Merhabalar arkadaşlar,
Zaman buldukça www.hanimefendi.org sitesi ile ilgileniyorum ve siteyi yapmaya çalışıyorum.
Elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalıştım. Sizlerde
Kısaca hanimefendi.org dan bahsetmek gerekirse, sitede yalnızca kadınlarla ilgili makalelere yer vermeyi düşünüyoruz. Tabii bu makaleleri yazacak olanlarda sizlersiniz.
Yazarlarımız Türkçe'yi düzgün kullanan, akıcı bir dil ile konuşan veya yazı yazan kişilerden oluşacaktır.
Ben yazar olabilirim diyenler varsa şimdiden bana bu konu altından bilgi verebilirlerse sevinirim.
Zaman buldukça www.hanimefendi.org sitesi ile ilgileniyorum ve siteyi yapmaya çalışıyorum.
Elimden geldikçe birşeyler yapmaya çalıştım. Sizlerde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresini inceleyerek şu anki halinin nasıl olduğunu, daha nelerin olması gerektiğini yazarsanız ufak ufak elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.Kısaca hanimefendi.org dan bahsetmek gerekirse, sitede yalnızca kadınlarla ilgili makalelere yer vermeyi düşünüyoruz. Tabii bu makaleleri yazacak olanlarda sizlersiniz.
Yazarlarımız Türkçe'yi düzgün kullanan, akıcı bir dil ile konuşan veya yazı yazan kişilerden oluşacaktır.
Ben yazar olabilirim diyenler varsa şimdiden bana bu konu altından bilgi verebilirlerse sevinirim.