Hanimefendi.org - nasıl oluyor ?

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Çok güzel olmuş Admin'im bende yazmayı çok isterim ve en yakın zamanda da yazacağım inşallah yalnız öğrenmek istediğim yeni kullanıcı adı ile mi kayır olucaz yoksa yine burada ki ismimizle kayıt olabilirmiyiz -hmmTeşekkürler

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
tesekkür ederim istedigim herseyi yazabilcem mi peki ?

Sitedeki diğer konulara benzer konular yazabilirsiniz.

Çok güzel olmuş Admin'im bende yazmayı çok isterim ve en yakın zamanda da yazacağım inşallah yalnız öğrenmek istediğim yeni kullanıcı adı ile mi kayır olucaz yoksa yine burada ki ismimizle kayıt olabilirmiyiz -hmmTeşekkürler

Buradaki isminizle kayıt olursanız birbirimizi tanımak açısından iyi olur. Ancak şart değil tabiki. Dilediğiniz isimle kayıt olursunuz. Daha sonra bu konuda oradaki kullanıcı adınızı belirtirseniz, yazarlık yetkisi veririm.

Sizinde yazılarınızı bekleriz en kısa zamanda.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sitedeki diğer konulara benzer konular yazabilirsiniz.

Buradaki isminizle kayıt olursanız birbirimizi tanımak açısından iyi olur. Ancak şart değil tabiki. Dilediğiniz isimle kayıt olursunuz. Daha sonra bu konuda oradaki kullanıcı adınızı belirtirseniz, yazarlık yetkisi veririm.

Sizinde yazılarınızı bekleriz en kısa zamanda.

Ben dün sıladayım değilde sistem kabul etmedi çünkü siladayim diye kaydoldum sayın admin yazarlık yetkimi aldıkdan sonra seve seve bende yazılarımı yazmaya başlarım inşallah teşekkürlerBirşey daha sorucaktım alıntı yazılarda yine ekliyebilirmiyiz bu sitemizede bunuda öğrenmek istiyordum

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
bende kendi adımla üye olamadım kabul etmedi.ayrıca şadiyenin yazısına tıklamama rağmen okuyamıyorum anlayamadım..
ben ekliyorum öncekileri ve yenileri

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Ben dün sıladayım değilde sistem kabul etmedi çünkü siladayim diye kaydoldum sayın admin yazarlık yetkimi aldıkdan sonra seve seve bende yazılarımı yazmaya başlarım inşallah teşekkürlerBirşey daha sorucaktım alıntı yazılarda yine ekliyebilirmiyiz bu sitemizede bunuda öğrenmek istiyordum

Yazarlık yetkinizi verdim. Alıntı yazılar olmasa daha iyi olur. Olursa da en azından içine bir kaç cümle kendi düşüncenizi eklerseniz iyi olur.

bende kendi adımla üye olamadım kabul etmedi.ayrıca şadiyenin yazısına tıklamama rağmen okuyamıyorum anlayamadım..
ben ekliyorum öncekileri ve yenileri

Okuyamadığınız yazının ismi nedir ?
Şu adrese tıklayın bakalım nasıl bir hata alıyorsunuz ?

Normalde problem olmaması gerekiyor.
Ayrıca yazılarınızda tüm başlıklarda harfleri uzatmazsanız sevinirim. Türkçe'ye önem veriyoruz biliyorsunuz. Son olarak yazılarınızda etiket alanına konu ile ilgili bir kaç kelime yazarsanız arama sonuçlarında yazılarınızın üst sıralara çıkması kolaylaşır. Dolayısıyla ziyaretçi sayımız artar, yazılarınız daha fazla okunur. :)

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
ya burdan girebildim anlıyorum başlıklardada el alışkanlığı olmuş bende farkında diilim pardon
etiket olayını hiç anlamadım özür dilerim cahilim biraz bu konularda

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
ya burdan girebildim anlıyorum başlıklardada el alışkanlığı olmuş bende farkında diilim pardon
etiket olayını hiç anlamadım özür dilerim cahilim biraz bu konularda

Estagfurullah. Biz de ilk zamanlarımızda bu işleri bilmiyorduk nihayetinde. :)

Yazı yazdığınız panelin sağında, kategori seçtiğiniz yerin altında yazı etiketleri alanı var. Oraya yazınızla ilgili bir kaç anahtar kelime yazmanız gerekiyor. Şart değil tabii ama, yazılması iyi olur.
Örneğin bir mağazanın indirimi ile ilgili bir yazı yazdığınızda, "indirimdeki kıyafetler, indirimdeki ayakkabılar, indirimdeki elbiseler" gibi anahtar kelimeler yazabilirsiniz.

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sayın admin onlyn mesajlaşma sayfası ikide birde donuyor ve birde bazen sayfalar hem geç açılıyor hemde ekrana sığmıyor bunu gidere bilirseniz sevinirim saygılar-hmm-hmm-hmm

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
sayın admin onlyn mesajlaşma sayfası ikide birde donuyor ve birde bazen sayfalar hem geç açılıyor hemde ekrana sığmıyor bunu gidere bilirseniz sevinirim saygılar-hmm-hmm-hmm

Bu siteden bahsediyorsunuz sanırım. Tüm tarayıcılarda denedim fakat bu tür bir sorun ile karşılaşmadım. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşımız var mı acaba ?

Bir de, hanimefendi.org'a kayıt olan arkadaşlar, eğer yazarlık yetkisi istiyorlarsa lütfen kullanıcı isimlerini bu başlık altında bildirsinler.

ben katagori seçmedim hiç kendi yazım olduğu için panelimden ekledim sanırım tşk.yorum yapan yok pek ama olsun

Kategoriyi de sağ taraftan seçebilirsiniz. Kategori seçmeniz iyi olur. Eklememi istediğiniz kategoriler varsa belirtin lütfen.

Henüz site çok yeni. Pek ziyaretçisi yok. Bu nedenle yorum yazılmayabilir.

Kolay gelsin.

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
birde şu var cvb yazacağımız zaman isim soyisim soruyor hanfendi comdaki gibi direk yazalım msjımızı mümkünse şayet.
katagoriye gelince hanfendide olmayan şeyler varsa olabilir diğer bütün aradığımı ben burda bulabiliyorum zaten.
birazdaha kalabalıklaşsın yarışmalar falan düzenlensin msl yazı şiir gibi
son çıkan kitap tavsiyeleri olabilir

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Aynı sorun devam ediyor

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba ? Bende hiçbir tarayıcıda sorun çıkmadı.

birde şu var cvb yazacağımız zaman isim soyisim soruyor hanfendi comdaki gibi direk yazalım msjımızı mümkünse şayet.
katagoriye gelince hanfendide olmayan şeyler varsa olabilir diğer bütün aradığımı ben burda bulabiliyorum zaten.
birazdaha kalabalıklaşsın yarışmalar falan düzenlensin msl yazı şiir gibi
son çıkan kitap tavsiyeleri olabilir

Giriş yaptıkan sonra, yorum/cevap yazabilmek için isim soyisime gerek yok. Hatta soyisim üye olmayanlara bile sorulmuyor.

Kategorileri yavaş yavaş ekleyeceğim.

OP
Admin

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Peki bu sorun ne zamandan beri var acaba ?
Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar