külliyen yalan bırakın hamilelere yardım etmeyi yaşlı ninelere bile bu zamanda yardım edilmiyor
10. Saçlarınız hiç olmadığı kadar kalın ve parlaktır.
yani bence yalan benim fikrim şekerparem