Hanımlar kahvehanesi

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
turk_kahvesi.jpg

aman ne fenasınız beee teyzoş gel otur kahve ısmarlayalım diyen yok hanimisde hayde buyrun benden olsun ficanları kapın kapın gelin miss gibi közde kahveye :hopp::hopp:

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
Esin geri almadi degilmi
Ay abla almazmı 7-8 kilo fazlası var abartıyo gene bi ayar vermek lazımda çok stresli sıkıntılı işler yüzünden ses etmiyom
Haaaa bide benim eşim fit olunca bi havalara giriyo gıcık oluyom
Zayıflarken karakteride zayıflıyo sanırım :kavga:

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Dizi başladı ben hala oğlanın yanında yatıyom gidiyim de yakalayım
Şu entrikacı kadınları
Eşime dedimki yat kalk dua et şükret
Niye diyo
Benim gibi dümdüz bi insana sahipsin valla kocaya hayatı zehir eden fitne fücur kaynıyo ortalık dedim
He hee diyo neyimi gördüyse hasbam ;)

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
@Teyzos anlat ablam yaş kaç nerelisin nerdesin tanışalım kaynaşalım kahve eşliğinde olmamı :)
Biz topluca geldik siteye baskın yapar gibi kimseleri tanımıyoz tanışamıyozda çekiniyorumda sormaya arada bakıyosan bizim topiğe 3-5 deli kadın işte kendi aramızda eğlenerek diyet yapıyoz işte

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
@Teyzos anlat ablam yaş kaç nerelisin nerdesin tanışalım kaynaşalım kahve eşliğinde olmamı :)
Biz topluca geldik siteye baskın yapar gibi kimseleri tanımıyoz tanışamıyozda çekiniyorumda sormaya arada bakıyosan bizim topiğe 3-5 deli kadın işte kendi aramızda eğlenerek diyet yapıyoz işte
hahakız delı oldugumuzu her yerde deme al bendende o kdar cekınıyorum farklı topıklere yazarken bı yandan da kaynasmak ıstıyorum:cicek:

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780

Deli deliyi görünce değneğini saklarmış ama ben saklayanlardan değilim önce bunu diyim :haha:
53 yaşındayım dulum evli 27 yaşında kızım 26 yaşında bekar oğlum birde dünya tatlısı cadı torunum var :D kısaca ayarsız biriyim :p :haha: tanımak isteyen bu topiğe baksın ;)
84. Haftanın Konuğu »» Teyzos

gülümse_kaderine

Tepki
1.400
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış ama ben saklayanlardan değilim önce bunu diyim :haha:
53 yaşındayım dulum evli 27 yaşında kızım 26 yaşında bekar oğlum birde dünya tatlısı cadı torunum var :D kısaca ayarsız biriyim :p :haha: tanımak isteyen bu topiğe baksın ;)
84. Haftanın Konuğu »» Teyzos
Oooo maşallah genç anane olmuşsun bizim @mefkurem abla gibi
Allah bağışlasın hepicini
Topiğine özel zaöan ayıracam şimdi alenen bakmayım
Hangimizin ayarı bozulmadıki Teyzoşum hepimiz bir türkü tutturmuşuz bindik bi alamete gidiyoz kıyamete işte
Hayat böööle güzel amma velakin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar