Hayatimin akisini yazayim belki ruh halimi anlarsin mugucum esim 2 haftada bir geliyor 2 gun kalip gidiyor obezim bebek istiyoruz aslinda ama korkuyoruz ayrica kaynanamin kayinbabamin ve 2 kaynimin oldugu bir evde yasiyorum arada bir anneanne geliyor misafir sık sık gelir.kayinbabamgil bu evi krediyle aldiklari icin borc icindeler suan kit kanaat geciniyoruz .dugunumde 5 kurus yararlari olmadi esim kredi cekerek aldi yapti herseyi kendi ailemdende hic yardimci olan olmadi annem babam ayri olduklari icin iki taraftanda istendim ama dugunde yardimlari olmadi babam dugunume bile gelmedi.bu evde yasamak istemiyorum zor bir okul cagi genclik gecirdim aile sorunlarindan dolayi kocamla birlikte sakin rahat huzurlu bir yasam gecirmek istiyorum artik bazi seylere tahammulum kalmadi kayinbabamdan nefret ediyorum cahilligi kendini begenmisligi kibiri kaf daglarinda gbi tavirlari herturlu alisverisi kendinin yapmasi falan filan ayni evde konusmuyoruz esimle en ufak tartismamizda kendisi cildiriyor konuya komsuya rezil olduk bilmem ne birton laf kufur insan bikiyo gercekten cok itici bir tip kasinti.kaynanam her konuda 2 3 kere iarar eder insani delirtir cok meraklidir kizi ve onun 2 cocugu icin ölür geberir herseyine kosar gerekli gereksiz damat desen mal gbi bisey ne misafirlik bilir he hisimlik.kayinlarim benimle yasitlar hemen hemen onlarda daha kor cahil yeni yetiyolar diyelim sinir bozucular yemek begenmezler kendilerince espiri yapip dalga gecerler hepsi boyle cok mutlular esime herseyimi anlatirim bosver der sık disini borclarimiz bitsin tayinim cikmazsa sen gelirsin yanima kiraya cikariz diyor ama 1.tayin olmadi 2. Tayin 9.ayda sabredecek gucum kalmadi ha bide cok luzumsuz bir gorumcem var 2 cocuguyla hafatda 1 gun onlara ait sabahin 9 unda gelir aksamin 11 inde herifiyle yer icer bebeleride afedersin *icar giderler 4 kere sofra kurulur birgun icinde kahve ivir zivir haric kocasida yemwk secer her geldiginde et tavuk corba borek ten baska bisey yemez bide ona ozel hazirlariz artik yildim hepsinden daha kaynanamin bacilarini hic anlatmiyorum oralar daha da karisik@İremSu neyin var çaya geleyim sohbet ederiz
@Teyzos çagıralım :admin::admin:
Dinliyorum zaten eger onun sevgisi destegi olmasa napardim kestiremiyorum bekliyorum sabrediyorum insallah tayini cikar buraya gelir hayirlisiyla rabbim herseyin hayirlisini versin esimi hergun goruyor onunla dertlesebiliyor olsam bu kadar sorun yasamazdin galiba ama kendimi yapayalniz hissediyorum burda olmadigi icin@İremSu vallah ne diyeyim bilemedim ama sabır sabır
benimde kaynanamın evinde otururken çok kalabalıktı 15 sene oturdum ve hep sabır etim
5 çocugum vardı ama bir baktım ayrı evdeyim eşini dinle bence
Hayatimin akisini yazayim belki ruh halimi anlarsin mugucum esim 2 haftada bir geliyor 2 gun kalip gidiyor obezim bebek istiyoruz aslinda ama korkuyoruz ayrica kaynanamin kayinbabamin ve 2 kaynimin oldugu bir evde yasiyorum arada bir anneanne geliyor misafir sık sık gelir.kayinbabamgil bu evi krediyle aldiklari icin borc icindeler suan kit kanaat geciniyoruz .dugunumde 5 kurus yararlari olmadi esim kredi cekerek aldi yapti herseyi kendi ailemdende hic yardimci olan olmadi annem babam ayri olduklari icin iki taraftanda istendim ama dugunde yardimlari olmadi babam dugunume bile gelmedi.bu evde yasamak istemiyorum zor bir okul cagi genclik gecirdim aile sorunlarindan dolayi kocamla birlikte sakin rahat huzurlu bir yasam gecirmek istiyorum artik bazi seylere tahammulum kalmadi kayinbabamdan nefret ediyorum cahilligi kendini begenmisligi kibiri kaf daglarinda gbi tavirlari herturlu alisverisi kendinin yapmasi falan filan ayni evde konusmuyoruz esimle en ufak tartismamizda kendisi cildiriyor konuya komsuya rezil olduk bilmem ne birton laf kufur insan bikiyo gercekten cok itici bir tip kasinti.kaynanam her konuda 2 3 kere iarar eder insani delirtir cok meraklidir kizi ve onun 2 cocugu icin ölür geberir herseyine kosar gerekli gereksiz damat desen mal gbi bisey ne misafirlik bilir he hisimlik.kayinlarim benimle yasitlar hemen hemen onlarda daha kor cahil yeni yetiyolar diyelim sinir bozucular yemek begenmezler kendilerince espiri yapip dalga gecerler hepsi boyle cok mutlular esime herseyimi anlatirim bosver der sık disini borclarimiz bitsin tayinim cikmazsa sen gelirsin yanima kiraya cikariz diyor ama 1.tayin olmadi 2. Tayin 9.ayda sabredecek gucum kalmadi ha bide cok luzumsuz bir gorumcem var 2 cocuguyla hafatda 1 gun onlara ait sabahin 9 unda gelir aksamin 11 inde herifiyle yer icer bebeleride afedersin *icar giderler 4 kere sofra kurulur birgun icinde kahve ivir zivir haric kocasida yemwk secer her geldiginde et tavuk corba borek ten baska bisey yemez bide ona ozel hazirlariz artik yildim hepsinden daha kaynanamin bacilarini hic anlatmiyorum oralar daha da karisik
Esimle aramiz iyi cok sukur oda kimin ne oldugunu iyi biliyor ama onunda ailesi sonucta atsa atilmaz satsa satilmaz hesabi napalim sevdigim icin katlanicam birkac yil daha.biz esimle nevsehirde universitede tanistik sinif arkadasiydik 2 yil gecti okul bitti esim son donemde askeriye sinavlarina girdi dedi hangisi olursa onun egitimine gidicem 3 4 ay ayri kalicaz ama isim meslegim olacak hemen dugunumuzu yapariz biraz annemlerle idare edelim para biriktirelim dugundeki takilarida koyariz uzerine ev aliriz zaten meslegim olacak devamida corap sokugu gbi gelir dedi tamam dedim hem sevdigimle biran once evlenmeyi cok istiyordum hemde geri ben ailemlerin yanina dondugumde anne tarafi babamgile baba tarafim annemgile gondermeye ugrasiyolardi yani okumus mezun olmus kiz bir ise girsin calissin gelecegine gozunun onune baksin diyen olmadi daha hala eski davalar yok babam annemi aldatmis yok uvey annem soylemis mecbur bakmak zorundalar falan filan ve ister istemez bu sorunlar esime yansiyordu telde konusurken duyuyordu mesajlari goruyodu herneyse banada 4 ay sabret sonra bize geleceksin dedi daha onceden ailesiyle tanismistim ama iste insan 3 4 sefer gormesiyle insanlari taniyamiyor misafir gbi davrndiklari icin ic yuzlerini farkedemedim esim mulakatlara girdi sozlesmeli erligi kazandi egitimi tamamladi geldi beni her iki ailemdende istediler sonrada bende onlarla arabalarina binip pilimi pirtimi toplayip kayaeriye geldim nikah kiydik yazada dugun olacak dedik hazirliklara basladik u arada kayinbabamgilde ev satin aldilar krediyle olanlar oldu o zaman bu zamandir onlarla birlikteyim 2 yil oldu belkide geciyodurÖnemli olan eşinle aranız nasıl, diğerleri geçici şeyler , sabret az daha, takma kafana. Bir arkadaşın yokmu, onunla oturup kalksan, oturup çay kahve içip dertleşsen haftada 2-3kere, komşulardan yaşıtın falan..
Niye aynı eve evlendin, bişeyin olmasaydı evin ayrı olsaydı. İnsanlarla uğraşmak zor, hele ki cahilse.
Gördüğüm kadarıyla sen iyi kalplisin, herkes böyle olmaz, güzel bişey bu, bunu yitirme.
Hayata bakış açısı çok önemli, güzel bakan güzel görür, güzel yanından bakmaya çalış olumsuzluklara.
Herkes imtihanda herkes sabrediyor bunu da aklından çıkarma, her saniye imtihandaymış insan burada.
Selam canolarSelamlar
100un uzerindeyim ve yaglarim asiri fazla ve bazen yemeklerden kendimi alamiyorum millet 90 ustunu obez olarak nitelendiriyo@İremSu obezim demişsin de, değilsindir canım ya
150 kilo olan bile kendine yakıştırmıyor o tabiri. Özgüvenini yüksek tut herzaman