Hanimefendi.org - nasıl oluyor ?

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar arkadaşlar,
Zaman buldukça www.hanimefendi.org sitesi ile ilgileniyorum ve siteyi yapmaya çalışıyorum.

Elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalıştım. Sizlerde adresini inceleyerek şu anki halinin nasıl olduğunu, daha nelerin olması gerektiğini yazarsanız ufak ufak elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.

Kısaca hanimefendi.org dan bahsetmek gerekirse, sitede yalnızca kadınlarla ilgili makalelere yer vermeyi düşünüyoruz. Tabii bu makaleleri yazacak olanlarda sizlersiniz.

Yazarlarımız Türkçe'yi düzgün kullanan, akıcı bir dil ile konuşan veya yazı yazan kişilerden oluşacaktır.

Ben yazar olabilirim diyenler varsa şimdiden bana bu konu altından bilgi verebilirlerse sevinirim.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Merhabalar arkadaşlar,
Zaman buldukça www.hanimefendi.org sitesi ile ilgileniyorum ve siteyi yapmaya çalışıyorum.

Elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalıştım. Sizlerde adresini inceleyerek şu anki halinin nasıl olduğunu, daha nelerin olması gerektiğini yazarsanız ufak ufak elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.

Kısaca hanimefendi.org dan bahsetmek gerekirse, sitede yalnızca kadınlarla ilgili makalelere yer vermeyi düşünüyoruz. Tabii bu makaleleri yazacak olanlarda sizlersiniz.

Yazarlarımız Türkçe'yi düzgün kullanan, akıcı bir dil ile konuşan veya yazı yazan kişilerden oluşacaktır.

Ben yazar olabilirim diyenler varsa şimdiden bana bu konu altından bilgi verebilirlerse sevinirim.

Sayın Admin ben anılarımı yazarsam olurmu

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Siteye üye olan arkadaşlara yazarlık yetkisi verdim.

Panele girdikten sonra ne şekilde yazı yazabileceğinizi bu konu altından detaylı bir şekilde anlatacağım.

Yazı yazacak arkadaşlardan ricam, yazılarınızda güzel Türkçe'mize dikkat edelim.

Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Yazarların nasıl yazı ekleyeceğini alt tarafta anlatmaya çalıştım. Takıldığınız konu olursa lütfen bu konu altından yazın.

o1.png

o2.png

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. :kayris:

Bende yazılarımı yayınlamak isterim; ama şuanda net bağlantımda sorun olduğu için ileri bir zamana kaydı bu yazılar.

Ayrıca bu blog adresimize; hamile olanlar için;

"Ne kadarlık hamileyim?"
"Ne zaman hamile kalabilirim?" tarzında eklemeler yapsak nasıl olur?

Başka başka, mesela kilolu mu zayıf mı olduğunu öğrenmek için "Beden Kitle Endeksi" gibi eklemeler de yapılabilir.

Birde Reklam Alanı bölümüne www.hanimefendi.com sitemizinde reklamını koysak güzel olmaz mıydı?

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. :kayris:

Bende yazılarımı yayınlamak isterim; ama şuanda net bağlantımda sorun olduğu için ileri bir zamana kaydı bu yazılar.

Ayrıca bu blog adresimize; hamile olanlar için;

"Ne kadarlık hamileyim?"
"Ne zaman hamile kalabilirim?" tarzında eklemeler yapsak nasıl olur?

Başka başka, mesela kilolu mu zayıf mı olduğunu öğrenmek için "Beden Kitle Endeksi" gibi eklemeler de yapılabilir.

Birde Reklam Alanı bölümüne www.hanimefendi.com sitemizinde reklamını koysak güzel olmaz mıydı?

Tabii, zaten bu tür bir çok içerik ekleyeceğiz. Hafta hafta gebelik gibi konularda olacak.

Reklam alanına Hanimefendi.com un reklamlarını ekleyeceğim en kısa zamanda. Yavaş yavaş bu tür düzenlemeleri yapıyorum.

Yazılarınızı bekliyoruz en kısa zamanda.

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Yazar arkadaşlar, bazı yazılarınızda müsadenizle ufak tefek teknik değişiklikler yapıyorum. Yazınıza müdahale etmiyorum. Sadece resimleri filan düzenliyorum. Bilginiz olsun.

Yazının tamamını anasayfada göstermek istemezsek yazımızı biraz yazdıktan sonra, yazı eklediğimiz alanda üstte sağda ABC yazan yerin solundaki ufak kutuya tıkladığımız yerden sonra yazacaklarımız, yazının devamında görünecektir. Biraz karışık anlattım sanırım :)

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar