Sen herhalde benim hışmıma hiç uğramadın herhal :sılakonda:sen kime furuyon nan-kizgin
Sılam beni kışkırtıyorsun haberin olsun
Silammmm o halini biliyorum koca gobekli bisidi :gul::gul:
Bizim paparazzi Abdulrezzak senmisin yoksa sılam
:ayk:kaaackaaac:kahkaha::kahkaha:ben geldim
talya ablam sila ablam dogru diyo bilerek yazmadim ben sila ablamla ugrasma hakkimi hamileyken cok iyi kullandim hamileyim diye ses cikartmiyodu ama!....
sonrasinda canimi cikardi sutluyum dedim organik inek buldu canimi cikarmaya devam etti o yuzden agzimin payini aldim ben kenardan kenardan nk'yla bitterde isin icinde oldugu zamanlarda birazcik ugrasir cekilirim ;D nmaksat gumburtuye tek basina gitmemek nk'mla bitterime de destek cikmak
ben geldim
talya ablam sila ablam dogru diyo bilerek yazmadim ben sila ablamla ugrasma hakkimi hamileyken cok iyi kullandim hamileyim diye ses cikartmiyodu ama!....
sonrasinda canimi cikardi sutluyum dedim organik inek buldu canimi cikarmaya devam etti o yuzden agzimin payini aldim ben kenardan kenardan nk'yla bitterde isin icinde oldugu zamanlarda birazcik ugrasir cekilirim ;D nmaksat gumburtuye tek basina gitmemek nk'mla bitterime de destek cikmak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sitedeki bazı arkadaşların çocukluk resimlerini ele geçirdik meğer o yaştan tanışıyorlarmış buyrun;
sağdan sola;
:nazo:
Bitterim,Şekerpare,sıladayım,Nk...:heyo: