tesekkür ederim istedigim herseyi yazabilcem mi peki ?
Çok güzel olmuş Admin'im bende yazmayı çok isterim ve en yakın zamanda da yazacağım inşallah yalnız öğrenmek istediğim yeni kullanıcı adı ile mi kayır olucaz yoksa yine burada ki ismimizle kayıt olabilirmiyiz -hmmTeşekkürler
Sitedeki diğer konulara benzer konular yazabilirsiniz.
Buradaki isminizle kayıt olursanız birbirimizi tanımak açısından iyi olur. Ancak şart değil tabiki. Dilediğiniz isimle kayıt olursunuz. Daha sonra bu konuda oradaki kullanıcı adınızı belirtirseniz, yazarlık yetkisi veririm.
Sizinde yazılarınızı bekleriz en kısa zamanda.
Ben dün sıladayım değilde sistem kabul etmedi çünkü siladayim diye kaydoldum sayın admin yazarlık yetkimi aldıkdan sonra seve seve bende yazılarımı yazmaya başlarım inşallah teşekkürlerBirşey daha sorucaktım alıntı yazılarda yine ekliyebilirmiyiz bu sitemizede bunuda öğrenmek istiyordum
bende kendi adımla üye olamadım kabul etmedi.ayrıca şadiyenin yazısına tıklamama rağmen okuyamıyorum anlayamadım..
ben ekliyorum öncekileri ve yenileri
ya burdan girebildim anlıyorum başlıklardada el alışkanlığı olmuş bende farkında diilim pardon
etiket olayını hiç anlamadım özür dilerim cahilim biraz bu konularda
sayın admin onlyn mesajlaşma sayfası ikide birde donuyor ve birde bazen sayfalar hem geç açılıyor hemde ekrana sığmıyor bunu gidere bilirseniz sevinirim saygılar-hmm-hmm-hmm
ben katagori seçmedim hiç kendi yazım olduğu için panelimden ekledim sanırım tşk.yorum yapan yok pek ama olsun
sayın admin onlyn mesajlaşma sayfası ikide birde donuyor ve birde bazen sayfalar hem geç açılıyor hemde ekrana sığmıyor bunu gidere bilirseniz sevinirim saygılar-hmm-hmm-hmm
bendede aynısı oluyor şilacım
Belki sayfadaki kar yağışından olabilir. Şimdi tekrar dener misiniz?
Aynı sorun devam ediyor
birde şu var cvb yazacağımız zaman isim soyisim soruyor hanfendi comdaki gibi direk yazalım msjımızı mümkünse şayet.
katagoriye gelince hanfendide olmayan şeyler varsa olabilir diğer bütün aradığımı ben burda bulabiliyorum zaten.
birazdaha kalabalıklaşsın yarışmalar falan düzenlensin msl yazı şiir gibi
son çıkan kitap tavsiyeleri olabilir
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba ? Bende hiçbir tarayıcıda sorun çıkmadı.
exporer kullanıyorum site ekrana sığmıyor çok büyük
olmuyorsa idare ederiz ne yapalım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim