Hanımefendi Konutları - sıladayım - Daire 20 (Çatı Katı)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.495
Nice güzel yaşlara sılam kızın içinde eğleniriz merak etme sen yeterki parti var de bitterle ben anında damlarız

Beyonce beni kopardı ya :D yine krize giricem diye bakmaya korkuyorum :gul:

Sılam o sineği senmi bıraktın :D bitter onu bulunca ne işi var at camdan aşağı dediydim supermen oldu o :gul:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Kendi patimde olamadım kızımın partisinde olayım bari dimi ama güzel güzel parti yapıp eğlenip coşarız-kop-kop-kop-kop-kop-kop

Ya mesajlara bakıyordum Byonce yi görünce bir kahkaha patlattım görmeliydin:ko
Evet canım ben bırakmışdım gecenin ilerleyen saatlerinde itafaiyeci tulumunu giydirtip striptiz yaptırtacakdım Bittere süperoz olarak :ko ama birtürlü gelemedimki gecenin asıl bombasını patlatayım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.214
:ko:ko aayyyy şimdi bilem altıma yapıyodum gülcem diye ne eğlendik valla :ko
nk^m en çok biz eğlendik yaa :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.495
:ko:ko aayyyy şimdi bilem altıma yapıyodum gülcem diye ne eğlendik valla :ko
nk^m en çok biz eğlendik yaa :ko

He valla en çok biz cozutuyoruz:kokız sılamın yukarıdaki mesajını gördünmü parti gazı verip kaçıyor :kahkaha: kızınında doğumgünüymüş parti yapalım diyor ama kendisi arazi oldu :D

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
He valla en çok biz cozutuyoruz:kokız sılamın yukarıdaki mesajını gördünmü parti gazı verip kaçıyor :kahkaha: kızınında doğumgünüymüş parti yapalım diyor ama kendisi arazi oldu :D

Fenamı işde gazı veriyorum sizleri coşturuyorum alalalaaaaa:lululu::lululu:

Kızlar şaka biyana dün eşime bi yakalandım pir yakalandım kapı çaldı bende çocuklar geldi sandım bi bakdım:durbun:bizimki gelmiş tabii pc açık bi laf işittim bi laf işittim anlatamam :korkak:hani girmiyordun bilgisayara diye saydı da saydı bende süt dökmüş kedi gibi sustum doğumgünümün altına sığındım doğum günümü kutlayan arkadaşların mesajlarına bakmak için girdim dedim ama daha inanmaz pcye girmiyorum dediğimde:ates:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.214
Fenamı işde gazı veriyorum sizleri coşturuyorum alalalaaaaa:lululu::lululu:

Kızlar şaka biyana dün eşime bi yakalandım pir yakalandım kapı çaldı bende çocuklar geldi sandım bi bakdım:durbun:bizimki gelmiş tabii pc açık bi laf işittim bi laf işittim anlatamam :korkak:hani girmiyordun bilgisayara diye saydı da saydı bende süt dökmüş kedi gibi sustum doğumgünümün altına sığındım doğum günümü kutlayan arkadaşların mesajlarına bakmak için girdim dedim ama daha inanmaz pcye girmiyorum dediğimde:ates:

Ayyy sılam çok üzüldüm yaaa :uzgun: eniştede ayıp etmiş :hihh: küsüm ben ona :kptmya: enişteye öyle söyle al işte bitter sana küstü de :kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.495
resim

Parti mekanı : Hanımefendi Konutları - maren -Daire 1
Saat : Bugün akşam saatlerinde (bana saat bilgisi verilmedi de :hihi:)

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayyy sılam çok üzüldüm yaaa :uzgun: eniştede ayıp etmiş :hihh: küsüm ben ona :kptmya: enişteye öyle söyle al işte bitter sana küstü de :kahkaha:
Ayıp etti dimi Bitterim onada söyle öyle doktorun yasakladığı sadece bu kurala uyuyo sadece işine öyle geliyo tabi:sinirli:
Tamam derim Bitter sana çok kırılmış derim:sinirli: oda bitter kim der:ne: bende derim hanımefendiden:lululu: oda neeeeeeeeee sen yine internetemi girdin der:cilgindans::cilgindans: dermi der yani:ates::ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar