Ben arkadan kollar şey ederim işte :gul:
Cadı
Dışarıdan herhangi bir belirti göstermiyorsunuz aslında, sadece bakışlarınız biraz fazla derin geliyor insanlara, bir bilseler siz aslında bir cadısınız! Bilinenin aksine cadılar yalnızca çirkin ve kötü kalpli kocakarılar değillerdir. Her iki cinsiyette olabilecekleri gibi, esas dertleri bir anlamda şifa dağıtmaktır. Siz çevrenizdeki insanları hem maddi hem de manevi anlamda iyileştiriyorsunuz. Varlığınızda huzur veren, rahatlatan bir şeyler var. Hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geleceğini biliyor, hemen her şeyde doğaldan yana duruyorsunuz. Umarız o kazan her zaman kaynamaya devam eder.
ah Sila abla ah planimi mahvetcn plani dur )Hepsi bana gelecek bana korkuyrm diye sonra dislicez butun cadilari
Ben sezgileri kuvvetli bir vampirmişimde haberim yokmuş benim yaa:crazy:ben yıllardır demiyormuyum size cadı diye ahanda tescillendi:gul:bir Aslı kaldı oda gelip yapsın testi kesiiiiin oda cadı çıkıcak hemde püsküllüsünden:gul::gul::gul senin izlediğin vampir dizilerindeki vampirlere benzemem ben yeni vampir oldum Alacakaranlığın son filmini izledinmi bilmiyorum onda Bella yeni vampir olduğu için ne cadı ne kurtadam nede başka hiçbirgüç onu geçemiyordu oyüzden yandiniz uleeeyyynnnn