esmeryarim
Daimi Üye
magazinde iyi yerlerden yakalamış eferim :ko :ko
Muhabir: Abdülrezzak Ş.
Hanımefendi.com'da gündemi adım adım takip eden muhabirimiz Abdülrezzak Ş. Gelinler&Kaynanalar konulu adlı ilk münazara tartışmasında yardımcı kameramanı Şemsettin D. ile birlikte iki hatta üç ateş arasında kaldı.
Gelin grubundan Fındık Kurdu ve Deokman'ın ardından kaynana grubunu savunan nk83'ün de açılış mesajlarını göndermesi bir anda harareti yükseltti. İstenmeyen olaylara sahne olan münazarada tokatlar havada uçuştu
Muhabirlerimiz bu zor çalışma şartlarına rağmen tüm can güvenliğini tehlikeye atarak olayları sıcağı sıcağına takip etmeye de devam etti.
İşte hanımefendi.com'un ilk Münazara konusundan Abdülrezzak Ş. ve Şemsettin D'in kamerasına yansıyanlar....
... detaylar az sonra
Hanımefendi Magazin
Münazara'da korkulan oldu!!
Gelin ve Kaynana gruplarında yaşanan gerginlik tarafların profil sayfalarına yansıdı.
nk83'ün daha kaynana olmadan gelin çarpmaya çalışmasıDeokman'ı delirtti
Deokman'ın nk83'ün profil sayfasından "Keseceğim Seniiiiiiii" diyerek tehditler savurmasına karşın nk83'ün hiç oralı olmayıp "Abe kaynana ne ettin Deokman'a" şarkısı eşliğinde dans etmesi ikili arasında gergin dakikalar yaşanmasına yola açtı
İşte 8 Nisan sabahı yaşanan o görüntüler!!!
8 Nisan 10:39
DeokmanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
KESECEĞİM SENİİİİİİİİİİİİİİİ
------------------------------
8 Nisan 10:46
nk83
:ko:ko:ko:ko
Yandan mı? Boydan mı? Verevden mi?
Ninaay nina nanay :yandanyandan:Ninaay nina nanay :yandanyandan:
---------------------
Deokman dediğini yaptı!
Profil savaşları sürüyor sayın Hanımefendi Magazin takipçileri
Gelin tarafından Deokman daha fazla dayanamayıp elini makasa buladı. İşte o görüntüler
8 Nisan - 20:55
DeokmanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
8 Nisan - 21:13
nk83
Ne o dize gelip barış sağlamak için o makasla etek mi biçicen kayınvalideciğine :ko
Hanımefendi Magazin
Şok şooook şokkk!
Kaynanasını Sevenler Kulubü.. başlığında kaynanalarına olan sevgilerinden bahseden bitter_im ve Fındık Kurdu neden "Gelin&Kaynana" münazarasında onları adeta yerin dibine sokmaya çalıştığı anlaşılamadı. Bu çelişkiye bakalım ne cevap verecekler...
Gerçek alıntılardı efendim
bitter ve kayganası
------------
Fındık Kurdu ve Kayınvalidesi