Ara sıra zararlı şeyler de lazımafıyet olsun bende ne zamandır ıcmıyordum bugun bır tane ıctım
valla hamılelıkten dolayı dur dıyorumda yoksa kahvenın zararı umrumda olmazAra sıra zararlı şeyler de lazım
Ay doğru ya hamilesinvalla hamılelıkten dolayı dur dıyorumda yoksa kahvenın zararı umrumda olmaz
Ay doğru ya hamilesin
kolay gelsınBay bay kuzular
Mutfağa geçicem
cok guzel gorunuyor afıyetler olsunEkli dosyayı görüntüle 21715
aman ne fenasınız beee teyzoş gel otur kahve ısmarlayalım diyen yok de hayde buyrun benden olsun ficanları kapın kapın gelin miss gibi közde kahveye
Ay abla almazmı 7-8 kilo fazlası var abartıyo gene bi ayar vermek lazımda çok stresli sıkıntılı işler yüzünden ses etmiyomEsin geri almadi degilmi
Metabolik balans diye bi diyet var onu yaptı 4-5 ay sürmedi verdi zor ama başarılı bi diyet canımSahi mi, nasıl başardı
İyi kilo vermiş
kız delı oldugumuzu her yerde deme al bendende o kdar cekınıyorum farklı topıklere yazarken bı yandan da kaynasmak ıstıyorum:cicek:@Teyzos anlat ablam yaş kaç nerelisin nerdesin tanışalım kaynaşalım kahve eşliğinde olmamı
Biz topluca geldik siteye baskın yapar gibi kimseleri tanımıyoz tanışamıyozda çekiniyorumda sormaya arada bakıyosan bizim topiğe 3-5 deli kadın işte kendi aramızda eğlenerek diyet yapıyoz işte
@Teyzos anlat ablam yaş kaç nerelisin nerdesin tanışalım kaynaşalım kahve eşliğinde olmamı
Biz topluca geldik siteye baskın yapar gibi kimseleri tanımıyoz tanışamıyozda çekiniyorumda sormaya arada bakıyosan bizim topiğe 3-5 deli kadın işte kendi aramızda eğlenerek diyet yapıyoz işte
Oooo maşallah genç anane olmuşsun bizim @mefkurem abla gibiDeli deliyi görünce değneğini saklarmış ama ben saklayanlardan değilim önce bunu diyim
53 yaşındayım dulum evli 27 yaşında kızım 26 yaşında bekar oğlum birde dünya tatlısı cadı torunum var kısaca ayarsız biriyim tanımak isteyen bu topiğe baksın
84. Haftanın Konuğu »» Teyzos