Kardelen27
Daimi Üye
dört beş gündür var online sayfasını bu günün görüyorum düzelmiş
sadece site çok büyük ekrana sığmıyor hala sorun devam ediyor
sadece site çok büyük ekrana sığmıyor hala sorun devam ediyor
Bu site için söylüyorum, giriş yapıp forumlara geçince sayfa sığmama durumu düzeliyor bende , giriş yapmadan önce ve anasayfadayken sağa biraz taşıyor..
Firefox kullanıyorum.
Güzellik ve Dekorasyon kategorisinide ekleyebilir misiniz?-hmm
ben üyelerden konu vermelerini istiyorum o konuda yzı yazmak için hanimefendi org da
birde ben gül gazeli nikini alamamıştım değiştirebilirmisiniz admin bey ben bilmiyorum nasıl olacak
Ama sanirim yeni eklediginiz kategoriler ana sayfada gözükmüyor. :dusun:
Anasayfadayken dikkatli bakar mısınız, en geniş yer neresi görünüyor ? Sanırım alt forumlar ve bunların karşısındaki mesaj ve konu sayılarının gösterilmesinden kaynaklanıyor. Ancak hangi kategori olduğunu bulabilirsek, ona göre bir düzenleme yapabiliriz.
En geniş yer Forum ana başlıkları bana göre.
Print screen ekliyorum anasayfanın açıldığındaki görüntüsü için.
Teşekkürler, ancak burada hangi başlığın uzun olduğu görünmüyor. Ana başlıklar uzun olsa da alt sıraya kayabiliyor. Fakat dediğim gibi, alt kategorilerin tıklanma ve görüntülenme sayıları mecburen kategorinin karşısında görünüyor. Alt başlıklarda alta geçme gibi bir durum da yok ki, bu daha önce de başımıza gelmişti. Bir kaç alt kategorinin ismini kısaltarak bu sorunu halletmiştik.
O yüzden yine öyle zannediyorum ki böyle bir sorun var. Ben boş zamanımda ekran çözünürlüğümü düşürtüp iyice bir araştıracağım.
Sorunu çözmek için zaman ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
Kategorilerin anasayfada görünmesi için, o kategoride en az 1 yazı olması gerekiyor