Hangi doğaüstü varlıksınız?

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
Kurt adam çıktı ya
Başka hiçbir canlı dolunayı bu kadar sevemez! Siz dolunay aşığı bir kurt adamsınız. Sürünüzle birlikte gezmekten, avlanmaktan ve sınırlama olmaksızın iyi vakit geçirmekten hoşlanıyorsunuz. Zaman zaman yalnız kalmaktan hoşlansanız da, kendinizi en iyi hissettiğiniz yer “sürü”nüzün yani arkadaşlarınızın yanı. Sezgileriniz oldukça kuvvetli, eğer bir gün iş bulma sıkıntısı yaşarsanız fal bakmayı deneyebilirsiniz. Amanın bu ne korkun nan benden

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Evet vampir Senin Nk nın ve Aslının kanını içicem korkum benden

Vampirlere büyü işlemez bikerem :hihh:istediğin büyüyü yap farketmez bakarsın yan etki yapar dahabi güçlenirim:guclu:
Törpüye gerek yokcanım benim dişlerim huylandırmaz seniiii

Cadı çıktım sılaam hem sen o kadar emin olma vampir dizileri izliyorum ve gerçekten cadılar sizin için ciddi bir tehlike arz ediyor
smilie_girl_274.gif
ooo talya'dan da kork ısırırsa bitersin :kptmya:

Result_16141.jpg

Cadı

Dışarıdan herhangi bir belirti göstermiyorsunuz aslında, sadece bakışlarınız biraz fazla derin geliyor insanlara, bir bilseler siz aslında bir cadısınız! Bilinenin aksine cadılar yalnızca çirkin ve kötü kalpli kocakarılar değillerdir. Her iki cinsiyette olabilecekleri gibi, esas dertleri bir anlamda şifa dağıtmaktır. Siz çevrenizdeki insanları hem maddi hem de manevi anlamda iyileştiriyorsunuz. Varlığınızda huzur veren, rahatlatan bir şeyler var. Hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geleceğini biliyor, hemen her şeyde doğaldan yana duruyorsunuz. Umarız o kazan her zaman kaynamaya devam eder.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben sezgileri kuvvetli bir vampirmişimde haberim yokmuş benim yaa:crazy:ben yıllardır demiyormuyum size cadı diye ahanda tescillendi:gul:bir Aslı kaldı oda gelip yapsın testi kesiiiiin oda cadı çıkıcak hemde püsküllüsünden:gul::gul::gul:eek: senin izlediğin vampir dizilerindeki vampirlere benzemem ben yeni vampir oldum Alacakaranlığın son filmini izledinmi bilmiyorum onda Bella yeni vampir olduğu için ne cadı ne kurtadam nede başka hiçbirgüç onu geçemiyordu oyüzden yandiniz uleeeyyynnnn
115px-Lucien_leGret_animated_final.gif

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Result_16141.jpg

Cadı
Dışarıdan herhangi bir belirti göstermiyorsunuz aslında, sadece bakışlarınız biraz fazla derin geliyor insanlara, bir bilseler siz aslında bir cadısınız! Bilinenin aksine cadılar yalnızca çirkin ve kötü kalpli kocakarılar değillerdir. Her iki cinsiyette olabilecekleri gibi, esas dertleri bir anlamda şifa dağıtmaktır. Siz çevrenizdeki insanları hem maddi hem de manevi anlamda iyileştiriyorsunuz. Varlığınızda huzur veren, rahatlatan bir şeyler var. Hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geleceğini biliyor, hemen her şeyde doğaldan yana duruyorsunuz. Umarız o kazan her zaman kaynamaya devam eder.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sıla abla once sen birşey olmazsa beraber iceriz :panter::dance:

Vaayyyysendemi Brütüs diyesim geldi biandaben içerim içerim bana bişi olmaz diyorum biz yeni oluşan vampirleriz diyorum sen hala anlamıyosun-kizgin içsene kızım kanlarını korkma dişlerimizde kırılmaz bu sitedeki cadılar gücümüzün farkında değiller bak kaç kişiye karşı iki kişiyiz:eller::eller:

Eylem_Işıl

Aktif Üye
Tepki
170
Vaayyyysendemi Brütüs diyesim geldi biandaben içerim içerim bana bişi olmaz diyorum biz yeni oluşan vampirleriz diyorum sen hala anlamıyosun-kizgin içsene kızım kanlarını korkma dişlerimizde kırılmaz bu sitedeki cadılar gücümüzün farkında değiller bak kaç kişiye karşı iki kişiyiz:eller::eller:

Ben arkadan kollar şey ederim işte :tskler: :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar