Hanımefendi Konutları - sıladayım - Daire 20 (Çatı Katı)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.214
6hm4x.gif

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.495
Kızlar ben yavaştan kaçıyorum :ask: süperdiniz neşeniz daim olsun -ciko ne kadar eğlendim anlatamam :gul:Yarın temizlikte görüşürüz artık ben badana çekerim sizde kapı pencere dip köşe dalarsınız anca kurtarır burası :kahkaha:

---------------------
Sılam bize evini açtın teşekkür ederiz bugün gönlümüz hep seninleydi pamuk şekerim nice yıllara :ask:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.214
Kızlar ben yavaştan kaçıyorum :ask: süperdiniz neşeniz daim olsun -ciko ne kadar eğlendim anlatamam :gul:Yarın temizlikte görüşürüz artık ben badana çekerim sizde kapı pencere dip köşe dalarsınız anca kurtarır burası :kahkaha:

Sılam bize evini açtın teşekkür ederiz bugün gönlümüz hep seninleydi pamuk şekerim :ask:

Bende ufaktan kaçıyorum gülüm :kayris:
Partimize destek veren vermeyen tüm hanımefendi.com üyelerine teşekkürler :kayris:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
nk'm elimi yüzmü yıkamaya sılanın lavaboya girdim bu kim kızzzzzzzz :ko

Oysa bir orası aklınıza gelmez sndıydım sizin için sakladığım irkek sineği
klwkb.gif

Görünce ha büle oldum uşağı :ko
Az bile kopmuşsun canım benim ben dibin düşer sanmışdım bu yakışıklıyı görünce :kahkaha:

Sılam evi temizlemeye geldik :tskler:

resim
resim

resim
resim

resim
vacuumsm.gif

smiley-chores004.gif
housework.gif

nettoiwc.gif

Kızlar negereği vardı ben size açık çeki vermişdim sizde o çeki gönlünüzce kullanmışınız negüzel ben toplardım temizlerdim ama temizlediğiniz için teşekkür ederim cancazlarım :eek:

Akşam aklım hep sizdeydi kızlar nekadarda güzel eğlenip coşturmuşunuz ama hiç birşey kaçmış değil bugunde devam edebiliriz çünkü bugünde kızcemin doğumgünü onun doğum günü şerefine bugünde partiye kaldığımız yerden devam ederiz
Akşam adamı uyutayım derken kendim uyumuşumda azcuk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar