Hangi doğaüstü varlıksınız?

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Kız senden nasıl vampir oldu anlamdım hee korkusuz olcaksın ne o protez mrotez:vampirinieğitmeyeçalışanvampirsılasmillisi:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ben arkadan kollar şey ederim işte :tskler: :gul:

:bayil::bayil:ah aaaahhhh çok işim var çooooook kız cesaretli ol diyim kime diyim
images

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
Cadı

Dışarıdan herhangi bir belirti göstermiyorsunuz aslında, sadece bakışlarınız biraz fazla derin geliyor insanlara, bir bilseler siz aslında bir cadısınız! Bilinenin aksine cadılar yalnızca çirkin ve kötü kalpli kocakarılar değillerdir. Her iki cinsiyette olabilecekleri gibi, esas dertleri bir anlamda şifa dağıtmaktır. Siz çevrenizdeki insanları hem maddi hem de manevi anlamda iyileştiriyorsunuz. Varlığınızda huzur veren, rahatlatan bir şeyler var. Hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geleceğini biliyor, hemen her şeyde doğaldan yana duruyorsunuz. Umarız o kazan her zaman kaynamaya devam eder.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
aha bir cadı daha geldi aramıza :D çoğalıyoruz sılacım ve eylemcim kolay gelsin size:gul::gul:felicim hoşgeldin cadılar ******ne-kop

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Cadı

Dışarıdan herhangi bir belirti göstermiyorsunuz aslında, sadece bakışlarınız biraz fazla derin geliyor insanlara, bir bilseler siz aslında bir cadısınız! Bilinenin aksine cadılar yalnızca çirkin ve kötü kalpli kocakarılar değillerdir. Her iki cinsiyette olabilecekleri gibi, esas dertleri bir anlamda şifa dağıtmaktır. Siz çevrenizdeki insanları hem maddi hem de manevi anlamda iyileştiriyorsunuz. Varlığınızda huzur veren, rahatlatan bir şeyler var. Hangi hastalığa hangi bitkinin iyi geleceğini biliyor, hemen her şeyde doğaldan yana duruyorsunuz. Umarız o kazan her zaman kaynamaya devam eder.

Ahanda bir cadı daha gelin yavrularım geliiinnn
images
Nekadar çok kurban okadar yemek demek:catalbicak:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Ben sezgileri kuvvetli bir vampirmişimde haberim yokmuş benim yaa:crazy:ben yıllardır demiyormuyum size cadı diye ahanda tescillendi:gul:bir Aslı kaldı oda gelip yapsın testi kesiiiiin oda cadı çıkıcak hemde püsküllüsünden:gul::gul::gul:eek: senin izlediğin vampir dizilerindeki vampirlere benzemem ben yeni vampir oldum Alacakaranlığın son filmini izledinmi bilmiyorum onda Bella yeni vampir olduğu için ne cadı ne kurtadam nede başka hiçbirgüç onu geçemiyordu oyüzden yandiniz uleeeyyynnnn
115px-Lucien_leGret_animated_final.gif

O dizilere 4 sezonumu verdim öyle senin gibi 3-4 bölümlük film izlemeyle olmaz o işler :cikolata:

Cadı bacılar toplaşında grup sihri yapıp şu vimpirlerin dişlerini dökelim
lmvc96dhrre.gif

Sılam Cadılar böyle pek havalı oldu be şu güzelliğimize bak hele tü maşallah elemtere fiş kem gözlere şiş
wt0swyjv6l9.gif

witch74.gif
nk83 yemekçi olunca kazan başına ben geçiyorum kızlar doldurun malzemeleri :kptmya:

LiLi

h-mmrr8l8h.gif
bitter_im

Adoll01b.gif
_emos_

0_52abf_d20542ee_L
uzra48

Witch_by_Bellatina.jpg
kanimca

v1pl9kt6hy.gif
ferah

witch-on-black-cat.gif
felisity

Bu da büyük ihtimalle Aslı
images

tr19brpmxx2.gif

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.844
Şekerpare sen şekildeğiştirendin değilmi senide yanımıza mı çeksek acep :tskler:

bitter oradan da mı yetişiyon millete ya :kahkaha:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Result_16141.jpg

Cadı

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
vayyy beni onceden tahmin mi ettiniz giii bu arada sevdim bu cadilik isini ee cadi arkadaslar bu vampirleri ne zaman hallediyoz :kahkaha::kahkaha:

nk'm ne gizemli bir cadiyim en boyle sevdim bu halimi

images

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar