:ko:ko aayyyy şimdi bilem altıma yapıyodum gülcem diye ne eğlendik valla :ko
nk^m en çok biz eğlendik yaa :ko
parti var diye geldik:ne:
He valla en çok biz cozutuyoruz:kokız sılamın yukarıdaki mesajını gördünmü parti gazı verip kaçıyor :kahkaha: kızınında doğumgünüymüş parti yapalım diyor ama kendisi arazi oldu
Partimi basıyoz burdaaaa kıııııııız :ko diye feryat edesim geldi
İyi ama geç saate kalamam yarın işim var usturuplu bir saatte olsun nk şiştiii
He valla en çok biz cozutuyoruz:kokız sılamın yukarıdaki mesajını gördünmü parti gazı verip kaçıyor :kahkaha: kızınında doğumgünüymüş parti yapalım diyor ama kendisi arazi oldu
Fenamı işde gazı veriyorum sizleri coşturuyorum alalalaaaaa:lululu::lululu:
Kızlar şaka biyana dün eşime bi yakalandım pir yakalandım kapı çaldı bende çocuklar geldi sandım bi bakdımbizimki gelmiş tabii pc açık bi laf işittim bi laf işittim anlatamam :korkak:hani girmiyordun bilgisayara diye saydı da saydı bende süt dökmüş kedi gibi sustum doğumgünümün altına sığındım doğum günümü kutlayan arkadaşların mesajlarına bakmak için girdim dedim ama daha inanmaz pcye girmiyorum dediğimde
Ayıp etti dimi Bitterim onada söyle öyle doktorun yasakladığı sadece bu kurala uyuyo sadece işine öyle geliyo tabiAyyy sılam çok üzüldüm yaaa :uzgun: eniştede ayıp etmiş :hihh: küsüm ben ona enişteye öyle söyle al işte bitter sana küstü de :kahkaha:
Parti mekanı : Hanımefendi Konutları - maren -Daire 1
Saat : Bugün akşam saatlerinde (bana saat bilgisi verilmedi de )