Bomba Habeeeer!!!!
nk'nin akrabalarından şok sözler!
Tüm münazara boyunca hanım hanımcık ve anlayışlı kayınvalide profili çizmeye çalışan kaynanalar grubundan nk83'ün gelinini kayınvalidesini ve komşusu Dolması Güzel Hınzır Mualla'yı bulduk.
İşte mağdur aile fertlerinin nk hakkındaki çarpıcı sözleri...
Muhabirimiz Abdülrezzak Ş. : nk83 münazara boyunca sizlerin adlarını da geçirerek takımını savunmaya çalıştı. Peki gerçekten öyle mi? nk83 sahiden iyi bir gelin iyi bir kayınvalide ve iyi bir komşu mu ?
Kaynana Hamiyet : nk bu kadar senedir gelinimdir ama bir güne bügün ağzından bir kere bile anneciğim kayınvalideciğim lafı duymadım :aglayan: ya otur oturduğun yerde kaygana ya da sus be kadııın! diyerek bağırıp ömrümü yedi. Ay ne çekilecek çilem varmış bitmedi gitti :uzgun: Şimdi geçmiş kızlara akıl veriyor böyle yapın şöyle yapın diye gören de beni el üstünde tutuyor sanır birde geçmiş ben kayınvalidemi gül gibi baktım demez mi hee baktı ama gülün dikeni gibi baktı ay bayılacam çekilin :bayil: Günaşırı evine temizliğe giderim 2 saatte temizlemezsem kızgın maşalarla kovalar
yarışma olur birşey olur kalk kaygana şunu hazırla bunu hazırla der şimdi de meyveli pasta yarışması varmış Papayalı Kiwanolı Pitayalı bilmem ne pastası yap bana diye buyurdu gitti ayol ben otantik kaynanayım nerden bulayım ona o zamazingoları
Bu arada beni tanık koruma programına alacaktınız ne oldu o iş Abdülrezoş :acep:
Muhabirimiz Abdülrezzak Ş. : Henüz bir gelişme olmadı efendim. Peki size başka neler yaptı?
Kaynana Hamiyet : Neeee :ne: hay Allah :cilgindans: ha haaayt şaka yaptım ayol! 14 Nisan şakası Ah nk benim canımdır çitlembiğimdir o hınzır :cilgindans: nasıl şeytan tüyü vardır nasıl sevdirir kendisini kayganasının Cocona meyvesidir ooo :cilgindans:Allah herkese onun gibi gelin nasip etsin inşallah
Muhabirimiz Abdülrezzak Ş. : Hamiyet hanım neden ağız değiştirdiniz? Korkmayın lütfen gerçekleri gizlemeyin
Kaynana Hamiyet : Kameranı ve çeneni kapa Abdülrezoş! Can güvenliğim sıfırın altında seyrediyor sen bana ne diyorsun benim hemen yurtdışına kaçmam lazım:cilgindans::cilgindans:
Eyvaaah nk bunu görürse beni lime lime edip benmari usulü eritilmiş kayganalı yaz pastası yapar ay dilim tutulaydı yaktın beni Abdülrezzoş :aglayan::ayk:
:aglayan:
Yeter Gelin : Ayyyyyyyyyy ağlamaktan içim şişti
bakmayın siz ona dışı sizi içi beni yaktıııı :cilgindans:anam nerelere kaçam da kurtaram canımı :aglayan: anamdan emdiğim sütü yıllarca burnumdan getirdi yine yaranamadım ben o cadıya Hamiyet abla bekle bende geliyom
Dolması Güzel Hınzır Mualla : Ne tartışmaymış anlamadım
nk cadısı benimde adımı geçirip durdu halbuki ben onun kapak sponsoruydum. Bütün taktığı kapakları özenle seçipte verdim taksın diye. En son taktığı kapağı da yemeğim pişerken üstünden almıştım ama yine yaranamadım :uzgun: Beni rakip olarak görmesine çok kırıldım o benim kardeşim gibiydi :aglayan: