Hanımlar kahvehanesi

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
hani derler ya dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenirsin bizde feleğin tokadını yiye yiye ayarsız olduk çıktık şikayetçimiyim hayır böyle olmak gerekiyor kimseyi umursamadan takmadan sadece kendin icin yaşayacaksın seni senden başka düşünen yok çünkü kimin işine ne kadar yarıyorsan o kadar iyisin

gülümse_kaderine

İnsan,hayvanla Üstinsan arasında gerili bir iptir
Tepki
1.400
hani derler ya dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenirsin bizde feleğin tokadını yiye yiye ayarsız olduk çıktık şikayetçimiyim hayır böyle olmak gerekiyor kimseyi umursamadan takmadan sadece kendin icin yaşayacaksın seni senden başka düşünen yok çünkü kimin işine ne kadar yarıyorsan o kadar iyisin
haha ablam ben ona şöyle diyorum
Eşim ve ailesi bana siyaset yapmayı strateji belirlemeyi öğrettiler
Dediğin gibi bunun içinde evlatta geçerli asla ama asla kimseden bişey beklemeyeceksin ne demişler umma ki küsmeyesin ;)
sevgi emek çaba yardım merhamet hepsini karşılıksız yapacaksın
kendi vicdanım için kendim için kimseyi mutlu etme çabasında değilim ben ne yapıyorsam kendi vicdanımı rahatlatmak için yapıyorum ben mutluysam yeter bu dünya ben var isem dönüyor ben yoksam banane :)
böyle düşününce güzel oluyo beya

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
haha ablam ben ona şöyle diyorum
Eşim ve ailesi bana siyaset yapmayı strateji belirlemeyi öğrettiler
Dediğin gibi bunun içinde evlatta geçerli asla ama asla kimseden bişey beklemeyeceksin ne demişler umma ki küsmeyesin ;)
sevgi emek çaba yardım merhamet hepsini karşılıksız yapacaksın
kendi vicdanım için kendim için kimseyi mutlu etme çabasında değilim ben ne yapıyorsam kendi vicdanımı rahatlatmak için yapıyorum ben mutluysam yeter bu dünya ben var isem dönüyor ben yoksam banane :)
böyle düşününce güzel oluyo beya

aynen beaa :D nerelisin sen :D bizden bir koku aldım sankilim :D

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
@Teyzos bende babaanneyim cnm
2. 5 yasinda kizimiz 2 aylik oglumuz var
Bende hala kilo vercem diye ugrasiyom :))
Senin kilo problemin yok heralde
bende bir tane torun 5 yaşında 3 aydan itibaren anne çalıştı ben baktım büyüttüm şimdi anaokuluna gidiyor hafta sonları bende bir yanım hepp eksik :)
kilo mu :haha:hiç yok neden olsun ki 118 den eşim öldükten sonra hiç çaba sarfetmeden 98 e düştüm halada vermeye devam ediyorum neden olsun ki :krizz:

Yelizimmm

Daimi Üye
Tepki
4.327
bende bir tane torun 5 yaşında 3 aydan itibaren anne çalıştı ben baktım büyüttüm şimdi anaokuluna gidiyor hafta sonları bende bir yanım hepp eksik :)
kilo mu :haha:hiç yok neden olsun ki 118 den eşim öldükten sonra hiç çaba sarfetmeden 98 e düştüm halada vermeye devam ediyorum neden olsun ki :krizz:
Aaaa 98 kilo olurmu hic tatlim
Hemen bi diyet grubu daha acalim :haha:

Benimde en yuksek gordugum kilo 123 du :saskin:

askrhpozitif

Daimi Üye
Tepki
1.465
aldım kahvemı geldım .. dısarıda bır soguk var kı sormayın anca kahve paklar benı .. dunden uykusuzlukta var tabı:cay: eslık etmek ısteyenlerede kahvem var buyrun (_)C

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
Aaaa 98 kilo olurmu hic tatlim
Hemen bi diyet grubu daha acalim :haha:

Benimde en yuksek gordugum kilo 123 du :saskin:

Diyet mi hiç benlik değil:zipla:ben yaklaşık 2 senedir ekmek yemem nadirdir yediğim diyabet doktorum diyetisyene yolladı beni :D diyetisyenle yaşadığımı anlatayım :D genc bir delikanlı dr ölçtü tarttı bana bir liste uzattı :D listeye baktım güldüm dr da güldü abla ekmeği kescen dedi dedim olurrr kaç dilim olsun :D şöyle bir baktı yüzüme keseceksin abla dedi ee tamm kescem anladım kaç dilim keseyim dedim :D gülmeye başladı iki dilim ince olsun o da sadece kahvaltı da dedi garip :D döndüm sen bu listeyi verdin ama fasulye pilav makarna yiyemem şeker var baharat yumurta turşu yiyemem safra kesemde taş var şunları yiyemem tansiyon var diye başladım saymaya :D garibim döndü bana ver abla o listeyi bana dedi dedim herhalde başka liste verecek döndü abla kafana göre takıl dedi :haha::haha:yani diyet yapmam ister aşırı üzüntü stres de ister şekerden de ki dr da şekere bağlıyor hızlı veriyorum 1 senedir

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.780
aldım kahvemı geldım .. dısarıda bır soguk var kı sormayın anca kahve paklar benı .. dunden uykusuzlukta var tabı:cay: eslık etmek ısteyenlerede kahvem var buyrun (_)C

bende yeni geldim hastaneden dondum iliklerime kadar aşırı soğuk kar atıştırdı bir ara yağsa bu kadar soğuk olmaz kahve iyi geldi saolasın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar